חבר´ה אני יודעת שכבר שאלתי זאת...

מרי kate

New member
חבר´ה אני יודעת שכבר שאלתי זאת...

אבל, איך עושים את החתימות??? מי גר בקרית גת או בסביבה??? ובנות כמה התאומות בסרט "גול כפול"??? נ.ב אל תתעצבנו עלי שאני עוד הפעם שואלת ועוד הפעם פותחת הודעה חדשה (סורי...) אבל בשבוע שעבר ככשאלתי הייתי חייבת לצאת מהאינטרנט ויותר לא נכנסתי אז לא קראתי את התגובות... מצתערת... וד"א תוכלו בבקשה לענות לי מהר? תודה מראש

מרי kate

New member
תודה! אבל מישהו יכול להגיד לי איך

עושים חתימה

gsh10

New member
בקשר לשני השאלות...

ראשונה: את הולכת להוספת הודעה מעל המשבצת הלבנה של איפה שאת רושמת כותרת יש לעדכון כרטיסך האישי את לוחצת על זה ומקישה סיסמא.בדף שאת מקבלת רשום הכי למטע חתימה ואז את רושמת אותה..מקווה שעזרתי בקשר לשאלה השניה גול כפול צולם בשנת 1999 זאת אומרת שהם היו בנות 12 וחצי.

הנה הסבר קטן ../images/Emo9.gif

תקשיבי אץ יודעת מה זה כרטיס אישי? מה שמילאת בהתחלה? אז בכל אופן את הולכת לכרטיס האישי (אם את לא יודעת אז את לוחצת על השם שלך כשאת פותחת הודעה, ואז לוחצת על "עידכון פרטים") ובפרטים שמה יש גם סעיף שנקרא "חתימה" אז את כותבת שם את החתימה ואת יכולה להוסיף "אמוטיקינים" או משהו כזה (LOL) שזה כאילו סמיילי כאלה וסימנים (את יודעת מה זה נו...) טוב מקווה שעזרתי

M ar y K at e

New member
יש לי איך להסביר../images/Emo15.gif

וזה ענק אני אקטין ואנסה עוד פעם
ואני מליד קרית גת ואת יודעת את זה לא

מרי kate

New member
חבר´ה, חבר´ה, חבר´ה!!!

תודה על ההסבר! תחליטו! בנות כמה התאומות בסרט "גול כפול"? מישהו אומר 11 מישהו 12 וחצי ומישהו 13 וחצי. אתם יודעים את הגיל האמיתי??? לאלונה- שאלתי מי גר קרוב, כי אני רוצה להפגש עם ילדים לפחות עם משהו שגר קרוב... אני אצור איתך קשר... נ.ב חוץ מאלונה יש עוד מישהו מקרית גת והסביבה??? פליז תענו!

doosie

New member
אני אסביר לך!

הן צילמו את הסרט באמצע 1999 והן נולדו ב- 1986, עושים חשבון ויוצא 13 וחצי....

M ar y K at e

New member
נו אני גרה קרוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

ליד חמי יואב 15 שעה משם

למעלה