חבר´ה... מה קרה השתתקתם?

veredg

New member
עבודה

שרון שלום- אני מחפשת חומר על הקהילה הטרננססקסואלית בישראל ובעולם בכלל. אני עושה עבודה על החוויה של הנפש בתוך הגוף כסמנריון אשמח לשמוע ממך על מקורות למידע וגם איפה אוכל לשוחח עם אנשים שישמחו להתראיין ועוד. כמו כן מועדונים... תודה מראש

שרונקאם

New member
תוכל למצוא טראנסקסואליות

במועדון הצ´אפס התל-אביבי. מעדון מאוד ידוע. שרון.

veredg

New member
תודה

שרון- תודה רבה על העסרה ככל הנראה אבדוק את המקום. האם את/ה חושב שיהיה זה חכם ללכת לשם. אין לי שום כוונה לצחוק על אנשים ואין ברצוני לפגוע ברגשותיהם של אנשים...אלא לבדוק בכדי להכיר בצורה טובה יותר. האם את/ה עברת חוויות טרנססקסואליות? תודה רבה ורד

OneTimer

New member
המלצה אחרת

שרון, מועדון הצ´אפס, הוא מועדון גייז (כשמו כן הוא - צ´אפס זה כינוי סלנג באנגלית ל"חבר´ה" גברים) בעקרון. פעם בשבוע, בימי שלישי, יש בו מופעי דראג. מדי פעם סרות למקום טרנסקסואליות, אבל לא היתי ממליצה על המקום ככלל. במקום זה, אחת לחודש, נערכים מפגשים הפתוחים לטרנסג´נדרים ולכל מי שמתענין בנושא. סדרת המפגשים נקראת "טרנסג´נדרס וחברים" (ומדי חודש מופיעה פרסומת כאן בפורום על מקום ושעת המפגש), ואחת ממטרות המפגש היא להפגיש את הציבור הרחב/הסקרן/המתענין/ושאינו יודע לשאול, עם טרנסג´נדרס, מכל הצבעים, הסוגים והמינים (כמו גם לערוך מפגש חברתי בין טרנסג´נדרים שרוצים לפגוש אחרים). ההמלצה שלי לשואלת, בכל מקרה היא להגיע למפגש הזה (המפגש הקרוב יערך בעוד פחות משבועיים, ב 20.11.02), במקום לדאנס-בר לגייז.

OneTimer

New member
תיקון טעות

מופעי הדראג בצ´אפס, הם בימי רביעי, ולא בימי שלישי כמו שכתבתי. בכל מקרה, עדיף לה, לורד, במקום להגיע לצ´אפס (הדי מפחיד לנשים, אם מותר לספר, בשל מיקומו המבודד והחשוך בתוך שוק הכרמל) ולהיות הבת היחידה בתוך חבורת גייז, פשוט להגיע למפגש החברתי החודשי, ושם לא רק שתקבל יחס חם ואוהד, אלא גם תוכל ללמוד, להתענין, ולהשביע את סקרנותה.

veredg

New member
מתי יש את המפגש?

תודה על העצה...אני מקווה להגיע לשם! יש לך מישע על המיקום של הפגישה וגם שעה. תודה רבה....

למעלה