חבר´ה, חבר´ה... מה הצחוקיה הזו שפתחתם פה

shonshon5

New member
חבר´ה, חבר´ה... מה הצחוקיה הזו שפתחתם פה

ז"א - אני זקוק לחומר על תנועת ה"כנענים" (י. רטוש וחבריו). מי שיכול לעזור - הפניות למקורות וכאלה - יבורך! מי שלא - שישתדל יותר!! אבי, כנעני מפורסם. וזה מזכיר לי שלמחלק החלב שלנו קראו אדון כנעני...

magy

New member
חיכינו לך פנטזיה.......אבל הכל תקוע

אז יצאתי משם.............ולא לא הייתה לי שום טעות.........ככה אני מתלוצצת.......... מין הומור חולה כזה..........ולצד השני אין בעיה......עם זה.....

שקדי

New member
לידיעת החבירה המנהלת............... |המ

ידידי אשור הוא קראי בכל רמ´´ח אבריו ונדמה לי גם שבכל שס´´ה גידו כקראי וכהיסטוריון בכיר בפורום הכי נוסטלגי בתפוז אני משוכנע שהוא יוכל לפקוח את עינינו בנושא אגב אין תגובה בקשר להיתקעות שלך אמש.......................

שקדי

New member
למה לא שרקת???????? ../images/Emo7.gif

קמתי לעמל יומי שמעתי את נקישות הגשם על החלון וחזרתי לתנומה נוספת בגילך כבר דודי שינה?????????

שקדי, אני מביטה בשעון

ושוב ושוב ושוב ועוד פ´ם מה יש לך לעשות ער בשעה כזו?
ובקשר להתקעות יש כל מיני זו הייתה נסטי

שקדי

New member
היתה לי פנטזיה............ ../images/Emo4.gif

שאלך לעבוד בבקר.....זאתי שעה של איכרים והגשם הבריח אותי......לשמחתי חזרה למיטה.......

שקדי

New member
אין לנו פרים בכלל.................. ../images/Emo22.gif

רק פרות והמון.....ועוד כשעה אני בתורנות חילבה לילה את עסיס אהבת הפרים מביא אלינו המאהב האזורי של הפרות והוא אישית מתנה אהבים עם כל אחת ואחת בתנועה מיומנת הוא מחדיר מבחנה משומנת ומלאה כל טוב ואשתו מקבלת הכל באהבה..............

magy

New member
איזי, אשור...

איזי - בדיחה ישנה וטובה.....מאין כמותה.... ואולי ידוע לך הסיפור על מלחי השופט...ויונה סופר.......ה....... אשור - ונטיל.......מילה ארכאית.......בעצם, עד היום יש ונטילים באופניים.... רק שמזמן לא שמעתי אותה.... ותעלו למעלה...........זה הורס.....לדפדף.......
)))

mמוש

New member
ולמה החומר צריך להיות דווקא ברשת? ../images/Emo8.gif

אי אפשר כבר ללכת לספריה לקחת ספר בנושא - סתם ככה בשביל הנוסטלגיה? מה שלומך חוצמזה???

shonshon5

New member
אהלן ממוש!! ../images/Emo48.gif

מה שלומך? זה שאני מחפש חומר ברשת, לא בהכרח מצביע על פסילת האופציה המודפסת! אני אינטרדיסציפלינרי בקטע הזה, הולך על כל הפלטפורמות, ואפילו מוכן לשקול קבלת עדויות מגוף ראשון. כלומר, נניח שלפתע פתאום תופיע על סף דלתי איזו עלמה כנענית ענוגה.. מה רע? במיוחד שאתמול קניתי לי שרוואל, ונראה לי מאד מתאים לראיין אותה בלבוש כזה.. אבי

למעלה