חבר´ה! מספיק!

Catty

New member
חבר´ה! מספיק!

תשמעו, מתחילים להיות פה יותר מידי שרשורים של סתם "היי", "מה נשמע", "משעמם לי" וכל מיני בסגנון כזה. מספיק עם זה בבקשה. זה לא המקום.

Catty

New member
למטה יש

הודעה של דקל של "שלום" ובעמודים קודמים גם תמצא, של אתי ועוד.

קאטי, את המנהלת???

אל תתערבי את לא המנהלת כאן! ומי שיכול אלה המרחפת ודני מיכאלי ונקודה!! ביי ויום טוב.

LordNor

New member
אתי, מה את לחוצה כל כך../images/Emo35.gif

קאטי לא רמזה כלל שהיא רוצה להיות מנהלת פורום..(נראה שלא הבנת את מה שהולך כאן, זה היה רק בדיחה) ואיך היה בערב פספוסים בראשל"צ? יום טוב לך!

ללורדנור!

אני יודעת שהיא לא רמזה כלום אבל מי היא שתגיד לחבר´ה "מספיק"?? היא לא המנהלת כאן ואם כן היתי מכבדת יפה... אני לא מנסה לריב עם קאטי או משהו כזה אלא שאני אומרת שהיא לא המנהלת כאן ושלא תאמר מה צריך לעשות כאן..!

NATI AND BAR

New member
לקאטי

שלום לך!! מזה מפריע לך מה דקל או אתי רושמים או כל בן אדם אחר... פה זה פורום שכל אחד יכול לרשום את מה שהוא רוצה ואת לא תבואי ותחליטי מה לרשום ומה כן!! זכותו המלאה של דקל לומר סתם שלום ככה בא לו וגם לאתי זה זכותם המלאה ואין לך שום רשום לשלול מהם!! ואם היית המנהלת כאן את הפורום אולי זה היה אחרת אבל את בסך הכל כמו כל בן אדם אחר ואין לך שום סמכות או רשות!! תודה!! יום טוב:) NATI AND BAR

קאטי!!!

את אל תתערבי שמה אני כותב.. זה לא ענייניך...האם יש לך בעיה? אז אל תתסכלי.... ואז אל תתלונני יותר מידי..

חבר´ה, הגזמתם פה !!

חבר´ה, יש פה מסרים - מכירים? כמו הודעות בסלולרי, וזה משוגר באופן פרטי היישר לאדם שאתם מעוניינים לשלוח לו, כבר הובהר שאם יש לכם אפשרות להשתמש באפשרות זו אנא נצלו אותה, חבל להפוך את הפורום הזה למקום שבו כל אחד יגיד, היי,שלום,ביי, וכו´... לבסוף זה רק ידרדר את הפורום, מסכימים איתי?? דבר נוסף, הופתעתי שהרבה התעצבנו על קטי, נו באמת.. רק מעבירים ביקורת בונה וכבר כל העולם מתנפל? חבר´ה.. לא חבל?

לדני מיכאלי...

נכון הרוב כועסים על קאטי...היא מתנהגת כמנהלת פורום... תתסכל טוב שמה שהיא כתבה בפורום... צריך להעביר אלייה ביקורת!!! אני לא מסכים איתך!

למעלה