חבר´ה היום הלכתי להרקדה של שרה אביב

avigal23

New member
חבר´ה היום הלכתי להרקדה של שרה אביב

בטיילת...מאוד נחמד... אפשר לבקש ריקודים,יש גם שורות,בנוסף למעגלים ולזוגות... לא זכור כמה פעמים היו המעגלים והזוגות שכל פעם התחלפו... היו שם ריקודים שאני מאוד אוהבת,אפשר לומר ששרה קלעה לריקודים לטעמי. אחרי שפגשתי שם את בתיה(קרוננברג),בתיה הכירה לי מיותר קרוב את שרה,אישה מאוד נחמדה. גם חברה שלי הגיעה,אבל לא הסתדרה כ"כ,חבל...כמה שהיא ניסתה,ולא הצליח לה... לי אין את הבעייה להסביר את הצעדים אבל כשהאיש שאתה מנסה להסביר לו לא יודע לרקוד,ולא יודע בכלל את הצעדים ואם אני אומרת לו משהו והוא לא מבין הוא חושבת שאני נפלתי מאיזה כוכב ישר לכדור הארץ...ממש ככה זה היה...מתוך כל ההסבר שלי איך רוקדים..רק סיבובים היא הצליחה להבין.גם לימדתי אותה מה זה צעדה תימנית..לאט לאט היא תבין ותדע...אני מאחלת לה
...

avigal23

New member
תקון טעות...לא משמעותי

במקום לכתוב הוא חושב כתבתי הוא חושבת...סורי

dw2322

New member
הרבה יותר קל ללמוד בחוג

נסי להביאה לחוג שלך אצל בתיה. להערכתי עם תנאים סביבתיים הולמים יהיה קל יותר ללמדה. אני אגב לא מחבב במיוחד את ההרקדה בטיילת ולא ממליץ עליה, אלא אם כן ממילא נמצאים באזור, ומשלבים עם טיול בים. ביום שבת, מבין השלישיה בת"א: טיילת, ספורטק וירון שלנו ליד האגם בפארק,(והוא כרגע לא מרקיד) - ירון לוקח בהליכה (וזה לא מהתחנפות למנהל הפורום או דומה, אני בהחלט יודע לקטול כשצריך). כמו בפרסומת להום-סנטר: אין לכם מה לחפש במקום אחר

avigal23

New member
תגובה..

בהחלט אני הצעתי לחברה שלי וגם בתיה דיברה איתה והמלצתי לה על יום שני אצל בתיה-כי ידעתי שבתיה פותחת ב-30.9 מתחילים מההתחלה...(כמו כל שנה) חברה שלי הבטיחה שתנסה להגיע כי יהיה לה קצת קשה אחרי זה בלילה ללכת לאוטובוס(הרי היא תהיה לבד)...בקיצור היא הבטיחה לי שתשתדל...האמת זה יהיה גם לי יותר קל בגלל שאז נגיד במתקדמים יותר אוכל לומר לה את הצעדים והיא לא תחשוב שבאתי מכוכב אחר בגלקסיה..והנה ריקוד לדוגמא שהיא ניסתה לרקוד...חלום...תקוותינו-רק ראתה את הצעדים הראשונים(רק את ההליכה ואת המהירות)והפסיקה לרקוד את זה... בכל אופן...היום לא הגעתי מפני שהייתי בים ואז בדרך "קפצתי" לרקוד,הבטחתי לבקר שם,והאמת זה נוח לי.כי כמה שכבר כתבתי את זה כאן,יש לי מחלה(אני לא חושבת שהיא מדבקת כ"כ,והאמת בחלק מן המקומות היא נדירה) שנקראת ריקודי עם(וגם מסיבה זו אני כותבת כאן בפורום).אז שבוע שעבר ההרקדה בטיילת הייתה בערב ועכשיו עברה לבוקר-צהריים,וזה כייף כי אם יהיה לי זמן אוכל גם להגיע להרקדה של אייל בפארק הלאומי(היום אין...ככה אמרו לי)בערב...(אבל ההורים שלי כבר ישתגעו...)

stivgold

New member
חולק עליך

ההרקדה בים אצל שרה אביב משופעת באנשים, היא יודעת לפרגן ולהקשיב לבקשות הרוקדים. ההרקדה הכי יפה ושאינה חוזרת על עצמה בכל שבוע זה בספורטק אצל איציק מאירי, עם כל ההכרות וההערכה שלי לירון, עד היום לא ראיתי שירון לקח הרקדה בהליכה, המקום היחיד שהלך לו - בחוף המערבי, צר לי לתקן אותך ידידי.

avigal23

New member
אבל השאלה על היום...אם כן,חבל שלא

נפגשנו...טוב היו עוד כמה בנות בנות גילי...ואחת שנראית יותר קטנה ממני...

stivgold

New member
לאביגל החמודה

הייתי היום בהרקדה בים ומאוד נהנתי, לא מזמן חזרתי מההרקדה בספורטק וגם מאוד נהנתי.

dw2322

New member
לגיטימי לגמרי לחלוק עלי

אך טבעי שיהיו טעמים שונים לרוקדים שונים. מבין ה-3 שדגמתי, את שלו אני אישית הכי אהבתי, ללא קשר למשך הזמן שההרקדה מצליחה לשרוד. הבנתי שזו של שרה אביב למשל הינה מהותיקות וזכויות רבות לה. העדפה זה עניין של העדפה סןבייקטיבית של סוג הריקודים וקהל הרוקדים המגיע. בהחלט סביר שיהיו גם כאלה שיעדיפו את הספורטק.

למעלה