חבר´ה,אני שבה ומזכירה-

חבר´ה,אני שבה ומזכירה-

לא לכתוב הודעות שתוכנן אינו חוקי לדוגמית שתן קטנה-איך להתמסטל באמצעים ביתיים... אל תציעו,ואל תעודדו לזה,לא לשם כך אנו נמצאים פה... בבקשה,אנחנו נגד מחיקת הודעות,וכידוע-הודעות לא חוקיות ימחקו מהר מאוד.. תודה!

ק ר ח

New member
לאיפה הגענו?

אפילו באינטרנט,אסור לכתוב הודעות שתוכנן אינן חוקי עלק,כולם פה מעשנים והרב מודים בזה,זה חוקי,לא? אבל את זה אתם לא מוחקים,חשבתי שדווקא הרשת היא המקום לדון בזה באופן הכי חופשי שבעולם,מה יעשו לנו,מקסימום יתבעו את האתר "תפוז" אם יש פה מישהו שמבין בהקמת אתרים אני מתחנן שיקים פורום לא חוקי כי אני פרשתי מהפורום סמים קלים הזה ואתם עוד נגד מאנאייקים אלק הא??????????????

חבל מאוד שבגלל הודעות לא חוקיות

אתה פורש,ואם היית קורא את מכתב הפתיחה שלנו,היית רואה שאין מקום בפורום הזה להודעות לא חוקיות ,כגון שליחת נערות בבית ספר שלומדות כימיה להכין ל.ס.ד. במעבדות,או דרכים להתמסטל בבית... זה לא לעניין וזה ממש לא חוקי...מה לעשות,ישראל מדינה נאורה אולי,אבל לא בכל מה שקשור בסמים. אתה מוזמן להישאר בכיף,אני מאוד שמחה לארח אותך ואת כולם פה,אבל אתה צריך להבין שלא טייגר ולא אני הבעלים של תפוז או של הפורום הזה,ואנחנו התחייבנו לא לעבור על החוק,גם הכתוב.. יום כתום,

ואגב,אתה רוצה לדעת לאן הגענו?

אז בתור התחלה הגענו להקמת הפורום הזה... וזה המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן קח את זה לתשומת ליבך...

dod_basim

New member
יש לי שאלה

איך גוף אחראי כמו תפוז (ככה נדמה לי) נותן לפורום כזה לצוץ, הרי הרוב הגדול של משתמשי הפורום הם מעשנים בעבר או בהווה אז עם עבריינים, כלומר עוברים על החוק. נגיד שהם מסכימים לזה, את יודעת חופש הביטוי וכאלה. כל עוד אין פה הסתה לסמים או לעברה על חוק אחר, אין סיבה למחוק ת´הודעות, נכון? תקני אותי על טעותי

d u d

New member
אז רגע, מה מותר ומה לא?

הצעות עישון למיניהם אסור?[גראס] קישורים לאתרי גידול אסור? לספר על סאטלות אסור? אם אכן כל זה אסור... אז יש כאן בעיה...

א נ ש ל

New member
שוב,כי יש פה חוסר הבנה אדיר..

מותר לכם לספר על סטלות,מותר לכם לספר על מה אתם אוהבים או לא אוהבים בכל מיני מצבים,מותר לכם הרבה דברים,אבל- אסור לכם לסחור או להציע הצעות כגון הכנת מתכונים מיוחדים של כל מיני דברים שלא נחשבים חוקיים בסך הכל,באמת היה לנו חשוב לפתוח את הפורום הזה,במטרה להעלות מודעות,ובגלל שידענו שיש כל כך הרבה אנשים שאכפת להם מהנושא הזה,אבל יש הבדל גדול בין לספר מה עובר עליכם כשאתם מעשנים משהו,ובין לשלוח לדה שלומדת כימיה להכין ל.ס.ד.... ואל תתעצבנו מזה,פשוט תחשבו שחבל שיסגרו לנו את הפורום בגלל הצעות "מגונות" למיניהן.... בלי כעס! יום כתום אנשלולה

dod_basim

New member
הבנתי....חחח זה כמו בפורום

מתגייסים שאסור לעבור על בטחון שדה....חחח

tiger

New member
בדיוק.עלית עלינו

לדעתי צריך לשחק אותה ראש קטן מאוד כדי לא להבין על מה מותר ועל מה אסור לדבר כאן.

dod_basim

New member
צ´מע, לשחק ראש קטן זה הכי קל

אבל אני הבנתי מזמן...אני לא מציע כבר לאף אחד להכין עוגת LSD (זה אפשרי בכלל??)

d u d

New member
אנשל, את אומרת בעצם....

שאם אני כותב פה איך להכין קססה אז הודעתי תימחק? אם כן אז להתראות אחרי הלגליזציה!

tiger

New member
בייי

ניראה לך שמישהוא כאן צריך שתספר לו איך מכינים קססה?

dod_basim

New member
לא כדאי להפרד כה מהר

מאורחים של הפורום, אין לפורום גם ככה מסת אנשים גדולה

tiger

New member
"מסת אנשים גדולה"???

מה אנחנו בשוק? אנחנו לא אמורים לחזר אחרי אף גולש.מי שלא מרגיש שהנושא מספיק חשוב לו או מדליק אותו אנחנו האחרונים שנחזר אחריו.גם אם יהיה כאן גולש אחד הוא יצטרך להשאיר הודעות שלא מסיתות לשימוש ושאין בהן מישום ניסיון ליסחור או להפיץ סמים אחרת הודעותיו ימחקו.אני גם די מופתע לגלות שיש אנשים שמוצאים שקשה להם לעמוד בחוקים האלה...כאילו אם מישהוא מוצא שכאן הוא איננו יכול לבטא את עצמו אז או שיש לו בעיה עם כושר הביטוי או שיש לו בעיה רצינית עם המציאות שאנחנו חיים בה,בכל אופן זו לא בעיה של הפורום.

dod_basim

New member
מסת אנשים קטנה (מאד)

הפורום הזה מנסה לעשות משהו, בן אדם אחד לא יכול לעשות זאת לבד לכן קם הפורום. לדעתי זה ויכוח מפגר שרק מעצבן אנשים, אני כבר מזמן הבנתי מה מותר ומה אסור.

למעלה