חבל

lance-knight

New member
חבל ../images/Emo11.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo10.gif

שאני כזה פחדן ולא מסוגל, ממש לא מסוגל לספר בפורום מה הבעיה. מאוד הייתי רוצה אבל חושש שזה פשוט מצחיק. לא בשבילי כמובן. סיפרתי עליה בצט של סהר. ואולי הייתי יכול לקבל עצות גם מחברי הפורום. לו רק היה לי אומץ.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אמממ... למה, בעצם?

הרי אתה מופיע פה באלמוניות מלאה... אף אחד ממשתתפי הפורום לא יודע מי אתה... לאף אחד מהם אין דרך לזהות או לאתר אותך... אז למה, למה הפחד? מה מקור הרתיעה?

lance-knight

New member
אולי עוד כמה ימים סהר

קודם הייתי רוצה להתיעץ עוד פעם בצט שלכם.

אנני

New member
Lance, אתה יודע... ../images/Emo11.gif

היה לי סוד שכל כך הכביד עלי, ושמרתי עליו במשך 34 שנים. כל כך התביישתי, חשבתי שרק לי זה קרה והרגשתי כל כך בודדה. אחרי 34 שנים ספרתי בפעם הראשונה מה שחשבתי שכל כך ייחודי לי ופתאום אנשים טובים, כל כל טובים, אמרו לי "וואאווו באמת זה מה שקרה לך, גם לי זה קרה אבל לא סיפרתי לאף אחד כי התביישתי, חשבתי שרק לי זה קרה, שרק אני כזה" ועוד אחד ועוד אחר אמר לי אותו הדבר. והתחלנו לדבר, להקל, לחזק אחד את השני. 34 שנים שמרתי על הסוד שלי, ופתאום דברתי ומה קרה? משהו רע? לא להפך, פתאום קבלתי עזרה ותמיכה וכבר לא הרגשתי כל כך בודדה. מאחלת לך שתמצא כאן את המקום להפתח, מילה אחרי מילה. אני פה בשבילך, אנני

lance-knight

New member
אבל אנני

שורש כל הבעיות שלי שאני באמת סגור. מאוד סגור. אולי יותר מדי. אפילו ההורים שלי רחוקים מלדעת הכל. רק ברגע שאני מרגיש שאני הולך להתפוצץ אני מגלה להם את הבעיות. אני מרגיש בודד חלק גדול מהחיים. אני ממש מודה לך על העזרה ואני באמת מתכוון לספר את זה בפורום. ואם תהיי פה מחר-אספר לך את הסיפור. רק עוד ערב אחד אני צריך לקבל עוד יעוץ בצט של סהר.

agness_666

New member
היי אביר

רק רציתי להגיד לך שאני מבינה אותך (גם אני די סגורה) מקוה שתצליח להקל על עצמך כולנו פה בשבילך והיתרון הגדול פה, כמו שסהר כתבו למעלה - הוא האנונימיות. באהבה אגנס

lance-knight

New member
אגנס יקרה

תודה תודה תודה גם הפעם את מוציאה אותי מבדידותי את מבינה אותי-זה כבר הרבה בשבילי אבל האם זה הגיוני שגבר בגילי יבכה ויתלונן על דבר כזה? נכון שלפעמים אני נחנק מדמעות העומדות בגרוני אבל לא נותן להן לצאת החוצה זה לא מכובד זה לא גברי לא יודע אני מבולבל דרך אגב איך עבר עליך לילה? נרגעת? עדין חושבת על שותפים? זה דווקא יכול להיות רעיון טוב עם הם באותו ראש איתך או לפחות לא מפריעים לך.

agness_666

New member
טוב כתבתי לך למעלה, אבל בכל זאת

"אבל האם זה הגיוני שגבר בגילי יבכה ויתלונן על דבר כזה?" כן. זה טבעי. אנחנו רק בני אדם. "לא מכובד זה לא גברי" היה מקובל לחשוב ככה פעם, וזה נשמע כמו משהו שההורים שלך נזפו בך כשהיית קטן, אבל אני חושבת שהיום אנשים הבינו שזה לא כך. אם זה מנחם אותך, לבנות היה נהוג לומר "תפסיקי לבכות כמו איזה תינוקת מפונקת..." אנחנו רק אנשים, לפעמים עצובים, לפעמים שמחים (אינשאללה לתמיד). לא עשו אותנו מבטון. יש לנו רגשות. בקשר לשותפים - נראה לי הרבה יותר מגניב עם מאשר בלי. זו הפעם הראשונה ששכרתי דירה ממש לבד, וזה נחמד לפעמים, אבל היה הרבה יותר כיף עם שותפים. זה נתן לי הרגשה של מסיבה מתמדת, הרי בסה"כ כשאתה עובד כל יום עד מאוחר, לא תמיד יש לך זמן לצאת בערב, ואתה מת מעייפות, ואז אתה בא הביתה, והחברים כבר גרים אתך, ואז יושבים ביחד לשתות קפה או משהו, וזה הרגשה שבכל זאת עשית משהו כייפי היום. אבל מאוד קשה לי למצוא שותפים. סיגריות, חתולים והעובדה שאני ערה בלילות לא הופכים אותי לפופולרית...

lance-knight

New member
איך זה יכול להיות, אגנס?

את מי זה יכול לעצבן? ערה בלילות? זה מגניב. הרי אז אפשר לשבת עם השותף בלילה על ספל קפה ולדבר ולדבר. זה מצוין. ואז כששותים קפה באה סיגריה. מה רע? טוב, אני הפסקתי לעשן לפני כ-10 שנים. אבל למה שיפריע לי כאשר מישהו מעשן? וחתולים הם חיות מאוד חמודות. אז לאנשים פשוט אין עינים ושכל. מי שלא רוצה להיות שותפך לדירה-הוא זה שמפסיד.

למעלה