חבל על כל זה...(כנסו למען העם הזה)

איתי חי

New member
חבל על כל זה...(כנסו למען העם הזה)

לא חבל על ההתכתשויות האלו ההשפלות שנורות ללא הבחנה מכל קצוות הקשת בין יהודים ליהודים???? הרי עם אחד אנחנו ועם כל זאת אנו יורים לעצמנו ברגל גוף אחד...לא לשכוח. עלינו לשום פעמינו לעבר האחדות שלנו כעם עלינו לראות את עצמנו צועדים לעבר התחלה חדשה של מסירות נפש יהודית למען זה שנחיה כעם אוהב ולא מפולג ומוטלת חובה על גבו של אחד ואחד לסבול את גחמותיו של זה, לפיכך ננסה להוקיע כל העדפה מצד בעלי כוח אחרים והתקשורת ונהיה עם אחד..ואיך אומרים שהתקשורת תדבר עד שעובדיה יהרגו את עצמם מעיסוק יתר בהשמצות וביצוע רצח אופי. מה שאני אומר שאין אף אחד מושלם ובמקום לחבק אחד את השני לחזק את אלו שפונו לחזק את החיילים אנו מתעסקים בלפצוע את עם הנצח...וחבל אל תשכחו שהכל בגלל אדם אחד אנחנו יותר חזקים מאדם אחד אנחנו אוהבים את כולם ולכן אנחנו עם חזק עזבו את המנהיגים שלנו הם חולים אנשים טועים שמזמן הפסיקו לשמש דוגמא אנחנו אלו שעושים את העם הזה יותר יפה... עלו והצליחו..

צוענייה

New member
נכנסתי למען מה שתבקש נפשך

באמת חבל על ההתכתשות, חבל מאד וכואב מאד, ולמה ההתכתשות הזו בכלל? האם אי אפשר לכבד החלטת מדינה ? נכון אנחנו עם אחד ויש לכבד את ההחלטה שנפלה ולא להקשות יותר ממה שקשה ממילא. התקשורת פה היא לא הנושא ולא העיקר, העיקר כאן הוא סירוב התושבים לכבד את ההחלטה ולהכביד ולהקשות כמה שיותר, למרות הכאב הגדול שכרוף בעזיבת ביתם ונטישת האידיאולוגיה שהם מאמינים בה. לא, לא הכל בגלל אדם אחד, יש במדינה הזו עוד הרבה אנשים שתומכים בהתנתקות. ואני מאמינה שההחלטה לא הייתה קלה ונפלה אחרי הרבה כאב והתלבטויות ובעיקר אחרי הברבה לחצים מהעולם , ולא משנה אם ראש הממשלה המכהן היום הוא מימין, גם אם היה מכהן ראש ממשלה מהשמאל, הלחצים היו אותם לחצים וההחלטה בסופו של דבר הייתה אותה החלטה. כל מפוני ימית חיים בקירבנו, המשיכו בחייהם, בנו מסלול חדש והיום במבט לאחרו הם מבינים שהתנהגותם הייתה טעות, אם לא אצל כולם, לפחות אצל חלק מהם שהתראיינו בתקשורת. אז בשביל אחדות העם כדאי היה לו לא היינו שמועים את דברי הנאצה כלפי אותם חיילים ושוטרים שממלאים את תפקידם, לא היינו רואים את השלכת בקבוקי מים, אבנים, בלוני צבא וביצים, הבערת הצמיגים ופחי האשפה, פיזור "נינג'ות" על הכביש, ניקוב צמיגים ופגיעה ברכוש צה"ל ומשטרה וגרימת נזק בזדון. היה מכובד יותר ומעורר הערכה והזדהות לראות את התמונה שראינו בישיבה הקדם צבאית בעצמונה. טקס פרידה מכובד ויצירה באופן עצמאי.

איתי חי

New member
צריך להיות שם כדי לדעת מה באמת קורה

ואני אומר לכם אל תאמינו למה שאתם רואים אם רק תטיבו ולו במעט לפקוח את עניכם.... ראוי לך לדעת שהקושי בענין הוא הצד הדתי מה יעשה אדם שעליו חובת הבורא וחובת המדינה כגורם מתנגש... לכן ע"מ ליצור אפשרות לגשר בין שתי הדברים נמצא הפתרון הבא... אני לא יכול להתפנות מרצון כי אסור עפ"י ההלכה אבל גם לפגוע ביהודים אסור לי אז....אני ישב ברצפת בית הכנסת ואחכה שיפנו אותי... ושוב אני מדגיש צריך להיות שם כדי לדעת מה קורה גם צה"ל והמשטרה לא צדיקים תמימים...תודה

feel6

New member
זה ברור...

