חבר´ה - מה דעתכם על ריקוד -

ע דה

New member
חבר´ה - מה דעתכם על ריקוד -

הלהקה? לימדו אותו באוניברסיטה ביום ה´ האחרון? אהבתם?

revgola

New member
מאוד אהבתי

מאוד אהבתי את הריקוד. לפי דעתי הריקוד מקסים. הריקוד קיצבי ויפה. השיר ישן ומאוד מוכר. לא כמו חלק מהריקודים החדשים שלפני שהשיר יוצא לרדיו כבר יש לו ריקוד.

No name for now

New member
באמת רציתי לכתוב על זה - ארוך

ביום חמישי כהרגלי הגעתי להרקדה באוניברסיטה, ידעתי שיהיו הרבה אנשים כיוון שגדי החליט להפוך את לימוד הריקוד שלו מהתחרות בכרמיאל לאירוע המוני. כבר סיבה לקטר, למה צריך להפוך לימוד ריקוד למסיבה גדולה? בלי להעליב את היוצרים, בשנה האחרונה כל ריקוד שנלמד בחוג באוניברסיטה (אפילו עם גדי חיבר אותו) מחזיק מעמד בין שבועיים ל-8 שבועות, עד שהוא נדחק מהתור של כל הריקודים החדשים והמגניבים. נו טוב, כבר התרגלתי לשלם בשביל לרקוד עם כל עם ישראל על מגרש כדורסל, יש פרקט, יש מזגן ומרבית החברים שלי גם באים. הגעתי בסביבות שמונה וחצי, והזדעזעתי מכמות האנשים החריגה, זו היתה ההכנה הנפשית להמשך הערב. אחרי 10 גדי התחיל ללמד את הריקוד, אין לי מה לומר על הריקוד לא הצלחתי לראות כלום כי הסתירו לי (גובהי 1.75 מטר), אז התבססתי על שמיעה כמו מרבית הרוקדים, במהלך הלימוד גדי באמת דיקלם את הצעדים, כדי שמי שלא רואה ידע מה לעשות אז הסתדרתי, דבר אחד שלא ברור לי זה מדוע כשגדי רצה להסביר לנו איזה חלק הוא רוצה שנבצע הוא אמר לנו את המילים של השיר (עכשיו תעשו את הקטע של "אין סיכוי..."), למה הוא חושב שזה מסביר לנו איזה קטע צריך לרקוד עכשיו אם עוד לא רקדנו עם המוזיקה? כל זה טוב ויפה סיימנו "ללמוד" עכשיו רוקדים עם המוזיקה, מהרגע שהשיר התנגן גדי שכח בשביל מה יש לו מקרופון נייד, מילה הוא לא אמר שלא לדבר על דקלום הצעדים. הלו? רוקדים פה כמה מאות אנשים, 90% לא ראו אפילו צעד אחד אלא רקדו את הצעדים שאמרו להם. למען השם למה להתעלל בנו? כל הריקוד היה תגובת שרשרת למה שנרקד במעגלים הפנימיים, טעיתי ולא הייתי היחידה, 2 צעדים היו חסרים בריקוד (או אולי בכל הבלגן בלימוד פספסתי אותם), במילה אחת זוועה. מה שיפה זה שכשהמעגל סביב גדי התכווץ במהלך הלימוד, הוא התלונן שצפוף לא. באמת? כי לנו דווקא לא. אולי הריקוד הזה מאוד יפה, אבל אני קיבלתי רושם מכוער. מתייחסים אלי כמו אל עבד, ואני משלמת בשביל זה. התלוננתי לפני מספר שבועות, ירון בן-שמחון ענה לי בצורה מזלזלת ולא לעניין, קרובת משפחה שלי שלחה דואר אלקטרוני לגדי בנושא ולא קיבלה תשובה. אני פשוט לא מבינה למה חייבים ללמד בכוח? ולמה חייבים ללמד כל שטות ב-2 דקות למרות שאף אחד לא ירקוד את הריקוד (מי אמר סלט תיכוני?)? אין לי שום דבר נגד גדי, ואני מרבית הריקודים שלו (שאני יודעת) אני אוהבת, אבל שינסה פעם לרקוד מעגלים וזוגות רצוף בין תשע וחצי לאחת עשרה. ההופעה לעומת זאת היתה נפלאה, בשביל זה למשל היה שווה להזמין את כל עם ישראל להרקדה. אני לא מכירה את בארי אבידן, אבל נראה שהוא יודע את העבודה שלו

ע דה

New member
כי יש כאלה שממש סובלים באוניברסיטה

וכן מאד מאד קשה ללמוד ריקוד כאשר רמת הצפיפות היא כה גדולה, אני מבינה לליבך וגם אני די סובלת לכן הפסקתי לרקוד שם - אך חשבתי שאולי זה בגלל הפרסום שהיה לגבי להקת המחול ולכן הגיעו כולם בהמוניהם, או אולי בגלל הבריכה שמושכת כרגע קהל או אולי בגלל גדי ביטון שחביב מאד על כולם - למרות הכל. לגבי ריקודים חדשים שצצים ונופלים - זו באמת בעיה שצריך לתת עליה את הדעת, משקיעים בריקוד ואחר כך הוא נופל וחוזר חלילה - זה באמת מעצבן אך מה ניתן לעשות?

