חבל שדולשים נגמר..

qball4

New member
חבל שדולשים נגמר..

אני מרגיש שמשהו חסר בי.. צריך לפנות לערוץ הילדים ולאמר להם שישדרו שוב את הסידרה, לפחות תיהיה לנו הזדמנות להקליט כמה פרקים טובים מהעונות הראשונות..

De fire

New member
אגב גולשים נגמר- קראתי באתר של ערוץ

המד"ב את ה"מאחורי הקלעים" של כתיבת הפרקים של עונה 5 (חלק מזה די מרתק) אבל עדיין לא מש הבנתי (וגם ראיתי את הפרק די מזמן אז אני לא זוכר)- בפרק ש"סגרו" את הנושא של וייד ("וייד בצנצנת") היא מתה בסוף או נשארה בחיים? כי נדמה לי שהיא הקריבה את עצמה- תקנו אותי אם ניא טועה..

TheWhiteTigris

New member
היא מתה.

היא פוצצה את כל האיזור על מנת שהגולשים יוכלו להתחמק ולהציל חייהם.

GreeCheeMan

New member
../images/Emo121.gifמתי הפרק הזה היה?

אני קראתי עליו כמה פעמים בפורום, חיכיתי שהוא יהיה, וכנראה פיספסתי אותו. שווה להוריד אותו או שאפשר לוותר? ואם כן, אז מה מספר הפרק?

TheWhiteTigris

New member
אני לא זוכר בדיוק את הפרק...

אני רק זוכר שזה עולם של קרומגס, והתכוונו לקחת אותה ולהפוך אותה לחזית המלחמה נגד בני אדם. אני גם יודע שהיא לא הייתה ממש מודעת לעצמה עד שהראו לה את מצבה. אז גמלה בליבה ההחלטה "תמות נפשי עם הפלישתים". כמובן שזה היה בסיטואציה המתאימה... הפרק הזה היה כל כך מרגש ש... אמ... ירדה לי דימעה קלה

CoolBoy14

New member
לא נראה לי שישדרו שוב

זאת כבר פעם שלישית ששידרו את הסדרה ואני לא חושב שערוץ הילדים ישדרו אותה שוב...לפחות לא בקרוב... אבל בשידור האחרון אני הקלטתי את כל הפרקים אבל אין לי כוח לראות אותם עכשיו...

qball4

New member
כן צודק..

אם ישדרו עוד פעם זו תיהיה הפעם החמישית..

CoolBoy14

New member
יכול להיות...

מאז שאני יודע היו 3 פעמים אולי היו יותר...אבל אם זה כבר הפעם החמישית אז ערוץ הילדים ממש משועממים....

למעלה