חבל שתופסים טרמפ על שידור המונדיאל

omerulez1

New member
חבל שתופסים טרמפ על שידור המונדיאל

הרי אין ספק שעוד הבטחת בחירות נרשמה, נצרבה בזיכרון (לאלה שנוגע להם, ולאלה בעלי הזיכרון הטוב) ותיגנז חבל שנושא כזה כמו זכויות השידור של המונדיאל, שהמדינה לא מסוגלת להסדיר (וצריכה את מר גאידמק לתרומה), הופך להבטחת בחירות של מר ויסנר, בכובעו כסגן ראש עיריית ת"א - דבר שיתברר ככלום ושומדבר בסופו של דבר. אף אחד לא יזכור, לאף אחד לא יהיה באמת אכפת. העיקר הכיסא. עומר.

חכה ותראה

אני בטוח שזו הבטחה שעם רצון טוב מכל הגורמים יהיה אפשר לקיים. שים לב להשטלתות של ערוץ 10 היום הכיכר אם זה אפשרי גם שידור המונדאיל אפשרי. תודה, דרור

omerulez1

New member
יופי, אבל מה הקשר למצעכם?

ההשתלטות, לשיטתך, של ערוץ 10 היא גימיק נחמד שנוצר משיקולי רייטינג מסחריים לחלוטין, לקראת יום עתיר צופים כמו יום הבחירות. ה"התרחבות" של פאר ויסנר לענף עתיר רייטינג ומצביעים כמו ציבור אוהדי הכדורגל, התרחבות שאין מאחוריה שומדבר, אך ורק מטעמי "הצביעו לי ואשכח אתכם אח"כ", היא מבישה, מעליבה ומקוממת. איפה אותו פאר ויסנר היה במהלך דיוני הועדה לשידורי המונדיאל בכנסת? איפה הוא היה כשצ'רלטון קנו את הזכויות, או החלו הדיונים על נושא הזכויות (שנה אחורה!)? איפה היתה תגובתו כשגאידמק קפץ, וראש הרשות השנייה קפצה, ו-ועדת הספורט בכנסת ניסתה לעשות שריר? בטח באיזה פיקניק. פוליטיקאי קטן וחצוף.

להזיכרך לך לירוקים לא היה ח"כים

עד היום. שיהיו לנו אנו בהחלט נפעל גם בנושאים ציבוריים חשובים שמעסקים רבים ולא זוכים לטיפול. ממש כמו זה. להגיד את האמת הסיפור הזה של שידורי הספורט מטריד אותי אישית ואני פניתי מספר פעמים במכתתבים לרשויות בנושא. בחובב ספורט אותי זה מרגיז מאוד, וגם את פאר והוא כסגן ראש עיר יכול לעשות משהו בנדון. תודה, דרור

omerulez1

New member
נחיה ונראה....

כדי להגיב בעיתונות המקומית או הארצית, או להתראיין לערוץ כלשהו, מקומי או לא, אתה לא צריך להיות ח"כ. סגן ראש העיר הגדולה והתרבותית בארץ, אמור להספיק. כשזה נעשה יום לפני בחירות, בלי קשר ירוק למצע, זה פשוט מעליב. אין ממני, מחכה למסך הענק (גם בינוני טוב) בכיכר, וסופסוף, לא רק כשמכבי זוכה בגביע, או שנבחרת ישראל משחקת ואין שידור ישיר באף ערוץ. עומר.

למעלה