חבר´ה...אני לא יודעת מה ....

חבר´ה...אני לא יודעת מה ....

הכי עדיף לקנות סוג פלאפון אורנג´.. יש כמה אפשרויות וכולם שיגעו אותי מה הכי טוב ומה לא... אז מי בעד שאקנה טי28?? ומי בעד שאקנה נוקיה 6210?? ומי בעד שאקנה מוטורלה?? אם יש עוד אפשרויות יותר טובות מזה...אז תגידו לי ואוסיף את זה לרשימת האפשרויות שלי.. אתם מוזמנים להמשיך לשגע אותי.. :) :) תודה רבה.. :) חן..

זה טוב שאת שואלת

ובנתיים מה שלומך זמן רב לא היית פה וסוסוף חזרת בטח כולם שמחים שחזרת

כן....

זה בגלל שעברתי לעיר האחרת והייתי שקועה בזה.. טוב לשמוע שמשמח אותך שחזרתי..אני גם שמחה שחזרתי! מחן..

לחן ,אני רוצה לאחל לך ../images/Emo49.gif על ../images/Emo48.gif

מעברך לעיר חדשה ,מקווה שתאהבי מקום איפה בדיוק... וכל שוב ב
ממני

../images/Emo51.gif

על כל מי שאיחל לי על המעבר ואני מקוה שאסתדר בעיר לפחות יש לי את הכלבה שתמיד יודעת למצוא את הדרך אבודה..:)) וכן יש לי את אייסיקיו והוא:108765170 אוהבת.. חנוש! נ.ב- ל- royik ,תגיד איפה אתה גר? כי נדמה לי שאתה גר קרוב אליי לפי במה שכתבת..

royik

New member
אני בעד שתקני אריקסון T28

אבל אם את חושבת שתפילי אותו הרבה, חבל לך על הזמן... לכי על נוקיה 6210 שהוא מכשיר מאד אמין ומהיר ומאפשר לשמור הרבה מאד הודעות בו זמנית

יש חלק שהציעו....

טי28 בלי אריקסון...יש דבר כזה?? אבל הרוב מציעים שכן עם אריקסון.. אני רוצה לדעת מה ההבדל עם זה ובלי זה? ידוע לך משהו על זה?

royik

New member
אני מצטער אבל לא כל כך הבנתי

אין כזה דבר T28 בלי אריקסון... אריקסון היא החברה היצרנית של דגם המכשיר T28. אולי התכוונת בלי כרטיס SIM? קשה לי להבין את ההיגיון בכך, שכן הכרטיס הוא בעצם הקו של הטלפון. אם את קונה אותו, לכי לסופר פארם בקניון מרגליות השרון ונגמר הסיפור

brbrita

New member
אני מעדיפה...

נוקיה 6210 יש לי אריקסון טי28 אבל הוא מעצבן אותי הוא איטי חבל על זמן... אני מעדיפה נוקיה אבל הוא יותר יקר מאריקסון תחשבי טוב ויאללה תקני מה שאת אוהבת

לירן...

New member
אני מעדיף..

נוקייה או מוטורולה והם חברות מבחינתי הכי טובות.... בקשר לאריקסון הוא בשבילי בזול... אבל הרבה חירשים לוקחים אותו בגלל שהוא קטן ונוח ....

אדיר ב-י

New member
לירן אני חולק עליך

אריקסון טי 28 הוא יקר לא זול כ"כ אבל לא שווה כלום כלומר מבזבזים עליו קרוב ל 1000 ש"ח אבל אין הרבה אפשרויות במכשיר זה מוטורולה יש רק חסרון יחיד אי אפשר לדעת מי שולח את ההודעה כלומר במקום השם של השולח יש מספר פלאפון ונוקיה הכי עדיפה מכל הבחינות ...

לירן...

New member
אדיר...

אני מסכים איתך על זה.... אבל למוטורולה יש מספר של שולח אבל רק מי שזוכר כל המספרים אז בשבילו זה בסדר.... אריקסון הוא נראה בשבילי בזול אבל הוא יקר בגלל שהוא נוח ..... אני חושב שנוקיה 6120 יש זיכרון ענק.... ויש עוד דברים שם... ואז אני מסכים איתך שפלאפון נוקייה הכי עדיפה מכל הבחינות

yyt054

New member
אני מציע לך טי 28

יודעת למה בגלל שהוא נוח וקטן והוא מהיר לשלוח הודעות ויש רטט והכי טוב הוא טי 28 בגלל שהוא סוללה הכי זמן והזיכרון הוא מעולה אני מציע לך טי 28 לי גם יש טי 28 אני שואל למה כמעט לכול חירשים יש טי 28 אז תקני טי 28 תאמיני לי יודעת מי אני רמז: הוא בסעה שלך בלונדי

אדיר ב-י

New member
חולק עליך עוד פעם

מי אמר לך שטי 28 עדיף ??? נו באמת לחברים שלי שיש להם טי 28 מתלוננים ואומרים שהסוללה נגמרת מהר מידי כלומר תוך יומיים בלבד !!! ואם אתה מתכוון לטי 28 S שהוא יותר גדול זה לא כמו הרגיל מוטורולה יותר עדיפה מטי 28 כי הסוללה מחזיקה יום יותר אבל נוקיה הכי חזק בתחום הסוללות שמחזיקות לפחות שבוע שלם !!! אז תגיד מה יש לך להגיד ?

brbrita

New member
לכל אחד יש טעם שלו

אל תיווכחו לכל אחד יש טעם שלו מותר להביע איזה פלאפון מעדיפים גם אני מתלוננת על הפלאפון שלי וזה לא בגלל הסוללה אלא האיטיות של הפלאפון

yyt054

New member
הי שלום לך

את אומרת שהפלאפון שלך איטי שלי הוא מהיר, לחלק לא טוב וחלק טוב , אני מרוצה בפלאפון שלי אבל אני רוצה לקנות פלאפון טי 39 הוא חדש מעולה ויפה הוא כמו טי 28 אבל טי 39 יותר טוב יש דברים חדשים למשל משחקים אינרנט פקס מהיר ועוד... שונות

תראי...

אני רואה שעדיין לא החלטת איזה פלאפון תקני. אני מציעה לך שתלכי לחנות ותראי שיש שם הרבה פלאפונים מסוגים שונים (נוקיה,מוטורלה ועוד...),ותחפשי לך את הפלאפון שהכי את רוצה או שיש איזה פלאפון אחד שמוצא חן בעיניך אז תקני. סוף הסיפור.
נ.ב כשכבר קנית-תגידי לנו איזה פלאפון.בסדר?

למעלה