חבל שכך מתייחסים לחיילי מילואים - צו 8
אח שלי קיבל צו 8 ביום שישי וכמובן התייצב במיידי לבסיס אליו הופנה.
בשיחת טלפון איתו, סיפר לי שקיבל תיק עם ציוד חדש דנדש, כך הבנתי גם מעוד מכרים שגויסו שגם הם קיבלו.
מאוד שמחתי וחשבתי לעצמי שצה"ל השתנה והלקח מהעבר נלמד.
היום, לצערי, תחושה זו התנפצה.
העבירו את הגדוד שלו לבסיס האימונים (אני לא יודע אם מותר לכתוב כאן שמות לכן אני לא מפרט) ובשיחת הטלפון מאוד התבאסתי.
התחושה היא שפשוט העבירו אותם מבלי לחשוב, לתכנן ולהיערך לכך, בשעת לילה כשדיברתי איתו הם היו "זרוקים" באיזו פינה בבסיס,
שום אוהלים ומקום מסודר, שלא לדבר על דברים נוספים מינימאליים הכרחיים.
זה פשוט מקומם.
לצערי זה לא מפתיע אותי, אני גם למוד ניסיון מהמילואים שלי, בעיקר למוד אכזבות ותסכול.
כמה פעמים התייצבתי ונחרדתי נוכח הברדק והבלאגן החוגג, מחוסרים בציוד ועד לבעיות עם אוכל.
סתם לצורך דוגמא, או שאין אוכל ואנשים נשארים רעבים או שכמו באחת הפעמים זרקו קרטונים רבים שלמים של סנדוויצ'ים, בשני המקרים כי מישהו לא חישב נכון את הכמויות.
הפעם חשבתי שזה יהיה אחרת.
אז מבחינת ציוד כנראה אחלה אבל מבחינת רגישות ויכולת לראות את האדם שמולך ולא את המדים- כנראה ששום דבר לא השתנה.
העיקר שבישיבות ופגישות אף פעם לא חסרים בורקס...
זהן, סתם רציתי להוציא קיטור...
![](http://timg.co.il/f/Emo31.gif)
אח שלי קיבל צו 8 ביום שישי וכמובן התייצב במיידי לבסיס אליו הופנה.
בשיחת טלפון איתו, סיפר לי שקיבל תיק עם ציוד חדש דנדש, כך הבנתי גם מעוד מכרים שגויסו שגם הם קיבלו.
מאוד שמחתי וחשבתי לעצמי שצה"ל השתנה והלקח מהעבר נלמד.
היום, לצערי, תחושה זו התנפצה.
העבירו את הגדוד שלו לבסיס האימונים (אני לא יודע אם מותר לכתוב כאן שמות לכן אני לא מפרט) ובשיחת הטלפון מאוד התבאסתי.
התחושה היא שפשוט העבירו אותם מבלי לחשוב, לתכנן ולהיערך לכך, בשעת לילה כשדיברתי איתו הם היו "זרוקים" באיזו פינה בבסיס,
שום אוהלים ומקום מסודר, שלא לדבר על דברים נוספים מינימאליים הכרחיים.
זה פשוט מקומם.
לצערי זה לא מפתיע אותי, אני גם למוד ניסיון מהמילואים שלי, בעיקר למוד אכזבות ותסכול.
כמה פעמים התייצבתי ונחרדתי נוכח הברדק והבלאגן החוגג, מחוסרים בציוד ועד לבעיות עם אוכל.
סתם לצורך דוגמא, או שאין אוכל ואנשים נשארים רעבים או שכמו באחת הפעמים זרקו קרטונים רבים שלמים של סנדוויצ'ים, בשני המקרים כי מישהו לא חישב נכון את הכמויות.
הפעם חשבתי שזה יהיה אחרת.
אז מבחינת ציוד כנראה אחלה אבל מבחינת רגישות ויכולת לראות את האדם שמולך ולא את המדים- כנראה ששום דבר לא השתנה.
העיקר שבישיבות ופגישות אף פעם לא חסרים בורקס...
זהן, סתם רציתי להוציא קיטור...