חבל שאני לא בן כי

מיטללל

New member
חבל שאני לא בן כי

הייתי רוצה להיות מסוגלת להרים שתי כיסאות בלי שיכאבו לי הזרועות
(עשו את זה גם. ולמתקשים שבנינו, אם אתם בנים כתבו "חבל שאני לא בת כי...")

../images/Emo15.gif חבל שאני לא בן כי

* הייתי יכולה ללבוש חולצה לבנה בפארק מים. * לא היו יורדים עליי אם הייתי עולה במשקל או לא. * אפשר ללכת לשירותים בלי קבוצות תמיכה.
. * הייתי זוכה להערכה נוספת כל פעם שהייתי מראה התחשבות מכל סוג שהוא. * הייתי יכולה לתרץ כל התנהגות בשיקפצו לי/שיילכו להזדיין [אפילו שאני יכולה בכל זאת
.]. * אנשים לא יבהו לי בחזה כל פעם שהם ידברו איתי.
. * נעליים חדשות לא לוחצות וגורמות לפצעים ברגליים. |: . * הייתי מבינה בכלי רכב. [?]. * התורות לשירותים קצרים בתשעים אחוז. * אפשר להוריד חולצה ביום חם.

HyPeR SoNiC

New member
חבל שאני לא בת כי...

הייתי רוצה את היכולת לגרום לבנים לפעול כרצוני...

קטרפי

New member
כנ"ל ../images/Emo127.gif../images/Emo110.gif

רציתי ליכתוב משהו יותר ארוך, אבל אני עצלן מדיי בשביל זה ומה שכתבת מסכם בערך את כול מה שרציתי ליכתוב

אורית15

New member
או או:)

פעם עשיתי לי רשימה ענקית מה היתרונות של בנים על בנות, יש אינסוף הכוח, מה שמצפים מהם, ומה שלא מצפים מהם- בניגוד לבנות וכל זה אבל!!- לבנות יש יתרונות אולי מעטים יותר, אבל לדעתי בעלות משקל יותר כבד, למשל- בנות יכולות לבכות, גם בנים, אבל בנים בכלל, הם שומרים רגשות בפנים יותר וכל זה, אם לא, אז מצפים מהם לפחות.

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifחבל שאני לא בן כי..

כבר אמרו- בנים יכולים להיות לא סקינים ואף אחד לא שם לב.. את האמת- עדיף
לא כואב כשעושים סקס
זהו נראה לי.. שווה להיות בת

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifאה כן עוד קצת..

אין לכם מחזור מעצבןןןןן
אתם לא צריכים לסחוב 9 חודשים שלמיםםםם (כמעט שנהההה
) תינוק בבטן, ככה להשמין כמו לא יודעת מה, ללדת אותו בכאבי תופת ואח"כ להשאר שמנה ולנסות 583590839583985 שנה להרזות את זה בלי הצלחה, ואז אתם גם צריכים לגדל את התינוק ולהאכיל, לעשות כביסה, אוכל, ועוד ועוד ועוד.. למה
כי הגבר עייף כי היה כל היום בעבודה

seeyou

New member
חבל שאני לא בת!!!../images/Emo11.gif

ללדת!!לייצר חיים חדשים להנאות מיחסי מין ללא גבולות-בחורות לא מוגבלות בזקפה או מחשש על שפיכה מוקדמת,או גודל הפין להיות "גבר" זה לא רק סתם מילה...זאת אנציקלופדיה!! כאשר רואים אבר מינה של בחורה בתמונה, אומרים שזה אומנות-כאשר רואים אבר מינו של הגבר בתמונה אומרים שזה פורנוגרפיה להיות יהודי זה לפי אם יהודיה...ז"א גם אם הגבר היה מוסלמי או נוצרי!! לקבל חיזורים,פרחים,מתנות,נשיקות,ועוד דברים לפעמים ללא תמורה מיוחדת...הרי יחסי מין זה חלק מהתנהגות האישה... אפשרות לעשות טעויות ורק עם חיוך לבטל אותם או אפילו דו"ח של שוטר ...

אורית15

New member
תחשוב על זה

שאם בחורה מקיימת יחסי מין עם הרבה היא זונה וגבר הוא "גבר"

אורית15

New member
...