הלא אני רואה את העיניים של החיילים יש כאלה שרואים מכאב ויש כאלה שצוחקים כאילו יש גבול לצחוק על כאב אחר מול עיניו פשוט בושה! ד"א אמרו עכשיו בחדשות ששוטר נשבר וסירב!

צוענייה

New member
נאמר שנשבר ואינו מסוגל, יש הבדל

ואפשר להבין את מי שאינו מסוגל. אצלי במשפחה חייל מג"ב שקיבל שחרור ממשימה זו, לא כי סירב, אלא כי אמר שאינו בטוח שיוכל לעמוד מולם, לספוג נאצות ולא להגיב, למרות שהוא מוכן למלא את התפקיד ללא קשר בדעתו האישית. בואו לא נשכח מדובר בילדים, הם ברובם בני נוער.

../images/Emo106.gif כאן המקום לתמוך ולחזק...

את חיילי וחיילות צה"ל שעומדים, בחום ובתנאים לא תנאים, בגבורה עילאית, תוך הפגנת אורך רוח וסבלנות אין קץ מול שלל הפרובוקציות המופעלות עליהם. כל הכבוד לצה"ל - אוהבים אתכם ומעריצים את יכולתהעמידה המופלאה שלכם!!!!

צוענייה

New member
לא חייבים להיות שם

אפשר גם לא להקשיב למה שהפרשנים אומרים ומסבירים בתקשורת, אבל התמונות בשידור חי אינן משקרות, לא בתקשורת הישראלית ולא בתקשורת העויינת והכלל עולמית, תמונות הן עובדות חיות ומדברות ולזה אפשר להאמין. הכאב מובן, ניפוץ האידיאולוגיה כואב וברור, אבל לא צריך להיגרר למקום כה פוגע ומעליב. ואין בתורה או בהלכה שום איזכור לפינוי מרצון או אי פינוי מרצון וכדומה. אני מכירה את ההלכה ולא מוכר לי כזה פסוק, לא מוכר לי פסק הלכה כזה, ובכלל איני שומעת את הרבנים אומרים דבר בעניין זה. המשטטרה לא צריכה להיות צדיקה היא צריכה להפעיל כוח מתון ורגיש כפי שנתבקשה, כך היא עושה ועושה זאת ברגישות רבה ועל כך ליבי איתם, עם הבנים והבנות שלנו ביום כ"כ קשה.

שום דבר, אבל שום דבר....

לא מצדיק את 3 הדברים שקורים ברצועה: 1. שימוש ציני ואכזרי בילדים. 2. השוואת ההתנתקות לשואת העם היהודי במלחה"ע ה-II 3. ביזוי צבא ההגנה לישראל וחייליו. לכך אין, ולא יכול להיות, שום תירוץ קביל ואין, ולא תהיה מחילה.

feel6

New member
ברור שאתן מסכימות אחת עם...

השנייה רק אותי מעניין לדעת אם אותו חייל וא שוטר שמגרשים עכשיו אנשים מביתם היו מסוגלים לעמוד מול הוריהם או מול אחיהם הקטנים ולסלק אותם ממקום מגוריהם האם הם היו מוכנים שיהרסו את הבית שלו וימסרו את חלקת אדמתו לאויב?? אני מציעה שלא תשפטו לעולם אף התנהגות שלהם כי פשוט אין לכם זכות אני לא מאחלת לכן לעבור מה שאותם אנשים שנזרקים לרחובות פשוט לרחוב עוברים!

צוענייה

New member
זה לא קשה לדמות מצב כזה

אנשים נזרקו מבתיהם כי לא עמדו בתשלומי משכנתא, אנשים נזרקו מבתיהם בגלל בנייה בלתי חוקית ואנשים נזרקו מבתיהם בעוד נסיבות פחות נעימות - בכל הסיטואציות המצב כואב ולא נעים ומותיר כאב מתמשך. אין שופטים אותם אבל בהחלט מבקרים את התנהגותם, היות וראינו גם התנהגות אחרת, של אלה שעזבו בעצמם ולא היקשו.

תמיד יש קווים אדומים...

שאסור לחצות!!! שלש הנקודות שציינתי לעיל מהוות את הקווים האדומים האלה שהמתנחלים, או לפחות חלק מהם, חצו!!!!

feel6

New member
אהבתי..

את החלק מהם אני יודעת שאם היה מדובר בבית שלי גם אני הייתי נאבקת! כל טוב!

למעלה