חבק אותי - קסנדרה

מילי**

New member
חבק אותי - קסנדרה

חבק אותי כשפגשתי בך לראשונה נסגרת בפני ואני ליטפתי פניך הבטתי עמוק בעיניך והרגעתי בוא, התקרב, תן לי חיבוק ידיך נותרו תלויות לצידי גופך ואני חיבקתי אותך חזק שמעתי פעימות לבך הרפיתי הנחתי לתשוקתי לגווע אינך יכול אני יודעת קסנדרה

אפרת.א

New member
למה...?

האם מתוך חשש שמא...? או - האם מתוך חשש - שמא...? ממה הוא פחד? מהטוב? מהכיף? מהביחד? ...מהלבד...? ממה לעזעזאל - הוא פחדדדדד ???

אגדה

New member
ואולי???

היא לחצה אותו חזק, היא לחצה עליו, הוא נרתע, הוא זז. כי פחד הוא מכובד נשימתה, כי ירא הוא ממגע גופה, ככה חש הוא ונתקע. כי לחצה היא עליו עד בלי די ... א-ג-ד-ה

הנה התשובה

לא תמיד זהו הפחד, יש אנשים אשר קשה להם להגיד: ``אני לא רוצה`` ויש אנשים המסרבים להבין ולפרש בתת מודע שלהם את ההתנהגות של בן הזוג כאשר בשורה התחתונה הוא פשוט ``לא רוצה``!!!!!!. 007

@poet

New member
ואולי כל זה היה צריך להשכח?

אולי אחרי כל כך הרבה זמן אולי אחרי כל כך הרבה כאב משהו אומר לא לחטט בפצעים שנשארו פעורים אבל מה שכן קסנדרה - הכל ניראה כאילו קרה אתמול poet forums admin

מילי**

New member
לאפרת מקסנדרה

לאפרת כן הוא חשש, ממה? אז רק הוא ידע והיום גם אני. היא הייתה בת 17 הוא היה בן 48 השיר נכתבה לפני שנים. :) קסנדרה

אפרת.א

New member
הפרש גדול..! עכשיו ברור לי למה:)

הפרש גילאים גדול - בזמן הלא נכון..:) עכשיו ברור - שמחה שהוא היה מספיק אחראי... קסי - לא משנה לי מתי זה קרה או אם בכלל... העיקר הוא הרעיון הכללי -

למעלה