חבק תינוק
שלום לכל אנשי הפורום המקסימים והעושים עבודת קודש. גיליתי אתכם לא מזמן וחיפשתי לאן להכניס מייל שקיבלתי והנה אני רואהע כאן הודעה המבקשת פרטים בדיוק על אותו נושא.. אז אני מעתיקה לפה את המייל בתקווה שיצטרפו עוד אנשים. מלבד זאת, אשמח להצטרף ולעזור ככל יכולתי במה שצריך, אני מאיזור חיפה תודה לכם... והנה המייל, ככתבו וכלשונו: ********************************************************* שלום לכולם עם ברכות לחג שמח דרושים מתנדבים לטיפול בתינוקות נטושים. החל מבצע איתור אנשים בכל הארץ (למעט תל אביב), שיבואו לבתי חולים כ - 3 פעמים בשבוע, לשעתיים בכל פעם, וישחקו / יחבקו / יגעו / ידברו / ישירו לתינוקות שננטשו על ידי הוריהם. מתאים לכם? יש לכתוב קורות חיים בכתב יד, ולציין באיזה בית חולים את/ה רוצה להתנדב. הפניות יעברו מיון ראשוני על ידי גרפולוג. את הפניות יש לשלוח אל הכתובת: ת"ד 1156 ראש פינה 12000 לא מתאים לכם? חשבו רגע, גם אם הפנייה אינה מתאימה לכם,הפיצו את הבקשה ברבים. תודה לכולם גולייט מנדלצוייג וצוות המרכז למגע בטוח 050-5946765, 03-9088219 ********************************************************** ושוב תודה.