חבל שמגיעים למצב כזה

12אניהיא

New member
יש לך אפשרות להסביר למה מחקת הודעות

ולידיעתך אם כבר מוחקים מוחקים הכל לא לפי הנוחיות שלך הלקקנות והצביעות.

גם אני פגוע מימך פאדי

למה מחקת הודעה שלי ששאלתי מה צבעו של דגל יוון? מה לא טוב בזה? מה אמרתי שהייתה לך סיבה למחוק אותי? אני אתלונן עלייך בתפוז אם תמשיך כך. זו קליקה סגורה ככה מקבלים אנשים חדשים כאן?

רוני 38

New member
חבל שמגיעים למצב כזה

פאדי אני ראיתי מה שקרה כאן בשעה האחרונה.על פניו נראה שאתה הורס במו ידיך את הנחמדות והכייף שהיה כאן בשבועים האחרונים. אני אישית לא ראיתי שום דבר משתלח בתגובה של סוני להצעתי,ההודעה גם עמדה כאן כל היום,ופתאום נמחקה,סיבותך עימך לפחות תנמק! גם לא יתכן להתנהג וכאילו יש אלף איש בפורום הזה.אני נהנה מכל רגע מהפעילות של סוני כאן,וכמו שזה נראה פשוט גרמת לה לברוח מכאן. חבל ושוב חבל.

זה היה הצעה שלי

עם כל הכבוד לסוני ויש כבוד. אבל שנינו גם סוני וגם אנוכי גורשנו מכאן בבושת פנים. אני לא מיתכוון לחזור בקרוב המנהל כאן מנהל קליקה סגורה ולא נותן לזרים להיכנס וחבל. ההיתי מציע לו לפתוח פורום לאוהבי דלרס הפלסטיני שונא ישראל.אני לא יכול לאהוב מי ששונא אותי מה לעשות? אז בטח לא אהיה שותף לפורום החדש של המנהל הזה שגם כאן לא רוצה אותנו וחבל כי יש לי ולרבים וטובים מה לתרום כאן מעבר לדלרס.

12אניהיא

New member
עד שאקבל הסבר

להזכירך שהיה כאן משו מסריח. אני לא מנסה לסנגר על אף אחד אבל אני חושבת שלא הייתה סיבה למחיקת חלק מההודעות כאן בפורום. יש לי ולעוד כמה גולשים זכות מלאה לקבל הסבר למחיקות. עד אז אני שומרת לעצמי את הזכות לפנות לאריס ההוא מריח מנטה ולהראות לו את הכתובים. אגב פאדי אתה תמשיך למחוק אני אמשיך לעלות את התמונה הזו שוב ושוב ובמילחמה כמו במילחמה{והמבין יבין}

shabtai2

New member
גן ילדים, בואו תריבו,תהרסו יש לכם

את כל השבת להלחם אחד בשני. כשמלחמות הכבוד ההשמצות המחיקות ושאר הבולשיט יסתיימו אתן הצצה קטנה למקום שאותו כ"כ אהבתי. לוחמים דגולים דעו לכם שבמלחמות יש רק מפסידים !! ואולי תחליטו על הפסקת אש עכב קדושת השבת?? אולי יצא איזה דיסק חדש ומעניין? אולי ישנה איזושהי הופעה מענינת שכדאי ללכת? ההחלטה בידכים שבת שלום,שבתאי.

למעלה