חבל שאי אפשר להחזיר אחורה כמה דברים...

חבל שאי אפשר להחזיר אחורה כמה דברים...

היום חתכתי את עצמי בגלל משהו די שטותי (רק עכשיו זה ניראה ככה) ויש לי סימנים.. וכואבת לי הנפש בגלל זה. רע לי, אני רוצה לבכות אבל כבר למדתי לשמור את הדמעות. לא להוציא אותן. שישארו עמוק עמוק בפנים. כואב לי, הדמעות כבר לא יוצאות אפילו אם אני מנסה להוציא אותן. קשה לי.. כואב לי הראש מכל הבולשיט הזה.. סתם פריקה. אם יש עצות זרקו חופשי.

MeWithoutU

New member
כן...יש לי הצעה בשבילך

תפסיקי לחתוך!!! אני רצינית! כשאת עצבנית או מדוכאת תמצאי לך משהו אחר שירגיע אותך!את לא צריכה לחתוך. ואני מבינה את הצורך הזה בלחתוך...אני במשך 4 שנים חתכתי את עצמי...כל דבר שטותי הייתי רצה לסכין לחתוך. וזה מרגיע - בדיוק לדקה!ואז כל מה שנשאר זה צלקת מגעילה על הגוף!...לא חבל? אני הכרחתי את עצמי להפסיק...כל פעם שרציתי לחתוך - הייתי יוצאת לטיול בחוץ - בשיא החום או בשיא הקור וגם בגשם...לא משנה...העיקר להיתרחק מהסכין...לנשום אוויר צח ולחשוב קצת...וכשהייתי נרגעת הייתי חוזרת הביתה וזה מאוד עזר לי... אני כבר כמעט 3 שנים לא נגעתי בסכין!ובכלל אני כל כך מתחרטת שהייתי עושה את זה! כל הגוף שלי מלא בצלקות...מלא בצלקות - שאני עשיתי לעצמי בגלל שהייתי טיפשה! כל פעם שבא לך לחתוך לכי תעשי סיבוב בחוץ להירגע...או לכי תעשי קניות או כל דבר אחר שמועיל ומרגיע אותך. חבל שאת הורסת לעצמך ככה את הגוף... הרי עמוק בפנים את יודעת טוב מאוד שזה לחתוך זה לא באמת עוזר...ואם חושבים על זה...אז גם לא באמת מרגיע... חבל...באמת חבל...
לעידוד... מקווה שתרגישי יותר טוב

ט ר י ג ר

New member
אינלי כל כך עצה..

אבל אני מקווה שמה שאני יגיד כאן יעזור לך.. נכון, בטח קשה לך נורא.. אבל לחתוך את עצמך זאת לא פריקה בריאה, כי היא רק גורמת לך לכאב נפשי יותר גדול. אם את מעוצבנת תקני שק איגרוף (אני מדברת ברצינות) תפרקי עליו את כל העצבים שלך.. לכי, תעשי איזה ריצה תוציאי את כל האנרגיות שלך, תרוצי עד שתרגעי.. אני יודעת שזה נשמע מטופש, אבל הכל עדיף על לפגוע בעצמך.. אני אף פעם לא חתכתי את עצמי, אפילו לא חשבתי על זה.. אז אני לא כל כך מבינה את ההרגשה. אבל אני רק יודעת שזה דבר לא בריא, לא רק גופנית לא גם נפשית. תאזרי כוח רצון, ותפסיקי עם זה. את תמצאי את הדרכים שלך להירגע, לפרוק את הכל.. אולי בעזרת פריקת אנרגיות, אולי בכלל לשמוע סוג מסויים של מוזיקה, לעשות יוגה.. מה אני יודעת.. את כבר תמצאי את הדרך שלך לבד.. מקווה שהכל יסתדר.. ואם את צריכה משהו, רק תשלחי מסר :)

טוב,

דבר ראשון, ואני באמת מתכוונת לזה... אם תרצי לשתף ולפרוק אני לרשותך במסרים :} דבר שני, רע לך, ואת רוצה לבכות... אז למה את עוצרת את הדמעות?? למה שזה יישאר עמוק-עמוק בפנים ואחר-כך יתפרץ בצורה מאוד רעה??

ספירקיXD

New member
כנסי.

טוב, כמה דברים: 1. "היום חתכתי את עצמי בגלל משהו די שטותי" --> לחתוך את עצמך זה שטותי. לא משנה בגלל מה. 2. זה גרוע לשמור תדמעות. זה טוב לבכות לפעמים, זה משחרר. תדברי עם מישהו שאת יכולה לסמוך עליו, מניסיון- לדבר על הבעיות שלך במיוחד עם אדם שאתה סומך עליו ושיכול לעזור לך זה עוזר בטירוף. (!!!) אל תשמרי בבטן עוד. זה לא טוב.

למעלה