חבר´ה... אני רוצה שתקראו משהו...

LaSombra

New member
חבר´ה... אני רוצה שתקראו משהו...

היום, יום שבת הארבע עשר בדצמבר, הייתי בקולנוע אריאל, מקום עבודתי, משתעמם נוכח העובדה שהסרט שהוקרן, טוקסידו עם צ´קי צ´אן, לא היה מעניין במיוחד... בפעם המי יודע כמה ישבתי והסתכלתי על כל הדברים שכתובים ב"קיר גרפיטי" ליד המזכירות ואז כתבתי שיר... בפינה השמאלית התחתונה יש שני אנשים בירוק, מצד ימין שלהם מצויירת אישה באדום שמרימה את היד, השיר שלי כתוב מתחת לבית השחי שלה... תקראו ותגידו לי מה דאתכם... זה אומנם לא שיר מצחיק כל כך... אפילו בכלל לא מצחיק.. זה שיר רציני, באמת, העסק הזה התרוצץ לי בראש כבר שבועיים ורק היום הוא יצא לי כמו שצריך... מחכה לתגובות... בעיקר מהקולגה הדגולה שלי, ליטל ביג גירל...

LittleBigGirl

New member
מחר בבוקר

אני רצה לקיר... רשמת את השיר בעוד מקום, או שהתיעוד היחיד שלו זה קיר הקישקושים של בצפר?

LittleBigGirl

New member
טוב....

חבל. כי אחרי שקראתי את השיר הגעתי למסקנה שמטאפורות זה הצד החזק שלך. רק מה, המשפט הזה ליד (הוא היה שלך נכון?) קצת היה מיותר למה? בגלל ששיר טוב לא צריך להסביר. וזה בהחלט היה שיר טוב. פואמה עמוקה מספיק בשביל להקדיש לה קריאה שנייה ושלישית.

LaSombra

New member
אני דווקא...

אוהב לזרוק משפט הסבר על כל דבר... ככה כל קורא יכול להבין "למה התכוון המשורר" ואף אחד לא לוקח את המשמעויות של הדברים שלי לכיוונים לא רצויים... חוץ מזה, המשפט סתם היה נשמע לי נחמד...

LittleBigGirl

New member
גם אני עושה את זה...

בעיקר בסיפורים, חטפתי לא מעט ביקורת על זה שצריך לסמוך על האינטלקט של הקורא. אבל כשאתה (ואני) רושם משהו בשביל אנשים שאתה מכיר, יש אינסטינקט להסביר להם. ברגע שתרגיש שאפשר לפרסם את זה לעוד אנשים, אני חושבת שתרגיש שהמשפט קצת מיותר.

LaSombra

New member
אני דווקא...

אוהב לזרוק משפט הסבר על כל דבר... ככה כל קורא יכול להבין "למה התכוון המשורר" ואף אחד לא לוקח את המשמעויות של הדברים שלי לכיוונים לא רצויים... חוץ מזה, המשפט סתם היה נשמע לי נחמד...

למעלה