חבל רק

דקלה3

New member
חבל רק

חבל שמעודדים לפתוח פורום על סמים בושה וחרפה

יאיר5

New member
חבל שיש אנשים נבערים כמוך שאוהבים..

לטאטא הכל מתחת השטיח כאילו שאם לא מדברים על זה זה לא קיים. אז הלו חדשות זה קיים ומותר לדבר על הכל ומי שלא טוב לא שלא יכנס אנחנו במדינה דמוקרטית ולא קומוניסטית כמו שכמה אנשים היו רוצים...... יאיר

tiger

New member
חבל רק שאת ניכנסת

לפורומים שלא מתאימים לך. אני בטוח שאם תחפשי יותר טוב תימצאי. בכל אופן אם להיתיחס לרגע לדבריים המבולבלים אז: אף אחד לא מעודד ולא עודד את פתיחת הפורום הוא פשוט ניפתח ברגע שעלה הרעיון. דבר שני זה לא פורום על סמים כי אם פורום שדן בנושא שזה שני דברים שונים לגמרי. ובושה וחרפה זה שאנשים ניכנסים לפורומים שלא ניראים להם רק כדי להחפיש. את יודעת כמה פורומים יש שלא ניראים לי ושהייתי מאוד שמח אם לא היו קיימים?מלא.אז מה אני ניכנס לכל פורום כזה ומודיע לכולם שזה בושה וחרפה לדעתי שהפורום שלהם קיים?ניראה לך?זאת לא היתנהגות וככה לא מיתנהגים. תעמדי בפינה עם הפנים לקיר. t

mr smoketoomuch

New member
נכון, אבל...

זוהי אכן בושה וחרפה, אך נפל דבר בישראל וישנו הפורום הזה ועוד פורומים רבים באתרים שונים העוסקים באותו הנושא, ולצערך זה חוקי לגמרי. מסריח, אבל חוקי. במישור היותר אישי, האנשים שכותבים פה לא פחות טובים ממך אז אל תתפסי תחת על אף אחד, דקלה סעדון החיילת. בושה וחרפה! תודה ולהתראות

shnoozi

New member
ממש חבל

ממש חבל שאנשים משוחחים ביניהם ומחליפים דעות ומחשבות. הרבה יותר טוב לנהוג כאילו אני יודע הכל, ומי שלא מסכים איתי להרוג אותו. הבושה היחידה היא אצלך בראש, וזו הבושה שמולידה את החרפות הגדולות ביותר: הבושה להקשיב.

למעלה