חבל שהסדרה ממש גרועה...

Zברע

New member
חבל שהסדרה ממש גרועה...

חוץ מהפרק הראשון ה... סביר. שטנץ שיעמומי פיהוקי. שני אחים עם היומן של אבא ואוטו נוסעים ממקום למקום לפתור תעלומות שחוקות "אל-טבעיות" עם יצורים שראינו כבר מליון פעמים במליון ורסיות, במליון סדרות אחרות. שום חידוש. חוסר כימיה בולט בין שני השחקנים הראשיים. תסריט רדוד ולא מתוחכם. פטרונות קריאטיביים בנאליים ולא מקוריים. הסדרה הזאת לא הביאה שום דבר שלא ראינו כאן קודם, ובכל המקומות האחרים עשו את זה יותר טוב. Z.

BaR 5

New member
../images/Emo191.gif אז ככה... *מנסה להרגע*

אם אין לך משו טוב להגיד- תשאר בשקט תשנן. תאמת לא מעניין אותי בגרושששש < ולא נראה לי שגם אחרים פה יתעניינו> מה אתה חושב על הסדרה כי אני יודעת שאני אוהבת אותה! אבל מה שעשית כאן זה דבר דפוק ומעצבן- שזה לבוא לפורום של הסדרה שמכיל מעריצים של הסדרה וללכלך על הסדרה! כאילו כמה שכל נדרש כדי להבין שזה לא המקום המתאים להגיד כאלו דברים.. אז משועמם יקר, תרד מהעץ שעלית עליו ותעוף מפה ועכשיו. תודה וחיים נעימים

Lirchu

New member
ואם לא...אני ובר נעזור לך לעוף../images/Emo46.gif

ביי.

Zברע

New member
בואו תשננו אתם ../images/Emo11.gif

ותחזרו על זה כמו מנטרה - זה יעזור לכם בחיים: "לאנשים אחרים מותר לחשוב אחרת ממני. זה שמישהו חושב אחרת ממני זה בסדר גמור. לאנשים אחרים מותר להביע דעה שונה משלי. לאנשים אחרים מותר להגיד מה שהם רוצים בפורום, במיוחד אם זה ענייני ולא נכתב במטרה לפגוע ולהעליב. לא אקח אישית את זה מישהו אחר חושב אחרת ממני. לא אפנה לאלימות כי זה לא בריא ללחץ הדם שלי, לא אשתולל/אשבור את המחשב/ארביץ למקלדת - כי זה לא יעיל ובצד השני לא ממש יבחינו בזה..." על מה בדיוק להעיף אותי...? זה פורום שמותר לכתוב בו רק דברים טובים על הסידרה? זה בתקנון? הפרתי את חוקי המקום? בקיצור - קחו אקמול או שתו כוס מים ותרגעו. וסתם טיפ איומים וירטואלים - ממש לא מרשימים. Z.

spikish

New member
הא ? ../images/Emo12.gif bar5, לא הגזמת קצת?

בסך הכל הבן אדם הביע את הדיעה שלו. ובניגוד לטרולים טיפוסיים, נימק אותה ולא כתב סתם "סידרה גרועה". אותי דווקא מעניין מה יש לו לומר , ופחות נראה לי שיש לך זכות לגרש מפה אנשים. מה כואב לך שהוא יפתח דיון , או שאת רוצה פורום שמטרתו היא רק לציין כמה ג'נסן הוא חתיך ?

MelindaW

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif../images/Emo63.gif../images/Emo115.gif

Charmed Gal

New member
../images/Emo45.gif לכל מילה.

הבנאדם בא והביע את דעתו על הסידרה בצורה ובוגרת ורצינית. הוא לא איזה טרול, כנראה שהוא גם באמת טרח ו"השיג" את הפרק הראשון והתאכזב. זכותו להביע את האכזבה שלו ודעתו על הסידרה כאן, מה רע? מה גם, שהרבה דברים נכונים. זו לא סידרה גאונית במיוחד, לפחות לא ברגע זה, מקוריות אין פה כמעט - סך הכל כל השדים וכו' זה אגדות מוכרות שבאמת נעשו כבר בכל מקום אחר (מכושפות, באפי וכו'...) ולפי דעת הכותב גם אין כימיה בין השחקנים, זכותו. למרות כל זאת, אני למשל, כן צופה בסידרה ואף נהנה ממנה. זה לא סותר. גם לפי דעתי כאמור אין ממש מקוריות או הרבה ייחוד, אבל לפי דעתי התסריט משעשע לעיתים ואני גם חובב אפקטים ומשחק טוב, ולפי דעתי, ג'נסן למשל הוא שחקן טוב. אבל זה לא אומר שאני חושב שהסידרה היא הדבר הכי טוב שקרה לטלויזיה ומהלל את יוצריה ומקלל את שונאיה. באמת, קצת בגרות וקבלת דעתו של האחר.

מה לעשות שיש הרבה...

(הרבה מאוד) כאלה אנשים משועממים בתפוז. שלא נדבר על זה שהוא טועה בחלק מהנקודות שלו... (וזו לא דעתי, זו עובדה)

Zברע

New member
אילנה דיין, זאת את?

באילו נקודות אני טועה...? אגב, אני חושב שאתה צריך להיבדק, אני חושב שאתה רואה נקודות. הינה כמה נקודות למחשבה בשבילך: ......... :::::::::

מה קשור אילנה דיין???

בגלל שאמרתי עובדה? זה עוד יותר גרוע מהבדיחה על אילנה דיין... והנה עוד נקודות: ..... : ::::::::::::...........:::::::::::: ::::::::::::...........:::::::::::: יש לי גם פסיקים,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

MelindaW

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo189.gif../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif../images/Emo54.gif../images/Emo63.gif

(+)
בר, מאמי, קחי נשימע עמוקה ותספרי עד 5
אז הוא לא אהב את הסדרה, זה לא אסון ולא סוף העולם. מה שחשוב הוא שאת, אני ועוד כמה אנשים כן אוהבים וכן נהנים ממה. אני בטוחה שהוא לא יהיה האחרון שיבוא לבו ויכתוב שהסדרה לא טובה ובלה בלה בלה... ואם את תתעצבני על כל אחד כזה את סתם תיהיה מעוצבנת והם לא שווים את זה, ת'אמיני לי

Nitzan122

New member
עכשיו כ-ו-ל-ם לנשום

אוקיי אני לא חושבת שזה פורום שקיים רק בשביל להלל את הסדרה ולאנשים מותר לתת דעה שהיא לא בדיוק כמו שלכם אפילו אם זה על דבר שאתם ממש אוהבים אבל יש צורה לדבר על דברים כאלה ואני לא חושבת ש"בקיצור - קחו אקמול או שתו כוס מים ותרגעו." או לחילופין "אז משועמם יקר, תרד מהעץ שעלית עליו ותעוף מפה ועכשיו" היא בדיוק הצורה הזאת... כן,זה לא בדיוק גאוני לבוא לפורום שמן הסתם לא מכיל אנשים שלא אוהבים את הסדרה ולתקוף אותה אבל יש לו כל זכות להביע את הדעה שלו ואין מה לתקוף אותו על זה...
אתם לא מסכימים- תגידו למה או שפשוט תתעלמו... (ולמקרה שמישהו נפגע ממשו שכתבתי כאן זה ממש לא בא לפגוע באף אחד)

MelindaW

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo54.gif../images/Emo63.gif../images/Emo115.gif

למעלה