חבל שיש פרק אחד כל שבוע

חבל שיש פרק אחד כל שבוע

וואלה אני חייב להגיד שזה הסדרב שאני הכי אהבתי בחיים והכי מדברת אליי ועליי ובכל מיני סוגים שונים מהחיים שאני מכיר.. לא ממש כמו בסדרה אבל דומה הלוואי ויהיה לפחות 3 פרקים בשבוע או 2 חחח מצחיק זה הסדרה הזאת לפי דעתי אם יעשו את זה בתור סרט כמו שעושים אלה בהולייוד אנחנו ארץ ישראל תזכה חחח

אושRתי

New member
נכון../images/Emo201.gif

אבל זה אולי כדי ליצור מתח מסויים, למרות שפרק כל יום גם יכול ליצור מתח נקווה שזה ישתנה בעונה השניה.

B o N u s

New member
דווקא נחמד הפער הזה. אם הסדרה הייתה שבוע שלם

היא הייתה נגמרת מהר מאד. טל :)

vaza0

New member
מדהים כמה שזה יפה

אני רוצה להגיד שאני ואישתי בכלל לא אנשים של סדרות . מאז שהסדרה עלתה לאוויר אנחנו לא מפסקים לשבח ולראות כמה פעמים בהוט ואוי די . עד היום לא היתה סידרה כזו ברמה מקצועי כל פנל השחקנים פשוט מדהים דמויות מרתקות עלילה סוחפת. אנחנו צריכים המון דברים טובים כמו הבורר קצת שינתקו אותנו מהמציאות וירתקו אותנו למסך תמשיכו לענג אותנו עוד פשוט מדהים

yifati XD

New member
ממ נחמד שיש פה גם אנשים קצת יותר מבוגרים

זה פורום לכל הגיליים... והסידרה---> פשוט מדהימה יש כאלה שאומרים שזה לא מגיעה לקרסוליים של הסופרנוס ואני חושבת שזה הפוך זה מביא את הפשע הישראלי בניגוד לפשע האמריקאי שבו הכל הולך אחרת, אני לא יודעת זה מביא משו שונה הישראלים זה צעקות פשע בעצבים וקללות בעיקר משו שלא כל כך קורה בסופרנוס. וגם זה משו אחר כי טוני סופרנוס הוא עוד אחד במאפיה וברוך הסולין הוא האמא של המאפיה, והוא גם מנסה לסדר את המאפיה. שווה לראות הבורר. הבאתי אותה בחפירה

אושRתי

New member
גילאיים*

וכן זה נחמד, גם אני יחסית גדולה ממכם ואכן הפורום פתוח לכל הגילאיים

כן ולא../images/Emo66.gif

מצד אחד כן שיהיה כל יום אבל מצד שני צריך מתח ויאן הרבה פרקים וך שבועיים יגמר

למעלה