חבל שלזמרת אנטישמית

אילן די

New member
חבל שלזמרת אנטישמית

יש מעריצים ואפילו פורום בעברית. לפני כמספר חודשים נשאלה שאקירה אם תסכים להופיע בישראל והיא השיבה שהיא תעדיף להופיע קודם בגיהינום. למה שלא תקימו גם פורום להיטלר ולגבלס ?

אילן די

New member
ועוד דבר

כשהתראיינה שאקירה ב- MTV ומאזין ישראלי שאל את אותה שאלה - אמרה שאקירה שהיא מעדיפה שחזירים יאזינו למוסיקה שלה מאשר ישראלים. הנה הכתבה :

smgfan

New member
ידעתי שזה יגיע מתישהו

קודם כל, איפה אתה חי תגיד לי??? אתה חושב שאם שאקירה היתה אומרת את זה ב-MTV היו מעבירים את זה בשקט?? אתה יודע כמה יהודים יש ב-MTV?? היו עושים מזה בלאגן שלם!! דבר שני, זה עבר וזה נגמר ואתה חי בעבר! (היי, חרוז!) שאקירה כבר הכחישה את השמועה, ובכל העולם יודעים שזה לא נכון!!! בכלל לא ידעו או שמעו על הסיפור הזה בעולם, לפני שמישהו מישראל כנראה התחיל את השמועה הזו!! יש הכחשה רשמית בעיתון "ראש 1" וגם בעיתון "7 לילות" של ידיעות אחרונות ,פלוס ראיון עם שאקירה שאמרה שהיא תשמח לבוא לישראל!! מה לעשות שיש כרגע בעיה במצבנו הביטחוני בארץ ושאף אחד כמעט לא בא!! ויש באתר על אגדות אורבניות ושמועות למיניהן כתבה על השמועה ועל ההכחשה הטוטאלית שלה!!! ע"י מנכ"ל סוני מיוזיק, מנהלה האישי של שאקירה (שהוא יהודי, דרך אגב) וע"י שאקירה עצמה!!!1 אז לך, חפש לעצמך תחביב!!! וחוץ ממנהלה האישי שאקירה עובדת עם עוד מלא יהודים בסוני מיוזיק ובעבודתה בכלל! נקודה.דוט.קום!!!! "תהיה בקשר"....

smgfan

New member
ובדיוק באותו לינק שהוא הביא

רדו קצת יותר למטה ויש שם קישור שנקרא "shakira did not make an anti-jewish statement" וזאת התשובה הסופית לשמועה הזו! ולפני שאתה מנסה להסיט לפחות תבדוק שאתה עושה את זה נכון!

אמ...

ולמה אתה חושב שהיא תגיד בפומבי שהיא שונאת את ישראל? אם היא באמת הייתה אומרת את זה בשידור חיי..תאמין לי-כל הקריירה שלה הייתה נופלת! קודם כל זה שמועות. ב כל..חבל שאתה חושב ככה-כנראה שהם (המעריצים..) לא עיוורים ורק אתה היחיד פה שעיוור! תעשה טובה..אל תילך אחרי העדר! זה סתם בולשיט אחד גדול!!!

dor302

New member
קודם כל היא לא אנטישמית../images/Emo70.gif

מה זאמרו עליה בעיתונים ובאינטרנט היה שמועות נבזות של אנשים קנאים ומגעילים,ומכוון שהיה לה כל כך חשוב להפריך את השמועה הזאת היא אפילו הודיעה רשמית על השמועה הנזית שמעולם לא יצאה מפיה!

../images/Emo150.gif אני חושבת שההודעה שלך ..

לא שווה תגובה אפילו שאקירה לא אנטישמית ואין לה סיבה להיות אנטישמית תחשוב טוב....נראה לך שהיא הייתה אומרת את זה ???? נו באמת ...

אילן די

New member
הבהרה

לא מדובר בעוד ידיעה איזוטרית במקומון נידח אלא בידיעה שסחפה את כל אמצעי התקשורת בארה"ב. ההגיון שלכם פשוט מזעזע אז אני מבין שכנראה אתם מעדיפים לשמוע את המוסיקה של מישהי ששונאת אתכם מאשר להודות בזה, אבל להגיב תגובות טפשיות - לא מוסיף לכם הרבה.

smgfan

New member
הבהרה שנייה

קודם כל הידיעה הזו סחפה את אמצעי התקשורת בארץ ולא בארה"ב! אתה חייב לדייק! ואילו בארה"ב ובשאר העולם כמעט לא התייחסו לזה, כי לא שמעו על זה וכששמעו פשוט ידעו שזה לא נכון וגם שאקירה הכחישה זאת. כשאני נכנסתי לאיזה אתר היה רשום שם על השמועה הזו שעוברת אי-שם במזרח-התיכון...אז תעשה לי טובה... וחוצמזה אני לא מבינה מה זה מפריע לך? אתה מאמין לשמועה, בסדר- אל תיכנס לפורום וזהו! אנחנו לא מאמינים לשמועה ואפילו אם היא אמרה זאת (והיא לא!) בהיפוטתיות אם היא אמרה זאת-זו הבעיה שלנו ולא שלך. אתה לא אוהב אותה,אנחנו כן! זה פורום בשבילה למעריציה, אתה לא אחד מהם אז פשוט מאוד אל תיכנס לפורום אם זה מציק לך כל כך!! זהו! הנושא סגור!

אילן די

New member
בהחלט בארה"ב. אני לא יודע על הארץ.

וכיוון שאני גר בארה"ב - בבקשה אל תאמרי לי אם אמצעי התקשורת כאן האמינו או לא. כמובן שכל אחד בסוף יעשה מה שהוא רוצה.

smgfan

New member
ok סבבה!

אבל, כמו שאמרתי אני לא חושבת שצריך להמשיך את הוויכוח הזה, כי זה ממש חסר טעם.

Human Nature

New member
אמממ... אני ממש לא מעריץ.

להפך, אני לא ממש אוהב את שאקירה ואת המוזיקה שהיא עושה. בכל זאת חשתי צורך, לאחר קריאת ההודעה המטופשת הזו להגיב. תחילה, אל תשווה בין שאקירה להיטלר. משתי סיבות: 1. אתה מגמד את כל מה שהיטלר עשה. 2. לשקירה יש זכות להגיד מה שהיא חושבת, ויש לה זכות להיות גזענית- כל עוד היא לא פוגעת באנשים. עכשיו, אם תשים לב לאתר שקשּרת לנו קוראים "אגדות אורבניות". יותר מכן- כתוב אפילו מה מצב האגדה: "False" (שקרי/ לא נכון- אם אתה לא מבין אנגלית). ואגב, הראיון שנערך ב"7 לילות" הראה עד כמה שאקירה כן חושבת לפי גזעים. כל דקה היא אומרת שהמנהל שלה וכל החברים שלה יהודים... בכל מקרה, מזל-טוב על פתיחת הפורום. למרות שלדעתי הוא לא נחוץ.

taltal girl

New member
אוי ואבוי....... ../images/Emo25.gif

>כשהתראיינה שאקירה ב- MTV ומאזין ישראלי שאל את אותה שאלה - אמרה שאקירה שהיא מעדיפה שחזירים יאזינו למוסיקה שלה מאשר ישראלים. אפשר לשנות קצת וזה יוצא: כשהתראיין ליאונרדו דה קאפריו ב- MTV ומאזין ישראלי שאל את אותו שאלה - אמר ליאונרדו שהוא מעדיף שקופים יראו את הסרטים שלו מאשר ישראלים. לא מוזר קצת

למעלה