חבר´ה העליתי את מורדוק!

אדניי

New member
חבר´ה העליתי את מורדוק!

באמצע טקס רגיל, נעלתי שד, ופתאום הוא אמר לי שהוא מורדוק בכבודו ובעצמו!

morning star

New member
העלאת שדים/מורדוך

העלאת שדים יותר שייך לתחום המאגיה והכישוף מאשר לפאגאניזם או שאמאניזם. דבר שני - מורדוך אינו שד. מורדוך הוא שמו של ראש האלים בפנתיאון הבבלי (לאחר שהביס את אם-סבתו, תיאמת קיבל מהאלים את הסכמתם להיות להם לראש), בורא העולם ובורא האדם. רק מאוחר יותר, עם עליית הדתות המונותאיסטיות (ובעיקר הנצרות) - עבר "דמוניזציה", ז"א, החלו לתאר אותו כשד מאחר ולא תאם את ראיית העולם המונותאיסטית - וכך התגלגל כ"שד" בגרימאורים שונים. שלך הנווד

כרמית.

New member
אוף טופיק בעניין דמוניזציה נוצרית

של אלים פאגאניים. בדיוק אני קוראת ספר העוסק בנושא בצורה נרחבת. אחת ה"דמוניזציות" המעליבות ביותר היא של האלה אישתר (עשתורת מהתנ"ך) - אלת פריון וסמל לנשיות שהפכה ללא פחות משד זכר בשם עשתרות. כאשה ממש נעלבתי.

morning star

New member
המממ, לא

לפי הגואטיה, אחד הספרים המובילים בתחום הדמונולוגיה (תורת השדים, עפ"י הנצרות), אסטארות´ הוא שד המופיע לרוב בצורת מלאך הרוכב על דרקון (אנגדוטה לפטר הקדוש?), אשר מלמד מדעים, והינו האוראקאל של העבר, הווה והעתיד. נחשב בהיררכיה הדמונית ל"דוכס". אין ספק שמדובר כאן בעיוות השם עשתורת (הגרסה הכנענית של השם המסופוטמי אישתר). שלך הנווד

The Wraith

New member
כל הכבוד

הצלחת לעשות את מה שכל מכשף עושה במוקדם או במאוחר- איך אתה מיוחד?

Optimus

New member
חברה, העליתי את פיתגורס!

אתמול פיתגורס היה אצלי בחדר והוא עזר לי להכין שיעורים בגיאומטריה!

hsotrt

New member
טיפשים!!!

אני העלתי את משה וזה לא היה קל בכלל!!!! 40 יום אני מחכה לו, ומה הוא אומר לי?? התעקבתי בשירותי המלאכים...צחוקים עם הזקן הזה. ואח"כ ניסיתי להעלות את אליהו הנביא, הידוע כהאגרסיבי ביותר מבין הנביאים...אז הוא עקר שני עצי תפוז!! זה אמור להפחיד אותי??? אני במיצמוץ קטן הורג אותו!!! נ.ב. כן...אני משוגע!! זה עושה אותי שונה??

Justin Angel

New member
כולכם נעלים.

זה נשמע כמו בדיחה, אבל אני רציני. "היי תראו ,אני העלתי את מרדוך" - אתה רציני? אתה יודע מה זה אל ראשי בפנתיאון לעומתך? אתה כמו גרגיר אבק לעומת צביר-גלקסיות ענקי. אתה כלום ,אפס, נאדה ,זיפ. אני לא רק אומר שאין סיכוי כל שבקלושים שהעלת איזה אל (לא משנה איזה) ,אלה גם שאתה או שקרן או מטומטם. תסלחו לי ,אבל זה חד וחלק העלבה של דת של מישהו לטעון שכפעולה של יום-יום מעלים את האל הראשי בפנתיאון שלו. ואני יודע שזה נשמע מקסים ,אבל זה לא קרה! אין סיכוי קלוש שבקלושים! *ג´סטין טוק את הדלת מאחוריו שהוא יוצא מהדיון הכי טיפשי שהיה מעורב בו ב20 דקות האחרונות*

Optimus

New member
דווקא פיתגורס איש נחמד מאד

הוא לא חושב שאני גרגיר!

desert water

New member
יודעים מה?

עכשיו רק חסר שתביאו שקל ותעשו עץ או פאלי על מי מנצח! נו בחיי. אתמול בערב, בקוויקי קטן על המזבח רווי הדמים שלי העליתי את לילית, רוחו הישנה של אליס קופר,(עכשיו יש לו אחרת פשוט) סוקרטיס, ואן גוך, הרמן הסה, החבר החסר של חבורת מונטי פייטון, היטלר, ואת משה מהפיצוחיה. בבת אחת. ): מצטערת על הציניות.

hsotrt

New member
האמת...

שפעם באמת רציתי להזמין אותו (אומרים להזמין לא לזמן, ע"ע ג´סטין) אבל הוא בא לכמה דקות לענות לי על כמה שאלות פחותו שבערו לי מאוד... זה היה בתקופה שחיפשתי ישות מדריכה ורציתי ללכת על סלבריטיז חכמים אבל זה לא הלך...

hierophant

New member
חברה – הורדתי את מורדוך !

שנים הוא היה סגור אצלי באיזה בקבוק מעלה אבק, וכבר שכחתי ממנו לגמרי. מה כבר יש לי לעשות עם ראש פנתיאון אלים, במיוחד כשאני מעלה באופן יום יומי את פתגורס, אפלטון, אריסטו, סוקרטס, איינשטיין, פרמי, זאוס, ונוס, מרקורי, מרס, בעל זבוב, שמואל הנביא, דוד המלך , שאול המלך, בת-שבע, וכבשת הרש ? איך שאני מוריד אותו, מישהו אחר מעלה אותו. לא מגיע לו שינוח קצת שם למטה ? רבעק, דחילק, ובנימוס, תפסיקו להציק לו !

hsotrt

New member
מישהו קרא את...

"אם תראו את בודאה בדרך תהרגו אותו"? כי זה מדבר על על מה שהדיון ה"נחמד" הזה מסתמך עליו... איזה אחד סיפר לחברה שלו שהוא העלה את בודאה ובסוף הוא באמת הופיע מולו ורצח אותו בדרכים משונות...יש גם מיני סיפור על איזה אנשים צריכים להשמיד מרצף הזמן ברגע שיהיה לנו גישה לנסיעה בזמן, והנה דוגמא: שפינוזה(אבי התורה הפילוסופית), בני גורן (מחבר ספרי המתמטיקה לדרותייהם), את האדם הקדמון שמצא את האש ושאר סלברטיז...בקיצור כשתיראו את משה תיקחו מקל ותרביצו לו בראש ותיצעקו: "נו איך המרגש כשחובטים בך, הא...?" -all hail me-

למעלה