חבר´ה זו להקה שכולם חייבים להכיר!

חבר´ה זו להקה שכולם חייבים להכיר!

שם זהו הבחור של חיי. זה שצועק.. בנות אל תזילו ריר! בנים תראו מה אני מחפשת!! בקיצור כנסו לאתר ותבחנו!!!! http://www.enjoyincubus.com/

לך אולי לא..יש אנשים שצריכים להכיר.

אם כל הכבוד לידע הרחב שלך... "ממי" יש אנשים שצריכים להכיר את הלהקה. את לא חייבת להיכנס לאתר....פחות עומס!

havlaz

New member
אז זה מה שאת עושה

במקום לבוא איתנו ללכת 9 ק"מ בלי לעשות שום דבר מעניין

DreamS_HunteR

New member
אני גם חושב שעדיף לישון..

בגלל שללכת זה כמו לעשות ספורט, ואני שונא שפורט, כמו שאני שונא את הקיץ! צ´או..

DreamS_HunteR

New member
incubus ???

הצורחים האלה? קצת מפחד השיר האחרון שלהם.. Nice To Know you.. ד"א מי זה גבר חלומותייך (Zה שצועק) מהלהקה המהוללת הזו? (מה קשור מהוללת?? אוף, יש לי פיצול אישיות, אדם שתוק!!!!) ביי ביי, יום טוב..

תכניס אותם ללקסיקון שלך!../images/Emo91.gif

זו להקה איכותית! וכן זהו הגבר של חיי,אפילו החבר שלי מקבל את זה! כל המחשב שלי מפוצץ בתמונות! איזה חתיך!!!!!!

DreamS_HunteR

New member
אממ, מי זה חבר שלך אם אפשר לשאול..

וד"א הלהקה הזאת, ששמה באנגלית ברח מזכורני (אינקובוס - משהו כזה) השיר שלהם יפה, אבל שיפסיקו לצרוח..כמו לינקין פארק שכל הזמן צורחים..על מי?

DreamS_HunteR

New member
לפעמים זה יפה..במקרה של לינקין פארק

הצרחות בסדר, יש להם סגנון מוזיקה טוב! אחלה להקה.. (להקת השנה של רדיו קול הים האדום - ע"פ המסלול השנתי 2001)

קליפס

New member
ברנדון בויד,

והוא אכן ראוי לאיזו נגיסה קלה. חוצמזה אינקיובס, בשני האלבומים האחרונים, הם די גרועים מבחינת המוזיקה, הליריקס נחמט (לפחות במייק יורסלף) והמוזיקה פשוט חרא. אם כבר כדאי לשמוע את סייאנס.

מייק יורסלף?

לידעתכם נבחר לאחד אלבומי הרוק המצליחים ביותר!!!!! גרועים? בגלל זה כל כך הרבה להקות לקחו אותם כמודל לחיקוי?

למעלה