חבר´ה, זריקת מציאות...

Zoko El Loco

New member
חבר´ה, זריקת מציאות...

בוקר טוב בני אדם. ברוכים הבאים למציאות. כן , מציאות , כזו שנופלת עלינו כמו טון של בלוקים ואין מקום להמלט. עד מתי יאשימו את אלהים? אתם עדיין חושבים שאם קרה משהו נוראי אז זכיתם לו בדרך זו או אחרת? אתם חושבים שאיזה ילד שטוף מוח הולך ברחוב עם נשק צה"לי והורג כל מי שנקרא בדרכו קשור לעובדה שאכלתם בשר עם חלב השבוע או שלא ברכת על מזוזה? אתם עדיין חושבים שלאלהים יש איזשהו קשר לעניין ? אתם חושבים שאלהים קשור בצדק? חבל שאנשים עושים מאלהים משהו שהוא לא. נורא קל להאשים משהו שאיננו מבינים. אין טעם לחפש אשמים. כל מה שנותר הוא להרים את האבנים מהרחובות ואיתם לבנות הכל מחדש, כי הרי , יש זמן....

gaia20

New member
יפה מאוד!!

מסכימה כמעט בכל מילה. אנחנו אחראים להכל, לדברים טובים ורעים. דבר אחד לא הסכמתי וזה כמובן שאין "אלוהים" ולכן אין באפשרותי "להאשים אותו" מילים יפות אמרת... גאיה.

Zoko El Loco

New member
תודה רבה בן אדם

עדיין לא גיליתי אם יש או אין אלהים, אז לא אתעסק עם הנושא, אולי אלהים הוא מה שאנחנו עושים ממנו, מי יודע. מה המצב איתך?

gaia20

New member
אני בת אדם

ולא בן אדם, סלחתי... אני מרגישה מצוין, רוב הזמן, תודה. מה איתך? גאיה.

Zoko El Loco

New member
בן אדם עם שחלות

העובדה שיש לך שחלות לא עושה אותך שונה ממני. אני לא רואה כאן שום מקום להתנצלות. החיים טובים גאיה, חטפתי שפעת וזה דופק ת´מוח, אבל יהיה טוב. יש לך מילות חכמה להאיר את העם? כי לי כבר נגמר הכח...

אלהין

New member
איסוף אבנים

מסכים עם כל מילה. אך הרשה נא להציע תיקון קל. לפני הרמת האבנים בוא נרים את הראש, וננחשוב מה אנו רוצים לבנות. כל אחד יכול להרים אבן אך לא כל אחד יכול לעשות איתה מעשה חיובי. שלך חסר אמונה עם אבן ביד המחכה להניחה במקומה.

Zoko El Loco

New member
את זה רק אלהים יודע...../images/Emo8.gif

כשתבוא ההארה אדאג לעדכן אותך, עד אז WE´RE ALL IN THIS SHIT TOGETHER...

למעלה