חבר´ה להתעורר!!!

חבר´ה להתעורר!!! ../images/Emo59.gif

וכדי להעיר אותכם חשבתי על משחק קטן... איך גיליתם בכלל על עולם הבלוגים? מה גרם לכם לכתוב בלוג? כתבה בעיתון? חברים? אז אני אתחיל... זה ישמע טפשי אבל אני ראיתי שיש פורום חדש בתפוז, ולא היה לי מושג מה המילה "בלוגים" אומרת... אז נכנסתי לפורום, והתחלתי לקרוא הודעות, ואז נכנסתי לבלוג (ז"ל) של DJNYC (דניאל) ונדלקתי... ואני חייבת לציין שלא היה לי שום ידע מוקדם בHTML והתחלתי ללמוד בעזרתכם וגם לבד...(מישהו זוכר את הוורוד המזעזע שהבלוג שלי היה??)
טוב, עכשיו תורכם...

veredgf

New member
טוב, אני גם רוצה לשחק ../images/Emo13.gif

האמת שנראה לי שגיליתי את הבלוגים לפני בערך שנה אולי קצת פחות. זה היה כאשר מישהי באיזה פורום אחר סיפרה שהיא סוף סוף הצליחה להתקין את הבלוג שלה ואני לא הבנתי על מה היא מדברת אז הייתי חייבת ללכת לראות ולהבין. כשהבנתי חשבתי שהדבר ממש נחמד. כמו רבים גם אני כתבתי יומן כילדה והרעיון של כתיבה כזו קסם לי. אז דווקא בעת מצב רוח רע הקמתי בלוג אנונימי וקטרתי בו, אבל התעייפתי די מהר... והוא נעלם כלעומת שבא. אחר כך כשהייתי מובטלת קראתי שטוב להתמודד עם זה על ידי כתיבה, אז הקמתי בלוג על האבטלה שלי... ששרד עד ה- 11 בספטמבר... ואז דברים פשוט היו יותר מידי מטורללים וגם הבלוג הזה נגנז... והיום יש לי שני בלוגים חדשים... אבל נראה מה יהיה... וזהו... ורד

נוי נוי

New member
הו, אני זוכרת את הימים ההם...

במדור "כיכר אתרים" במוסף "און ליין" של מעריב באוקטובר האחרון, המליצו על ישראבלוג ברשימת האתרים השבועית. היה כתוב שם שאפשר לפתוח יומן ללא כל ידע מוקדם בשום כלום, וציטטו שם קטע שרינה כתבה (רינה, איפה את? תראי סימני חיים! פקססי לי לפלאפון! משהו!), ושנורא אהבתי (גם הסתקרנתי ורציתי לקרוא עוד קטעים שלה). ישר אמרתי: ג´יזס, נראה לי שנענו תפילותיי! תמיד רציתי לעשות כזה דבר, ולא היה לי איך. אצתי למחשב ופתחתי יומן ללא שהיות, ואני שם עד עצם היום הזה (עם אופציה לנצח נצחים).
נוי-נוי

Silent Watcher

New member
הכל תודות לשרית...

שרית פרקול, אלילת האינטרנט הישראלית, גררה אותי עם האף לתוך עולם הבלוגים כבר לפני שנתיים לערך. לא זוכר איפה למה איך וכמה, אבל היתה כתבה כלשהי שדיברה על קיומם של הבלוגים, עם מסגרת צדדית שהזכירה בלוגרים ישראלים. בתור חובב תרבות אינטרנט נדלקתי מיד, והחלטתי שיום אחד יהיה לי בלוג. אז הנה, יש לי!

אני זוכר את זה כאילו זאת היה אתמול.

אני וסיוון, המוכרת לחלקכם כ"פרח צהוב", יצאנו לסרט ביחד. ביציאה מהסרט היא סיפרה לי שהיא פתחה דבר שקוראים לו בלוג באינטרנט. חזרתי הבייתה, גלשתי, אהבתי, נרשמתי, כתבתי. מאז הכל הסטוריה. היער האנושי

שלינקה

New member
ואני לתומי חשבתי

שהכרת את סיוון אחרי שנפגשתם בישראבלוג...

איה@

New member
התשובה שלי ../images/Emo26.gif../images/Emo6.gif

כמו שכתבתי במכתב המנהלת שלי, תקופה ארוכה מאד קראתי בקביעות כמה בלוגים/יומנים קבועים (ועדיין) וידעתי שיום יבוא ויהיה לי אחד משלי גם. כשהגיע זמן סיום לימודי עיצוב אתרים - היינו צריכים לבנות אתר כפרוייקט גמר, שברתי את הראש - על איזה נושא לעצב אתר וכבר הכנתי כמה סקיצות בכל מני נושאים שונים. ואז נפל לי האסימון - ואמרתי לעצמי - רגע! למה לא בלוג? הרי בלאו הכי תכננתי לבנות לעצמי אחד....... וככה - החצר של איה - נולד.
איה

שלינקה יקירתי

האמנם חשבת כך? גם אחרי כל הבלוגים שלי ושל
(פרח) שמתארים את היחסים הפיזים והנפשיים ביננו? כמדומני
(צפרדע)! מה קשור?!! לא יודע...
היער האנושי

למעלה