חבל שלא עוסקים גם בחלל ולווינות

zusiman

New member
חבל שלא עוסקים גם בחלל ולווינות

אין באינטרנט הישראלי שום קבוצת דיון שעוסקת בנושא הרחב והמעניין של לווינים, שיגורים, סביבת חלל, שימושים בחלל, מחקר מדעי בחלל, ניצול מימד החלל וכו´. השם של הפורום הזה הוא מטעה לפי דעתי כי מגיעים אנשים שמחפשים על נושא החלל ובעצם עוסקים פה באטמוספירה העליונה ומזג-אוויר ובאמת גם על אסטרונומיה אבל לא ממש על חלל. פורום נוסף שצץ עכשיו בתפוז הוא פורום "לווינים" שהקלקה זריזה מראה לכל שמדובר על נושא הטלוויזיה דרך לווינים (דוגמת YES) ושום התיחסות ללווינים עצמם. חבל.

אסף4יי

New member
שלום וברוך הבא !

קודם כל, נשמח אם תעשיר את הפורום גם בנושאים אלו - מי יודע, אולי תמצא שעוד אנשים מתענינים בנושא. אותי אישית מאוד מרתק לראות סרטים בנושא ולנסות להבין בקצה קצהו כמה מתוחכם ומורכב לשלוח לווין לחלל. בעבר חשבתי שאני מטורף יחיד למז"א ושכאלו יש רק בארה"ב - והנה בפורום מצאתי המון אנשים שהם ממש פריקים לנושא. אולי גם אתה תמצא את האנשים שאפשר לדבר איתם על הנושא, ולא פחות חשוב - להסביר. אני בטוח שתמצא כאן אוזן קשבת ומתעניינת. אסף.

יניב ריז

New member
../images/Emo24.gifברוך הבא!!!

לגבי הערתך-הפורום עוסק בשני הנושאים, אם תמשיך לגלול את העמוד מטה, או תעבור לעמודים קודמים-תמצא הרבה הודעות בנושא אסטרונומיה(ומידי פעם הודעות של חברי פורום מתקשקשים בינהם-כך שגם חיי חברה בנמצא). מעבר לכך אשמח אם תביא את הידע שלך לפורום-נשמע נושא מענין! אני בטוח שתקבל כאן די הרבה תגובות בענין!

למעלה