מה אתה שונה מפרופ' אווה אילוז שהלנת עליה, בצדק רב?זה היה פותר לנו הרבה בעיות.
אולי זה יקרה בדרך חזרה.....
אתה עד כדי כך אדיוט?מה אתה שונה מפרופ' אווה אילוז שהלנת עליה, בצדק רב?
אתה עד כדי כך אדיוט?
מסתבר שכן!
אבל אז אני לא אראה את האדיוט פולגאר מולי.: תתבונן במראה.
כי תאלץ לראות את היחיד שעומד מולך, מה שמשתקף מהמראה.אבל אז אני לא אראה את האדיוט פולגאר מולי.![]()
את מי שמשתקף במראה שלי אני אוהב.כי תאלץ לראות את היחיד שעומד מולך, מה שמשתקף מהמראה.
גם ילד אינפנטיל, הורים אוהבים, כי משלימים עם המצב.את מי שמשתקף במראה שלי אני אוהב.
ממש לא, אני שמח בשמחת יהודי בהנחה שאתה כזה ולא בוט איראני.לצערך כמובן.
נראה שהייתה לך ילדות קשה שמשפיעה עליך עד היום .גם ילד אינפנטיל, הורים אוהבים, כי משלימים עם המצב.
ממש לא, אני שמח בשמחת יהודי בהנחה שאתה כזה ולא בוט איראני.
לכבוד הנהלת הפורום, מאת גולש מן המנין.זה היה פותר לנו הרבה בעיות.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההלכבוד הנהלת הפורום, מאת גולש מן המנין.
עם כל הכבוד, יש גבול (יש אפילו תנועה כזאת). מילא עשרות שרשורים בשבוע שתוקפים את ראש הממשלה ונבחרי ציבור אחרים, בדרך כלל עם חצאי אמיתות במקרה הטוב. מילא מספר גולשים שקוראים במישרין לפגיעה בראש הממשלה ובמשפחתו בתגובותיהם. מילא אחד מחברי הנהלת פורום זה שמצטרף בחדווה לאיחולים כאלה. אבל עם כל הכבוד, אין גבול בכלל? מיותר לציין שכל הנ"ל מנוגד גם לתקנון תפוז וגם לחוקי מדינת ישראל. אבל זה ניחא. המתסכל הוא שזה בעיקר פוגע בפורום ובגולשיו (אלו שאינם שטופי שנאה עד איחולי מוות לכאלה שיש להם השקפת עולם שונה משלהם).
מינימום כבוד עצמי של הנהלת הפורום והפורום בכלל צריך לעניות דעתי למנוע פוסטים כאלה.
למען הסר ספק לא, זה כלל לא עניין של דעה פוליטית. עניין בסיסי של כבוד עצמי לפורום ולגולשיו. לטעמי לפחות.
נדיר ביותר שאני פונה בתלונה על גולש או על פוסט. אבל פשוט הגיעו מים עד נפש. כאמור, אני בס"ה גולש מן המנין כאן ולא קובע את הכללים (אם כי הכתיבה הזאת סותרת אותם במובהק) כאן. אבל באי-התייחסותכם לפוסטים נלוזים ובזויים כאלה אתם פוגעים בכלל גולשות וגולשי הפורום, גם אם חלקם בכלל היה חותם בשמחה על כל איחולי המוות האלה.
@Admin @מ ש ה 53 @evglev1
הצעה לאדמין ולהנהלה וליותר ולהנהלת החשבונות וכל השאר,לכבוד הנהלת הפורום, מאת גולש מן המנין.
עם כל הכבוד, יש גבול (יש אפילו תנועה כזאת). מילא עשרות שרשורים בשבוע שתוקפים את ראש הממשלה ונבחרי ציבור אחרים, בדרך כלל עם חצאי אמיתות במקרה הטוב. מילא מספר גולשים שקוראים במישרין לפגיעה בראש הממשלה ובמשפחתו בתגובותיהם. מילא אחד מחברי הנהלת פורום זה שמצטרף בחדווה לאיחולים כאלה. אבל עם כל הכבוד, אין גבול בכלל? מיותר לציין שכל הנ"ל מנוגד גם לתקנון תפוז וגם לחוקי מדינת ישראל. אבל זה ניחא. המתסכל הוא שזה בעיקר פוגע בפורום ובגולשיו (אלו שאינם שטופי שנאה עד איחולי מוות לכאלה שיש להם השקפת עולם שונה משלהם).
מינימום כבוד עצמי של הנהלת הפורום והפורום בכלל צריך לעניות דעתי למנוע פוסטים כאלה.
למען הסר ספק לא, זה כלל לא עניין של דעה פוליטית. עניין בסיסי של כבוד עצמי לפורום ולגולשיו. לטעמי לפחות.
נדיר ביותר שאני פונה בתלונה על גולש או על פוסט. אבל פשוט הגיעו מים עד נפש. כאמור, אני בס"ה גולש מן המנין כאן ולא קובע את הכללים (אם כי הכתיבה הזאת סותרת אותם במובהק) כאן. אבל באי-התייחסותכם לפוסטים נלוזים ובזויים כאלה אתם פוגעים בכלל גולשות וגולשי הפורום, גם אם חלקם בכלל היה חותם בשמחה על כל איחולי המוות האלה.
@Admin @מ ש ה 53 @evglev1
לא שאכפת לי (מוזמנת להביא את כל תגובותי לכאן אם כל כך חשוב לך, אם כי יש פה חבר'ה עם קלסרים שלמים כך שזה די מיותר על פניוהצעה לאדמין ולהנהלה וליותר ולהנהלת החשבונות וכל השאר,
אם קראתם את דברי הרינגטון, המשיכו, קראו את כל תגובותיו (לא הבטחתי חיים קלים), כדאי לקרוא ולהתרשם.
האדמין משוחד לגביו ולא בגללו......הצעה לאדמין ולהנהלה וליותר ולהנהלת החשבונות וכל השאר,
אם קראתם את דברי הרינגטון, המשיכו, קראו את כל תגובותיו (לא הבטחתי חיים קלים), כדאי לקרוא ולהתרשם.
מצטער אבל לא ממש הצלחתי לרדת לעומקם של דבריך.זה היה פותר לנו הרבה בעיות.
לגבי השאלה כיצד הוא ייעצר אם יתעקש לטוס במרחב האווירי שלהן , תצטרך לשאול גורמים מוסמכים .מצטער אבל לא ממש הצלחתי לרדת לעומקם של דבריך.
כי מה? נראה לך, שמדינות אלה (או אחרות) יירטו את כנף הציון כדי ללכוד קשיש חולה?
במקום להתייחס למה שהופנה אליך, בחרת להקפיץ את הרעל הזה של הבוט האיראני.מצטער אבל לא ממש הצלחתי לרדת לעומקם של דבריך.
כי מה? נראה לך, שמדינות אלה (או אחרות) יירטו את כנף הציון כדי ללכוד קשיש חולה?
במקום להתייחס למה שהופנה אליך, בחרת להקפיץ את הרעל הזה של הבוט האיראני.
למה פנטזיה?הפנטזיות של השמאלנים![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.