חבל שהמונית המשפחתית לא טסה מעל אירלנד או ספרד בדרכה לוושינגטון

Harrington

Well-known member
מנהל
זה היה פותר לנו הרבה בעיות.

אולי זה יקרה בדרך חזרה.....
לכבוד הנהלת הפורום, מאת גולש מן המנין.
עם כל הכבוד, יש גבול (יש אפילו תנועה כזאת). מילא עשרות שרשורים בשבוע שתוקפים את ראש הממשלה ונבחרי ציבור אחרים, בדרך כלל עם חצאי אמיתות במקרה הטוב. מילא מספר גולשים שקוראים במישרין לפגיעה בראש הממשלה ובמשפחתו בתגובותיהם. מילא אחד מחברי הנהלת פורום זה שמצטרף בחדווה לאיחולים כאלה. אבל עם כל הכבוד, אין גבול בכלל? מיותר לציין שכל הנ"ל מנוגד גם לתקנון תפוז וגם לחוקי מדינת ישראל. אבל זה ניחא. המתסכל הוא שזה בעיקר פוגע בפורום ובגולשיו (אלו שאינם שטופי שנאה עד איחולי מוות לכאלה שיש להם השקפת עולם שונה משלהם).

מינימום כבוד עצמי של הנהלת הפורום והפורום בכלל צריך לעניות דעתי למנוע פוסטים כאלה.
למען הסר ספק לא, זה כלל לא עניין של דעה פוליטית. עניין בסיסי של כבוד עצמי לפורום ולגולשיו. לטעמי לפחות.
נדיר ביותר שאני פונה בתלונה על גולש או על פוסט. אבל פשוט הגיעו מים עד נפש. כאמור, אני בס"ה גולש מן המנין כאן ולא קובע את הכללים (אם כי הכתיבה הזאת סותרת אותם במובהק) כאן. אבל באי-התייחסותכם לפוסטים נלוזים ובזויים כאלה אתם פוגעים בכלל גולשות וגולשי הפורום, גם אם חלקם בכלל היה חותם בשמחה על כל איחולי המוות האלה.

@Admin @מ ש ה 53 @evglev1

Cranio

Well-known member
עם כל הכבוד, יש גבול (יש אפילו תנועה כזאת). מילא עשרות שרשורים בשבוע שתוקפים את ראש הממשלה ונבחרי ציבור אחרים, בדרך כלל עם חצאי אמיתות במקרה הטוב. מילא מספר גולשים שקוראים במישרין לפגיעה בראש הממשלה ובמשפחתו בתגובותיהם. מילא אחד מחברי הנהלת פורום זה שמצטרף בחדווה לאיחולים כאלה. אבל עם כל הכבוד, אין גבול בכלל? מיותר לציין שכל הנ"ל מנוגד גם לתקנון תפוז וגם לחוקי מדינת ישראל. אבל זה ניחא. המתסכל הוא שזה בעיקר פוגע בפורום ובגולשיו (אלו שאינם שטופי שנאה עד איחולי מוות לכאלה שיש להם השקפת עולם שונה משלהם).

מינימום כבוד עצמי של הנהלת הפורום והפורום בכלל צריך לעניות דעתי למנוע פוסטים כאלה.
למען הסר ספק לא, זה כלל לא עניין של דעה פוליטית. עניין בסיסי של כבוד עצמי לפורום ולגולשיו. לטעמי לפחות.
נדיר ביותר שאני פונה בתלונה על גולש או על פוסט. אבל פשוט הגיעו מים עד נפש. כאמור, אני בס"ה גולש מן המנין כאן ולא קובע את הכללים (אם כי הכתיבה הזאת סותרת אותם במובהק) כאן. אבל באי-התייחסותכם לפוסטים נלוזים ובזויים כאלה אתם פוגעים בכלל גולשות וגולשי הפורום, גם אם חלקם בכלל היה חותם בשמחה על כל איחולי המוות האלה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

הבוט מתלונן
רוצה לסתום פיות .
:ROFLMAO:

mיטלמן

Well-known member

הצעה לאדמין ולהנהלה וליותר ולהנהלת החשבונות וכל השאר,
אם קראתם את דברי הרינגטון, המשיכו, קראו את כל תגובותיו (לא הבטחתי חיים קלים), כדאי לקרוא ולהתרשם.

קבצים מצורפים

• Screenshot_20250407_181508_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20250407_181508_WhatsApp.jpg
    KB 650.6 · צפיות: 7

Harrington

Well-known member
מנהל
אם קראתם את דברי הרינגטון, המשיכו, קראו את כל תגובותיו (לא הבטחתי חיים קלים), כדאי לקרוא ולהתרשם.
לא שאכפת לי (מוזמנת להביא את כל תגובותי לכאן אם כל כך חשוב לך, אם כי יש פה חבר'ה עם קלסרים שלמים כך שזה די מיותר על פניו :)), אבל כדאי אולי לציין שמדובר בפורום אחר. בכל מקרה, אשרי מבין הקשר בין המלין על תגובה ספציפית כזו או אחרת (גם אם הופנתה אליו תחת ניק אחר) לבין תלונה על נושא מסוים. אמנם אודה שבמחשבה שניה לא הייתי כותב את התלונה למעלה על הפוסט הספציפי הזה, אבל מאחר והוא מתייחס לבעיה בכללותה השארתי אותו.

המשך ערב שקט ונעים.

Cranio

Well-known member
האדמין משוחד לגביו ולא בגללו......
מישהו אחר היה חוסם אותו מזמן ובוודאי שלא ממנה את הסטוקר העלוב למנהל.

Cranio

Well-known member
מצטער אבל לא ממש הצלחתי לרדת לעומקם של דבריך.
כי מה? נראה לך, שמדינות אלה (או אחרות) יירטו את כנף הציון כדי ללכוד קשיש חולה?
לגבי השאלה כיצד הוא ייעצר אם יתעקש לטוס במרחב האווירי שלהן , תצטרך לשאול גורמים מוסמכים .

למעלה