../images/Emo24.gifאל דאגה ,הוא לא יגווע../images/Emo140.gif
תודה מני בר על המסר ,רק לצורך ידיעה כל רכזות קבוצות התמיכה של העמותה קיבלו ממני אישית את דבר קיומו של הפורום ,תוך שקיבלתי את הסכמתם לפרסם את דבר קיומו של הפורום בקרב בני משפחות החולים ,כמו כן גם העמותה מיודעת על דבר קיומו של הפורום ,אני מקווה רק שישכילו להשתמש בפורום בצורה נבונה ,משום שהוא יכול להוות כלי עזר מצויין למודעות המשפחות חולים שאינן יודעות על דבר קיום העמותה והאמן לי יש עוד הרבה. אחת הסיבות למיעוט המשתתפים בפורום היא כנראה , הפחד לחשיפה , גם אם הגולש משתמש בכינויי אחר. אני גם מצפה ומבקש גם מהגולשים היקרים כאן ,אנא העבירו את דבר קיומו של הפורום למשפחות אחרות אשר יש להם עניין במחלה ,אתם נפגשים בקבוצות תמיכה וחלקכם גם בוודאי מקושרים עם כמה משפחות ,כך נוכל להתרחב ולהעניק מנסיוננו עצות ועזרה אחד לשני. לרשותנו 2 מומחים ,מנחת הקבוצה מראשל"צ גב'עופרה שגב שהיא פסיכולוגית במקצועה ועו"ד שמואל וולפמן שעוסק באפוטרופסות וצוואות לחולי אלצהיימר ,עו"ד וולפמן הינו מתנדב פעיל בעמותה ולצערו גם בן משפחה לחולה במחלה.בכל אופן אפגש עם שני המומחים ביום ד הקרוב ואודיע בפורום על לו"ז של "יום מומחה" בפורום. הצעדה הקרבה "אל תשכחונו" אשר אני מקווה שתיטלו בה חלק,לא חייבים 3 ימים, אפשרי גם יום אחד תנוצל גם היא להעמקת התודעה של דבר קיומו של הפורום. ברשת א' דיברתי אישית על נושא קיומו של הפורום. אתה צודק בכך שהוא היה אמור לסחוף קהל גדול ,אבל כנראה שלא כולם מוכנים עדיין ולא כולם יודעים על קיומו של הפורום. אני מקווה גם שבידיעות אחרונות ייתפרסם דבר קיומו של הפורום במוסף המחשבים ביום א הקרוב ,בסה"כ הפורום קיים בקושי 3 חודשים ,אני מאמין שהוא ייגדל גם אם אצטרך לעבור בארץ ביו קבוצות התמיכה. ובכללית כל עזרה בפירסום הפורום מקרב הגולשים כאן תתקבל בברכה. תודה גרשון