חבר´ה! בואו! יש מכות!!!

aradori

New member
חבר´ה! בואו! יש מכות!!! ../images/Emo67.gif

בתמימות (מסתבר) התחלתי שרשור בפורום אומנויות לחימה. רציתי לשאול אם לאנשים עדיין יש את הרושם המוטעה שטבעונות זה דבר לא בריא או אורח חיים שיתנגש עם אורח-חיים ספורטיבי. זה הכל. זה המשיך (וממשיך) כויכוח טבעונים-קניבלים סטנדרטי... (רק עם יותר אקשן - זה עם אומנויות-לחימה). תראו אם יש לכם משהו מעניין לתרום...

haleth

New member
באמת! - מהומת האלוהים הזו על שמי!

אני דורשת לרשום את המהומה על שמי, בטאבו! נכון, תרמת תרומה נכבדה, ושירה ואמנון בחשו מעט בקן הנמלים הסוער הזה, אבל מי התחיל? ולראיה באתי על החתול: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=148&msgid=8827285 ("תמימות"? אורי?
)

aradori

New member
נכון, נכון. מודה.

Haleth היא מחרחרת הריבים - לא אני...
ולגבי עניין התמימות - למה את רומזת בדיוק??... אני לא יודע על מה את מדברת. ואני גם אכחיש את זה במשפט.

haleth

New member
חברים, כדאי ללכת לשכנים ולראות

איזה שרשור מדהים הרבצנו שם (אורי, שירה, אמנון ואנוכי). שרשור זה כבר הוכרז כ"מיתולגי" בשל אורכו, ואפילו נרשם משתכנע אחד. שערוריה. ועכשיו אני הולכת לחרחר לי (מלחמה!), בשקט ובכבוד.

לא בדיוק...../images/Emo5.gif

השירשור המדובר כלל עבורי בעיקר ויכוח עם אחד האנשים הכי מעצבנים וילדותיים שפגשתי בזמן האחרון. הוא אפילו צפוי להתדפק על דלתינו לאחר שהזמנו אותו (איך אמר שייקספיר: He that´s coming" Must be provided for") כך שאאלץ לשוב ולראות את פניו...

אהה, ושכחתי:

He that´s coming" Must be provided for.."
(מערכה I, סצנה חמישית:ליידי מקבת´ בדיאלוג עם מקבת´ על דאנקן לפני שזה מגיע לטירה...)

למעלה