חבר´ה יש קבוצת תמיכה למרכז הארץ

batl

New member
חבר´ה יש קבוצת תמיכה למרכז הארץ

ובכן...כמו שהבטחתי אני חוזרת אליכם עם תשובות אז ככה: יש אפשרות לבנות קבוצת תמיכה עם דיאטנית קלינית מוסמכת בעלת ניסיון עם מנותחי קיבה. הקבוצה תיפגש אחת לשבוע ברמלה למשך שעה וחצי בפגישה נישקל, נימדד, נקבל תפריט אישי וגם סדנת תמיכה קבוצתית העלות ל- 15 איש....שימו לב.....30 ש"ח למפגש! רוצים להצטרף? אני עורכת רישום!

gal33

New member
אלו תכנים יהיו בה? מי ינחה אותה

מבחינה מקצועית??

שלגיה**

New member
נכון,מי המנחה ??

דיאטנית זה דבר חשוב אבל צריך שתהיה מנחה או יהיה מנחה לקבוצה,מישהו שיפעיל את הקבוצה ויתן את החלק שלו (נושא חדש אולי לכל פגישה,הבאת חומרים חדשים לדיון וכו´). הרי ידוע לכולנו שדיאטנית זה דבר שכולנו מכירים בעיקר לפני הניתוח ובטח שלאחריו.

batl

New member
לשילגיה

הנחיית הקבוצה תעשה ע"י הדיאטנית הרעיון הוא שבכל מפגש היא גם תיתן הרצאה בנושא אחר שקשור לנו היא כבר הנחתה מפגשים כאלה וערכה סדנאות בכפר סבא למקוצרי קיבה וחוץ מזה...בואו נסמוך קצת על עצמנו שאם זה לא יהיה טוב אנחנו לא מתחתנים איתה.

רוייקו

New member
באיכילוב חשבו לפתוח קבוצת תמיכה

שינחו אותה פסיכולוג ודיאטנית קלינית שהתמחתה בתזונה שלאחר ניתוחי קיבה. קבוצת תמיכה כזו יכולה להיות יעילה יותר למנותחי קיצור קיבה ולא רק דיאטנית שתגיד "נו נו נו" ..

batl

New member
תוכנית ההנחיה

הדיאטנית תנחה אותה- יש לה הרבה ניסיון בזה כל מפגש יוקדש לנושא אחר אותו היא תבחר היא אמרה שיש לה ניסיון בהנחיית קבוצות

רוייקו

New member
המיקום גרוע. ממש גרוע. אולי יהיה

טוב למנותחים שגרים קרוב. אני מציע לך לתלות פלייר באסף הרופא.. יכול להיות שתהיה לך משם הענות רחבה יותר. אולי כדאי לפתוח קבוצה כזו בראשון לציון ? זה הרבה יותר קרוב למרכז.

batl

New member
המקום לא רע בכלל- שים לב רויקו

אולי ברשל"צ יותר קרוב, אלא שברמלה יש לנו מקום שיוזיל לנו את העלויות לכן בחישוב כלכלי - כדאי לנו ברמלה, חוץ מזה זה לא נורא רחוק

למעלה