חבר´ה... במיוחד בשבילכם!

ziv`s girl

New member
חבר´ה... במיוחד בשבילכם!

אהבה- משיכה רגשית וגופנית כלפי בן זוג. התעניינות גדולה במשהו\מישהו, משיכה גדולה אליו. ואת זה לא אני אמרתי... הגדרת המילון אנשים... אז במילה אחת אהבה זאת בעצם משיכה... ומשיכה נמוגה עם הזמן... אולי בכל זאת קיימת אהבה אבל המושג הזה הוא כללי מדי וכל אחד מפרש אותו בדרכו שלו... אז יש אנשים שחושבים שזה רגש עצום שיכול להחזיק מעמד הרבה מאוד זמן ואם זאת "אהבת אמת" זה יכול להמשך לנצח... ויש את הצד השני של האנשים שמאמינים ש"אהבה" זה בעצם משיכה אחרי כמה זמן נמאס... וזה נעלם... אהבה- לא מה שחשבתם! מקווה שזה יסיים את הויכוח הכל כך מיותר.. כל אחד בדעתו יחייה... אוהבת
ziv`s

נריה_ה

New member
שתי טעויות

1. משיכה לא נמוגה עם הזמן, מי אמר את זה... לעיתים זה ככה אבל לא תמיד. 2. אהבה לא חייבת להיות לבן זוג היא יכולה להיות כל דבר אחר כמו רעיון, ספר, מאכל, ועוד...

ziv`s girl

New member
כל דבר נגמר מתישהו....

אני מאמינה בזה... בגלל זה למרות שנדמה לי שאני אוהבת את החבר הנוכחי שלי מה שיש ביננו הוא אינו אהבה... אני יודעת שבעוד שבוע או חודש או אולי אפילו שנה נפרד... וכל המשיכה והרגשת החיבה תעלם לה כלא הייתה... ו- אתה צודק שאהבה לא חייבת להיות כלפי בן זוג... אבל אני היתייחסתי לאהבה מהסוג הזה בהגדרתי... חוץ מזה בהגדרה השניה הייתה התייחסות לחפץ... "משהו\ מישהו..."
זיו´ס

נריה_ה

New member
רוב הדברים...

וחוץ מזה האהבה יכולה להמשיך עד המות... תאמיני שאני יודע על מה את מדברת, עברתי את זה... פשוט בגלל שזאת לא הייתה אהבת אמת. אולי יותר משיכה. נריה

xflil

New member
כבר אמרתי!

וויכוח - חסר - טעם!!! והמילון לא ישכנע מישהו שחושב אחרת המילון הוא לא אלוהים ומי שכתב את המיילון הוא מישהו שגם לו, יש דעה... זה לא מתמטיקה...מבינים? זה הומוני לגמרי שאין לתת לו הגדרה... בואו נסיים את הדיון פה... ונגיד שאהבה... זה מתנה מהטבע וטוב שיש לנו את האהבה (הקיימת או לא קיימת)

BlackMist

New member
אהבה זה לא משיכה!

ובטח שלא פיזית. הסיבה שבגללה אתה אוהב משהו או מישהו זה בגלל שהוא גורם לך להרגיש טוב. האהבה גורמת לך להרגיש טוב עם עצמך... וכשאתה מפסיק לקבל אותה, אתה מרגיש בדיוק ההפך.

למעלה