No name for now

New member
מעצבן ומצער

בין כל הריקודים החדשים שצצים, יש כאלה שהם באמת יפים ושבאמת כיף לרקוד אותם, והם נעלמים כי האופנה מתחלפת מהר מדי. בשנת 2000 נוצרו כמה ריקודים מאוד יפים שלדעתי ממש הלהיבו את הרוקדים (לפחות אותי ואת חבריי), כמו: כמה את יפה, אני שר לך, בלב כבד, מורה לחיים, איה, תגיד את זה, תפני לי מקום, סניוריטה וסניור, ועוד, לדעתי רוב הריקודים החדשים שנתקלתי בהם באותה שנה היו נפלאים. חוץ מתפני לי מקום ובלב כבד, מה עוד רוקדים כל שבוע? שימו לב שאת מרבית הריקודים שציינתי גדי חיבר. מתחילת 2001 כמות הרוקדים גדלה ללא פרופורציות, אחרי שבית דני החליף יום (מה שעוד יותר מרגיז זה שההרקדה שגרמה לבית דני להחליף יום, נסגרה אחרי זמן קצר). לגבי מה ניתן לעשות, יש ריקודים שאני בפירוש מחרימה כי נמאס לי שמלמדים כל מיני שטויות, אם ריקוד לא מוצא חן בעיני או אני יודעת ב-100% שהוא לא יחזיק, אני לא לומדת ולא רוקדת אותו, ושמתי לב שאני כבר לא היחידה. אם הקהל יצביע ברגליים, אולי מישהו יבין את הרמז, למרות שקשה לי להאמין, אני לא חושבת שהם אפילו מסתכלים אם הרוקדים תפסו את הריקוד (בכלל אכפת למישהו?).

לעדה החביבה-מאז ומתמיד באוניברסיטה

האולם הגדול מיועד להרקדה ולא חוג לריקודי עם ולא מלמדים בו ריקודים,אלא שלפעמים המרקיד היה יורד מהבמה ומנסה ללמד ריקוד חדש.כמובן שכמעט כל הרוקדים וגם אני שהייתי בניהם לא למדו את הריקוד.אכן הצפיפות מאד גדולה אלא שרמת הרוקדים באוניברסיטה גם גבוהה והרוקדים באוניברסיטה שהם בדרך כלל בממוצע בעלי תפיסה טובה בריקודים, יודעים לתמרן את עצמם בתוך הדוחק ולרקוד.את צריכה להבין שהרבה מהרוקדים באים לאוניברסיטה כי הם יודעים שהם באים למקום יוקרתי והצעירים בעיקר מחפסים ידידים וידידות לחיים כמו שירון מישר מצא את אשתו מירי החמודה באוניברסיטה.יש כאלה שבאים ללמוד ריקודים ,אז לפני שהם הולכים לאולם הגדול הם הולכים קודם לאולם הקטן אצל יגאל טריקי,לומדים לרקוד ואחר כך עוברים לאולם הגדול ומתרגלים את מה שלמדו אצל טריקי ויש להם אפשרות גם ללמוד מהרוקדים הטובים על ידי העתקה מהם.אני עוד יכול לכתוב לך חוברת שלמה על זה שלמה בכל זאת רבים באים לאוניברסיטה.....

ע דה

New member
לעזרא הנחמד מתמיד

ובכן אתה צודק, יש כהנה וכהנה, חלק באים ללמוד, חלק באים לתפוש, חלק באים בגלל הבריכה וחלק באים בגלל גדי ביטון. וכן יגאל טריקי, לפחות הקרדיט מגיע לו לגבי זה שאכן הוא מדריך טוב, הוא גם הדריך באולפן להכשרת מדריכים או יותר נכון היה בין השופטים. או גם וגם איני זוכרת כרגע במדוייק (אני מאד עיפה היום) אך נכנסתי לפורום לראות מה חדש לפני שאלך לישון. ובכן היכן הייתי? יגאל טריקי, פגשתי אותו אתמול אצל מישאל בבית דני. הוא עשה עלי רושם יותר נחמד וגם אבנר נעים היה שם ולימד ריקוד שכבר לימדו לפני כחודשיים והריקוד משום מה הופסק ונילמד מחדש אמש. גם בבית דני היה מפוצץ בחלק של המתקדמים. מישאל כתמד מדליק את הנר ודודו משלהב בנר את הרוקדים. בכל מקרה יגאל טריקי מלמד נכון את הריקודים והוא בקיא בריקודים הוותיקים/ישנים לחדוות הרוקדים. לילה טוב.

כל הכבוד

אני לא יודע מי את אבל כל מילה שלה נכונה מאוד ממש זוועה מה שקורה עם לימוד הריקודים שלו הזמן האחרון 80% לאחר הלימוד כבר לא חוזר עליהם יותר חבל על הזמן והמאמץ שלנו

ע דה

New member
לנשוי נחמד - אם התכוונת אלי

תוכל לראות מי אני כאשר למעלה בשורה העליונה תקיש" חברים ואחר תקיש ב- עדה המקורית ותוכל לראות תמונה שלי בפורום. אם התכוונת למישהי אחרת איני יודעת אם תוכל לראות תמונה - אך תוכל אולי לעיין בפרטים שנכתבו.

No name for now

New member
אחת שאיכפת לה וקצת נמאס לה

נשמע קצת נדוש, נו טוב. דרך אגב אתמול בהרקדה של יגאל טריקי ניסו לרקוד את "הלהקה", אחרי תחנונים של אחת הרוקדות (אני לא מבינה מה הלחץ לרקוד כל ריקוד חדש). כמובן שאף אחד לא זכר כלום חוץ מידיד שלי שהוא באמת מופלא, כי הוא היה שורה מאחוריי בזמן הלימוד. אבל מה זה משנה? עד שהוא יחזור מהמילואים כבר לא ירקדו את זה.

למעלה