קודם כל, אתה בן, אז אותך זה לא מעצבן ואתה יכול להביא בנות הביתה, שישנו אצלך כמה שאתה רוצה ולעשות מה שאתה רוצה איתן, ולך לא יגידו כלום, בניגוד לבת, שבאים אליה לישון כמה גברים או שהיא הולכת אליהם ונראה מה יגידו לה

seeyou

New member
צודקת-../images/Emo140.gif-זאת נורמה חברתית!

ואני חושב שזה בגלל שבחורה נכנסת להריון יותר מהר מבן! ישנם הרבה ארצות שבגיל שלך או קצת לפני היחס של ההוריים שונה... בעוד דור אחד או שתיים אני מעמין שגם בישראל המוסר תשתנה...אם עד אז יהייה לנו מדינה..

קטרפי

New member
מֶהההה¿ ../images/Emo110.gif

בחורה נכנסת להריון יותר מהר מבן¿¿¿¿ WTF וחוץ מזה תעזבו אותכם מנורמות חברתיות, כולנו יודעים טוב מאוד איך החברה שלנו ניראת מבחינת יחס של המינים, ככה שנורמות חברתיות זה הדבר האחרון שצריך להתייחס אליו

seeyou

New member
הדבר האחרון שצריך להתייחס אליו?

כאשר תגדל תבין שנורמה חברתית זה מאוד חשוב! רק אם אתה מפורסם/עשיר,חוקי הפיזיקה לא פועלים עליך... מדונה יכולה לעשות מה שבא לה....אבל סתם אדם מהשורה?

gjagkmeat

New member
חבל שאני לא בת כי...

הייתי מת ללכת עם חצאית מיני עם תחת גדולה ובולטת שזזה לפי קצב הליכתי וכולם מסתכלים אוי איזה כיף זה יכול להיות. אבל הכי טוב להיות גבר מכל הסיבות שבעולם.

jessy19

New member
חבל שאני לא בן כי

הייתי פחות רגישה (עכשיו אני סופר רגישה...)

כי......

* כל הבחורות יפות. * נשים שולטות בגברים, משמע שולטות בעולם. * שירות צבאי קצר משל גברים. * אין צורך לעבור את ההשפלה של השירה בבר מצווה. * רגישות באה כמובן מאליו, כמו גם יצירתיות. * אין צורך לגלח את הפרצוף מידי יום. * הזעה ממש מינימלית. * כח משיכה שאין לגברים. * שלתטניות שבאה בקלות ואין נגדה תרופה. * בחורות לא צריכות לעשות שיעורי פיתוח קול בשביל לדעת לשיר. הן נולדות עם זה. * קול יפה... כתב יפה... מתווספים לרשימה של הדברים שבאים מגיל 0. * לא משנה אם הן גבוהות או נמוכות. * אין הקרחה! * נולדות עם ידע אימהי שאין לגברים... * כמות הפרחות קטנה מכמות הערסים. * חיות יותר שנים בממוצע מגברים. בעעע היד עוד נטויה, אבל מבאס אותי להמשיך לכתוב...

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifכמה תיקונים..

כל הבנות יפות
הו, וול..
חחח אנחנו ממשששש לא שולטות בגברים אבל לא נורא
יש בנות שעוברות בת מצווה ועולות לתורה, ושרות. זה לא כזה נורא.
יש מלא בנות לא יצירתיות ולא רגישות..
אולי לא מתגלחות, אבל מורטות, מוציאות בפינצטה, חוט, או כל אביזר אחד שערות..
שתלטנות? אני לא חושבת.. יש בנות לא שתלטניות. וזה גם אמור להיות משהו טוב
חחחחעחעחעחעחע הצחקת אותי..אתה יודע כמה בנות יש שלא יודעות לשיר בחצי שקל
חחחח....
יש לי חברה שיש לה קול בעעע וכתב עוד יותר.. מה עם זה
בטח שמשנה אם אנחנו גבוהות או נמוכות. אתה תרצה לצאת עם בת שהיא 2 מטר
או אולי עם בת שהיא 1.40
תלוי מתי.. לפעמים יש הקרחה לבנות
ידע אימהי.. חחח רוכשים אותו, בייבי, רוכשים. זהו בנתיים.. סתם תיקונים נחמדים וחמודים. קח את זה באיזי

למעלה