חבקי אותי עוד פעם... מי יודע כמה זמן נשאר לנוווווווווווווווווווווווווווו מאיזה אלבום השיר?
E everafter New member 21/10/01 #1 חבקי אותי עוד פעם... מי יודע כמה זמן נשאר לנוווווווווווווווווווווווווווו מאיזה אלבום השיר?
ד דליה מכפר עין הוד New member 21/10/01 #6 כלום אני עדיין דפוקה כמקודם. והרגע נזכרתי שהברזתי למישהו בבוקר, אז היה נעים להכיר אתכם, כי הוא יהרוג אותי. לכבודי
כלום אני עדיין דפוקה כמקודם. והרגע נזכרתי שהברזתי למישהו בבוקר, אז היה נעים להכיר אתכם, כי הוא יהרוג אותי. לכבודי
א אהבתיה New member 21/10/01 #7 הברזת למישהו?? תתביישי לך רוני ! אני שוב מנסה להתחבר לצ´אט אבל כרגיל....לא מצליחה להתחבר! את חושבת שיש לו משהו ספציפית נגדי????
הברזת למישהו?? תתביישי לך רוני ! אני שוב מנסה להתחבר לצ´אט אבל כרגיל....לא מצליחה להתחבר! את חושבת שיש לו משהו ספציפית נגדי????
ד דליה מכפר עין הוד New member 21/10/01 #8 בפרוש כן!!!!!!!!!!!! הוא לא אוהב אותך בגלל השלום שתקעת!!!!!
א אהבתיה New member 21/10/01 #9 ../images/Emo2.gif באמת??? הכל בגללך ! הוא חושב שאני אשמה בגלל כל מה שאמרת ! איזו ילדה את רוני באמת ! ככה מאשימה אנשים חפים מפשע ובסוף גם הצ´אטים נגדם!!! את חושבת שזה כיף??? ככה לנסות שוב ושוב ללא הצלחה להתחבר?!?!
../images/Emo2.gif באמת??? הכל בגללך ! הוא חושב שאני אשמה בגלל כל מה שאמרת ! איזו ילדה את רוני באמת ! ככה מאשימה אנשים חפים מפשע ובסוף גם הצ´אטים נגדם!!! את חושבת שזה כיף??? ככה לנסות שוב ושוב ללא הצלחה להתחבר?!?!
ד דליה מכפר עין הוד New member 21/10/01 #10 אין מה לעשות את הבאת את זה על עצמך. אם לא היית כל כך ברברית ואלימה, הכל היה נראה אחרת!!!
א אהבתיה New member 21/10/01 #11 ברברית ואלימה?? זהו,הפעם באמת באמת נעלבתי... (זה לא סימן של כן אלא של ברוגז!!!!)
ד דליה מכפר עין הוד New member 21/10/01 #12 מורן אל תעלבי, אני לא אשמה שיש לך בעיות כאלה. כמה פגישות עם פסיכאטר, והכל יעבור. אני באמת לא מנסה לפגוע בך, הכל לטובתך. את עוד תודי לי על כך!
מורן אל תעלבי, אני לא אשמה שיש לך בעיות כאלה. כמה פגישות עם פסיכאטר, והכל יעבור. אני באמת לא מנסה לפגוע בך, הכל לטובתך. את עוד תודי לי על כך!
ד דליה מכפר עין הוד New member 21/10/01 #15 מה, בגללי??? ../images/Emo2.gif סליחה, סליחה, סליחה, סליחה, סליחה לא התכוונתי.
א אהבתיה New member 21/10/01 #17 אני?! מה פתאום! באמת חשבתי שזה ממנו ! מסתבר שזה משהו מהמטבח למעלה....נשרף איזה כלי פלסטיק....וטוב מאוד שביקשת סליחה חוצפנית!!!!
אני?! מה פתאום! באמת חשבתי שזה ממנו ! מסתבר שזה משהו מהמטבח למעלה....נשרף איזה כלי פלסטיק....וטוב מאוד שביקשת סליחה חוצפנית!!!!
ד דליה מכפר עין הוד New member 21/10/01 #18 את עבדת עלי במצח נחושה!!!!! ואני אפסיק לקטול אותך עכשיו, כי נגמרו לי הרעיונות. אבל אני עוד אחזורררררררררררר!!!!!!!!! מורני, אני באמת צריכה ללכת, אז נדבר יותר מאוחר טוב?
את עבדת עלי במצח נחושה!!!!! ואני אפסיק לקטול אותך עכשיו, כי נגמרו לי הרעיונות. אבל אני עוד אחזורררררררררררר!!!!!!!!! מורני, אני באמת צריכה ללכת, אז נדבר יותר מאוחר טוב?