חבר´ה - זקוק לעזרה

ברנן

New member
חבר´ה - זקוק לעזרה

יש ספר שקראתי בתור ילד ושכחתי את שמו אני לא זוכר אם זה סדרה או ספר בודד ,אבל יש קטע שאני זוכר ובו הגיבור מציל גוזל של מעין ציפור שחורה, ששייכת לגזע של יצורים מרושעים שהושחת על ידי מכשף נורא או משהו כזה . אח"כ הציפור הזו חסה על חייו או מצילה אותו בעתיד. אני זקוק נואשות לעזרה אני סנילי לגמרי בגילי המתקדם

אני לא בטוח - אבל יש שתי אפשרויות

קודם כל, זה בטוח סדרה. 1. בלאגרד 2. סדן הקרח

דרגורן

New member
ואני חושב שזה בכלל מ

סידרת טרן הנודד.... ספר השלושה היורה השחורה טירת ליר טרן הנודד המלך העליון

דרגורן

New member
או, תלאות רבות עברו עלי....

הכל התחיל כאשר הבחור שאחראי בעבודה שלי על "אבטחת המידע" החליט לסגור את הברז של האינטרנט לגמרי
תבינו, עד אז הוא חסם בכל מיני דרכים ואנחנו (בעיקר אני
) מצאנו דרכים לעקוף את החסימות הקטנות שלו וכן גלשנו להנאתנו. ואז הוא קרא באיזה אתר חדשות, ששני מומחים רוסיים מצאו דרך לשלוח וירוס לדפדפן אקספלורר. הוא נכנס לפאניקה ועד היום האינטרנט היה חסום, נעול, סגור ועטוף... והראשון שישאל "למה לא גלשת מהבית?" יחטוף
יסע עליו
ויפול עליו
(או פירוש רש"י למתחילים: אם אני אכתוב את ההודעה שלי על פתק ואקשור להרבה
ואשלח אליכם, ההודעה תגיע לפני שהפורום יעלה בבית שלי....) התגעגתם אלי? מה חדש פה?

ברינסלי

New member
נכון מאוד!!!../images/Emo22.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה באמת היה טרן הנודד... או בשמה המקורי של הסדרה: The Prydain Chronicles. (מאת לויד אלכסנדר). בספר הראשון ("ספר השלושה") טרן מציל את ה-Gwythaint הגוזל (אין לי מושג מה התרגום לעברית של השם כי קראתי את המקור). בהסבר שניתן על היצורים האלו מוסבר שהם היו במקור מעין נשרים אצילים או משהו דומה לזה, עד שהושחתו ע"י Arawn האכזר, הגרסה של Prydain ל"שר האפל" הטולקינאי.

דרגורן

New member
הערב אני אהיה בטוח (אני אהיה מול

הספרים...) אבל אני גם חושב שזה ללויד....

ברינסלי

New member
*בעברית* זה לויד ! ! ! !../images/Emo22.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ברור שבאנגלית כותבים Lloyd. אבל לא הוגים את זה "ללויד", אלא לויד. רק תרגמתי את השם.

למעלה