חבל שהפורום לא פעיל יותר כמו צאט גורררררררררררררררררררררר

TikvaBonneh

New member
פעילות

תאמיני לי שבתור מנהלת אין לי אנרגיות לפורום פעיל יותר. אבל אם זה לא מספיק לך את יכולה להצטרף לקבוצת פייסבוק או קבוצת ווטסאפ. יעסיקו אותך מעל הראש. אבל את תראי שבעוד כמה חודשים גם את תרצי לעשות עוד דברים בחיים חוץ מלקרוא ולכתוב על אוטיזם.
עוד אפשרות זה ללכת ללמוד משהו בתחום. אני למשל למדתי ניתוח התנהגות. נתן לי כלים מעולים וגם העסיק אותי.

גור4242

New member
תקווה, מה המדיניות שלך לגבי תמיכה של בוגרים בהורים בפורום?

רציתי להגיד לקוקי שאני, לפחות, מתחייב לענות לה על כל שאלה שיש לה (ושאני יודע לענות עליה כמובן). אבל אז נזכרתי שאת לא בדיוק מתלהבת מהרעיון שבוגרים יכתבו בפורום שלך יותר מדי.

אז האם זה בסדר מבחינתך שאשאר כאן כאורח קבוע?

נ.ב.
אם את מתפלאתמה אני עושה כאן בכלל... ובכן, נוצר המצב הסוריאליסטי שבפורום של שלומית - שלכאורה דוגל בסובלנות וקבלת השונה - לא נותנים לי לדבר. עולם הפוך. בשם "זכויות האוטיסטים" הם סותמים את הפה לאוטיסטים.

והקומונה שלי (שבעצם נועדה בדיוק למטרה הזו של להיות מקום פתוח ומכבד גם להורים וגם לבוגרים) - כרגע - מתה.

אז כאן זה המקום היחיד שבו אני יכול לתרום.

קוקי1106

New member
בזכותך אני פה

וחייבת לומר שהיית ועדיין
מקסים עם הרבה סבלנות אליי
וענית לעניין
אני הרבה יותר קלילה

TikvaBonneh

New member
בשמחה

מעולם לא הבעתי התנגדות לכך שבוגרים יכתבו כאן, לא יותר מידי ולא פחות מידי.
כל מי שיכול לתמוך ולעזור, יבורך. הדרישה היחידה לא להיות שיפוטיים וביקורתיים. לא קשור לספקטרום.
קומונה זה אכן פורמט שקה לו לשרוד, לפורום יש יותר מרווח נשימה להתפתח.

גור4242

New member
אני לא כל-כך מבין מה זה אומר "לא להיות שיפוטי"

אסור לתקוף - זה ברור (וגם לא הייתי עושה את זה אילו זה היה מותר)

אבל אם אני חושב, על סמך ניסיוני האישי וההיכרות שלי עם אוטיסטים אחרים, שהורה מסויים עושה טעות גדולה - מה אני אמור לעשות? לשתוק? לנסות בכל זאת לומר את הדברים בעדינות?

לא כך-כך ברור לי העניין הזה, אבל אני מאמין שנסתדר. אני אישית מאמין שעם רצון טוב של כל המעורבים, ניתן תמיד להגיע להבנה.

TikvaBonneh

New member
מתי מתאים להביע דיעה

מתאים להביע דיעה אם ההורה שאל שאלה, בנושא השאלה שהוא שאל. לדוגמה - אמא ששואלת האם לקחת את הילד לטיפול בחדר לבן בלי משחקים וקישוטים.
מתאים להביע דיעה כשהורה מתלבט לגבי טיפול עתידי. למשל אמא ששואלת - האם כדאי להוריד גלוטן מהתפריט.
אחרת, אם אתה חושב שהורה עושה טעות, אז כן, לשתוק.

למעלה