חבר´ה, אגיד לכם איפה הייתי....

חבר´ה, אגיד לכם איפה הייתי....

היום הייתי במסיבת פרידה מגיא חברי הטוב והוא עוזב לאנגליה אני מאוד מתקשה להיפרד ממנו וזאת הייתה מסיבה מאוד מרגשת ואפילו בכינו כולנו יחד והכנו בשבילו אלבום מלא תמונות מכתבי פרידה.. מאוד התרגש לקבל זאת כמזכרת יקרה! אוי...כמה שאני שונאת פרידות כאלה, למה זה קורה???

גם הייתה לי מסיבת פרידה היום.

כן,כמה חבל שגיא עזב...הוא איתך כבר הרבה זמן. ועכשיו תורי גם לספר קצת. כמו שאמרתי שהייתה לי מסיבה פרידה היום. אישה היא שכנה שלי (בת קרוב ל50)-היא חמודה,מתוקה!!!! היא כמו סבתא שלי...תמיד דואגת לי הכול,כל כך שמחתי שיש אישה כמוה שאוהבת אותי. ועכשיו...עשינו מסיבת פרידה...כל כך התאכזבתי,היא עוזבת ותטוס לאמריקה ותגור שם כל חייה!!!לא אראה אותה יותרררר!!! בגלל שיש לה משפחה באמריקה,בת שלה התחתנה עם בחור אמריקאני. כמעט בכיתי- כל כך אהבתי אותה. אז,אין מה לעשות. חיים קשיים!!! בכל זאת מתגברים על זה.

גם הייתה לי מסיבת פרידה היום.

כן,כמה חבל שגיא עזב...הוא איתך כבר הרבה זמן. ועכשיו תורי גם לספר קצת. כמו שאמרתי שהייתה לי מסיבה פרידה היום. אישה היא שכנה שלי (בת קרוב ל50)-היא חמודה,מתוקה!!!! היא כמו סבתא שלי...תמיד דואגת לי הכול,כל כך שמחתי שיש אישה כמוה שאוהבת אותי. ועכשיו...עשינו מסיבת פרידה...כל כך התאכזבתי,היא עוזבת ותטוס לאמריקה ותגור שם כל חייה!!!לא אראה אותה יותרררר!!! בגלל שיש לה משפחה באמריקה,בת שלה התחתנה עם בחור אמריקאני. כמעט בכיתי- כל כך אהבתי אותה. אז,אין מה לעשות. חיים קשיים!!! בכל זאת מתגברים על זה.

Flickerman

New member
עצוב....

אבל החיים מלאי פרידות, וצריך לדעת להתמוד עם זה... תשמרי איתו על קשר עד שיחזור... אם יחזור בכלל.

אם זה גיא מתל מונד או מהרצליה

אני היכרתי אותם בלימודים ברעננה והם היו מאוד נחמדים אליי ואז אם אחד מהם נוסע ואז אני מאחל להם נסיעה בשלום וישמור איתכן קשר

גילתוש!

New member
זה לא גיא שטס.

גיא שגר ברחובות. מי אתה???
יש לך איסיקיו?

לא ,אין לי אי סיקיו

וחוץ מיזה יש עליי פרטים למטה - וטמי מבוגר מדיי (זקן נורא)

לא מפריע לך להתקשר עם בנים שמבוגרים

שמבוגרים ממך ב20 בני 40 ולי לא מפריע כי בווטרואלי איןם גיל וכולם אותו דבר ובעניין היכרות זה כברעניין אחר כי בהיכרות מתחילים פה ,ואח"כ באיי מייל צדקתי

למעלה