חבל שנוצר.

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
חבל שנוצר.

האם יש לכם דמות, סדרה, פרק שלדעתכם כל כך גרוע, כל כך רע, וכל כך מיותר שחבל שנוצר בכלל? היה מעניין אותי לשמוע, במיוחד שלאחרי צפייה בכל הסדרה של וויאג'ר, מצאתי שאולי 2-3 פרקים שם לא אהבתי, ובסופו של דבר, אהבתי גם את כל הדמויות (מלבד קס)

EBow

New member
אין ספק שה-Animated Series

מיותרת בתכלית. אפילו בלי ההצהרה של רודנברי, כשמפיקים פרקים שבהם הדמויות נראות ככה (ראה תמונה), ברור למה הסדרה הזו היא בעצם גרסת מד"ב של "סקובי דו"...

itstzar

New member
ז'אן לוק פיקראד !!!!

הוא למשל לא דוגמא לדמות כזו
מעניין כמה גבות הורמו לרגע שראו את הכותרת

פרק בTNG...

shade of grey השמועה מספרת שמי שכתב את הפרק הזה זכה לבעיטה בתחת ופוטר ממשרתו. יחי הצדק הפואטי!

Broken Bow

New member
הסיבה ל-Shades of Gray...

מדובר בפרק "clip show" שנעשה לרוב מטעמי תקציב, אבל פרק זה ב-ST לא היה מטעמי תקציב אלא בגלל שביתת תסריטאים שהייתה באותה תקופה בהוליווד. זו גם הסיבה שהעונה הזו (עונה 2) מכילה רק 22 פרקים ולא 26 כמו כל שאר עונות TNG.

אודו

New member
פרק ששובר מוסכמה מדעית בעולם מס"ב

לדוגמא, לו היה נוצר בוויאג'ר פרק ש, סתם לדוגמא, מספר שטום פאריס, או כל דמות אקראית אחרת, הצליח לשבור את מחסום הבלתי שביר של וורפ 10, דבר שאני יודע לחלוטין וכל אחד אחר יודע גם - בלתי אפשרי בעליל. כמובן שאני רק ממציע מהראש, כי אין שום סיכוי שדבר מגוחך כזה היה מתרחש, על כל פנים, פרק כזה יכול היה בקלות להיחשב לגרוע ביותר.

EBow

New member
../images/Emo98.gif

אני יודע שאם פרק כזה היה מופק, אני אישית הייתי מתכחש לקיומו. אני מאמין שגם אחרים היו הולכים בעקבותי.

itstzar

New member
אנשים חולים אתם, ממציאים פרקים

ועונות.... ממש משוגעים. תיכף גם תגידו שאם נניח היה בוויג'ר פרק עם אפקטים יותר גרועים מהסדרה המקורית, נניח חליפת כסף עם מסכה לרובוט כסוף וחליפת כסף עם מסכת זהב לרובוט זהב שירצו להשמיד אחד את השני או משהו כזה... אתם והרעיונות המוזרים שלכם

אודו

New member
לא שהיה פרק שכזה

אבל הוא בטח לא היה גניבה ספרותית מהפרק בסדרה המקורית עם שני החייזרים חצויי הפנים, חצי שחור לבן וחצי לבן שחור.

oblique

New member
האמת?

גם הפרקים ההזויים ביותר הם ממש ממש נחמדים... אבל הייתי מוחק דווקא מאנטרפרייז את כל העונה השלישית בהנחה שהייתה כזו...

AKIRA972

New member
עד כאן - עונה 3 של אנטרפרייז הייתה!

בניגוד לפרקים אחרים בוואיג'ר שאנשים לא "מקבלים" כמו זה עם וורפ 10 וכו' עונה 3 הייתה!!! אני עד היום לא מבין למה לא אהבו את העונה הזו - היה צריך שינוי דרסטי ונתנו אותו והדבר הטוב ביותר שקרה ממנו זה שכל הדמויות והשחקנים התבגרו על המסך לנגד עינינו. בעונה 4 ראינו את תוצאות ההתבגרות הזו שאחרת לא היינו מקבלים עונה מעולה כזו ללא עונה 3- להזכירכם מני קוטו. אני טרקי אוהב אנטרפרייז אוהב כל פרקי טרק למעט פרקים בודדים אבל מכאן ועד עונה שלמה...דיי כבר.... אין כוח......חאלס....עייפנו...זה מה שיש ויהיה בשנים/עשורים הקרובים...

אמרתי כבר פעם, ואני אחזור ואומר

עונה 3 של אנטרפרייז הייתה מד"ב בינוני נחמד. אבל כל קשר בינה ובין מסע בין כוכבים מתמצה הכל שלחללית קראו אנטרפרייז.

למעלה