חבר´ה, איפה אתם? אתם לא הולכים לדוג? פשוט נעלמתם בזמן האחרון. מישהו הולך לדוג בצלילה באזור ת"א?
H husam11 New member 10/10/02 #1 חבר´ה, איפה אתם? אתם לא הולכים לדוג? פשוט נעלמתם בזמן האחרון. מישהו הולך לדוג בצלילה באזור ת"א?
O ohad האחד New member 10/10/02 #2 התחיל להיות קר..... אני לא יכול להיכנס לצלול יותר אז אני הולך רק לדוג בחכה וגם אני לומד בביהס שנת מבחנים
התחיל להיות קר..... אני לא יכול להיכנס לצלול יותר אז אני הולך רק לדוג בחכה וגם אני לומד בביהס שנת מבחנים
H husam11 New member 10/10/02 #3 שלשום נכנסתי ואפשר עוד להיכנס.. פשוט חבל לפספס את הים של הימים האחרונים. בהצלחה במבחנים דרך אגב איפה אתה הולך לדוג?
שלשום נכנסתי ואפשר עוד להיכנס.. פשוט חבל לפספס את הים של הימים האחרונים. בהצלחה במבחנים דרך אגב איפה אתה הולך לדוג?
T topo New member 10/10/02 #4 חברה,לכו לצלול... הים עוד לא ממש קר והוא מעולה לצלילה,הכי טוב שהיה הקיץ. הוצאתי שתי בורים גדולים שהסתתרו ממש צמוד לחוף ויש עוד הרבה. עוד כמה שבועות יהיה קר אז חבל על כל יום.
חברה,לכו לצלול... הים עוד לא ממש קר והוא מעולה לצלילה,הכי טוב שהיה הקיץ. הוצאתי שתי בורים גדולים שהסתתרו ממש צמוד לחוף ויש עוד הרבה. עוד כמה שבועות יהיה קר אז חבל על כל יום.