חבל שמעגל השכול גדל עוד

בלה ענת

New member
חבל שמעגל השכול גדל עוד

צר לי שעוד משפחות מצטרפות אלינו, צר לי על כל אחת ואחד. אנחנו מבינים היטב את הכאב של הפרידה טרם זמן מאהובים שלנו. התקופה הזאת, תקופת הלחימה, היא לא לטובתינו. אנחנו מזדהים בלב מלא עם משפחות השכול החדשות. העבירה המלחמתית מחלישה אותנו נפשית. אני מאחלת לכולנו להחזיק מעמד ולא ליפול לתחתית התהום. מאחלת לכל החיילים לחזור הביתה בשלום בריאים ושלמים. הם נלחמים באויב האכזר גם למענינו וגם למענם. הם גיבורים אמיתים. והם בסך הכל ילדים צעירים לרוב. תשמרו על הכוחות הנפשיים. אמא של ענת אור ענת אור 06.05.1980-21.02.2007

eaz1514

New member
../images/Emo201.gif בלה אני מרגישה בדיוק כמוך

ראי את מה שכתבתי לדליה למעלה. אבל אנחנו נעבור את זה ונמשיך בשגרה הכואבת שלנו. אנחנו הולכות על חבל דק, מנסות לא ליפול לפעמים זה קשה ומועדים אבל בסופו של דבר מצליחים להאחז ולהמשיך כי אין לנו ברירה אחרת. אילנה, אמא של רונן

בלה ענת

New member
הי אילנה אמא של רונן

ימי הלחימה מרוקנים אותי מכוחות. הם גם נוקשים יותר הימים הערוכים האלה של דאגה לחילים ולכל התושבים שנמצאים תחת ההפגזות. הרי אנחנו עבורנו את זה לפני 2.5. אז הייתי מחוברת לטלפון 24 שעות ביממה. מפני שענתי לא רצתה לעזוב לרמת גן לאחיה, הייתה חייבת לעבוד ולהיות חזקה. עכשיו אני צריכה להיות חזקה למען זכרונה ולנסות להעביר את כל מה שאני יודעת עליה לדור הבא שיבוא בברכה. אני חושבת שאם לא נפלנו עד עכשיו, לא ניפול גם בעתיד. אנחנו נמצאים במבחן עצמי קשה ביותר. זאת אומרת אסור להחשל. ילדים זאת ברכה הכי חשובה שאדם יכול לקבל, לכן בילתי נסבל כאשר לוקחים את הברכה. נשתדל להיות חזקים. אמא של ענת אור ענת אור 06.05.1980-21.02.2007|מלאך

eaz1514

New member
בלה נכון, אבל נשארו לנו עוד ברכות

שחובה עלינו לשמור ולשמר, למענם, למען זכרם. נהיה חזקות ,זה בסדר ליפול מדי פעם ואחרי כל נפילה נקום ונמשיך ללכת. אילנה, אמא של רונן

למעלה