חבל שלא ידעת על קיום הפורום

prizura

New member
חבל שלא ידעת על קיום הפורום

אני הייתי רווקה הרבה שנים. לא מצאתי גבר שכמוני לא רוצה ילדים. מאוד מסקרן אותי לדעת אם לנשים אחרות יש בעיה כזו?

הי prizura ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

את לא לבד כאן, והתגובה שלך מאד אופיינית
יש כאן כל מני - גילים, מצבים ומה שאת רוצה. מה קורה איתך היום? התחתנת? הבאת ילדים או שהצלחת לשמור על דעתך? איך הדברים נראים היום מנקודת המבט שלך?

prizura

New member
תשובה לגאטו נגרו

אהלן גאטו. לא ענית לי לשאלתי.. טוב אולי תעני פעם אחרת. ולשאלתך: התקרבתי לגיל 40 ונשבר לי מהרווקות. פגשתי גבר נהדר ואתו אני חיה עכשיו. אבל הוא רוצה ילדים וזה עושה ביננו המון מתח. לא רוצה לוותר עליו אבל גם לא רוצה...יש עלי לחץ גם ממנו וגם ממשפחתו. לפעמים לחץ עדין ולפעמים מאסיווי. בגלל זה התרגשתי מהפורום, אני באמת מרגישה מבודדת. אני במלכוד.

מאריונת

New member
את יכולה

להסתכל ב"שאלות נפוצות". נדמה לי שיש שם שירשור אחד או שניים בנושא הזה.

prizura

New member
תשובה למאריונת

הסתכלתי שם בשאלות הנפוצות, ובכלל דפדפתי קצת בפורום. נראה לי שלמעשה עצם ההשתתפות שלי בפורום יכולה להקל על תחושת המלכוד ולראות שאני לא לבד. קצת מאוחר מידי בשבילי בגלל החלטות שעשיתי אבל בכל זאת נעים לי פה. ואני מעריכה מאוד את האומץ היושר והכנות של המשתתפים כאן להגיד דברים כל כך לא מקובלים ולזרוק זין על כל העולם. יש לי מה ללמוד.

טוב, כולן כאן כבר ממילא יודעים, אז

אין לי מה להסתיר
גם אני הגעתי לפורום בהיותי נשואה לבחור שרוצה ילדים. יחד עם זאת, לא התחתנתי איתו רק בגלל ש'נשבר לי מהרווקות', אלא מפני שמצאתי אדם נפלא שמוכן להקשיב ופתוח לרעיונות שונים. כשהתחתנו, הוא ידע היטב על דיעותי בנושא, ואני ידעתי על שלו. המצב שלנו אולי פשוט יותר כי אני רוצה לגדל ילדים. רק לא להביא כאלה לעולם. (הוא רוצה להביא ילדים לעולם, ואם אפשר ממש משלו).

magicgirl1983

New member
הוא יכול להקים עם החבר שלי

קבוצת תמיכה..."גברים של נשים שלא רוצות ללדת ילדים אך מוכנות לעשות טובה ולאמץ אחד".. קצת ארוך אבל מדוייק...

magicgirl1983

New member
יו...

פריזורה...יש פה את פריזמן...אולי תתאימו... בגלל היותי דיסלקטית ראיתי את הניק פריזמן בטעות. האמת שיש לנו בעיות, ולחלקנו אין בעיה כי מצאו את הגבר הנכון. אני למשל עדיין נמצאת במערכת יחסים עם החבר שלי שהוא מאוד אוהב ורוצה ילדים בעתיד..

למעלה