חבר´ה מרוב ברכות לא רואים את הפורום

timon1

New member
חבר´ה מרוב ברכות לא רואים את הפורום

יאללה,חזל"ש, שרב כבד, ברד אדום, שמיים כחולים... let the games begin

זה חיסרון עצום של תפוז! ../images/Emo88.gif ../images/Emo31.gif

זה אולי יתרון שדוחק הודעות לא רצויות למטה אבל זה גם חיסרון שהודעות שנכתבו בזמן שלא ממש ידעו לענות עלהן או שבשעה כזאת אין לאנשים כח לענות או כל סיבה אחרת יכולה לדחוק הודעה שאולי לגיטימית למטה כמו ההודעה שלי! לגבי הTREK LIQUID שהיא כבר כמה עמודים אחורה למרות שהכנסתי אותה רק לפני כמה שעות.... בוואלה ההודעה היתה חייבת להישאר עד שהיתה נידחקת ע"י הודעות אחרות וכאן הודעה נידחקת ע"י הודעות ישנות!

רחל צ

New member
../images/Emo127.gifשימו לב... מה אפשר לעשות בנושא

בצד שמאל יש אלט' לפרישת תגובות או הסתרת תגובות וכך ההודעות הראשיות נשארות והתגובות מוסתרות וגם אם הודעות ה"ברכות" משתרעות ע"ג 4 עמודים הם הופכים לשורה אחת...(עם איזה מס' שיא של תגובות...) נסו ותהנו... מומלץ

timon1

New member
טוב, עכשיו יותר לאט למתקשים

איזה שמאל [מסך או מקלדת] ואיפה נמצא כפתור הקסם הזה? הפורום פה בתפוז, עם כל זה שהממשק יותר סלחני ונוח הקטע הזה של העלאת הודעות שמגיבים להם קצת בעייתי בהקשר של הברכות, באמת נעשה פה צעד חיובי שכבר דובר בו רבות עוד לפני שנה וחצי בערך אבל זכור לי גם המעבר לוואלה שעבר הרבה יותר חלק [אולי כי היינו אז מעט אנשים יחסית]. אז בואו נתאקלם בזריזות ונתחיל להזיז עניינים פה ומשעדיין לא בירך שיעשה זאת בהודעה חדשה, ממילא היא תעלם מייד אחרי שכולם יקראו אותה, ישמחו וימשיכו בענייני הפורום, ומברוק על המעבר, סאלאמאאאאאת.

רחל צ

New member
הפס הכתום בראש העמוד- משמאל

על המסך כמובן כרגע כתוב לך הסתרת תגובות- תלחץ על זה עכשיו הכל קצר יותר ואתה יכול לפתוח רק מה שמעניין אותך הצלחת? ספר לנו...

timon1

New member
טוב, מצאתי את הפס אבל יש לי שאלה:

למה משתנה לי פורמט הפורום לאחר כל ריענון, כלומר, בהתחלה שאני רק מתחבר לפורום יש לי מסך מלא עם כל מיני קישורים לכל העולם ולכתבות שונות, לאחר ריענון או רשימת תגובה, כל העסק מצטמצם ואני רואה רק כמה קישורים קטנים למיני פורומים וכאלה, מה העניין הזה ולמה זה קורה???

זה למה../images/Emo70.gif

בפעם הראשונה שאתה נכנס לפורום אתה מגיע לדף הראשי של הפורום, כלומר: אתה נכנס ורואה את הפתיחה ואז אתה יורד למטה ומגיע להודעות שלך (שאתה כתבת בפורום) אם התשובות במידה ויש , ומתחת יש לך כפתור "המשך לפורום" אתה לוחץ עליו ומגיע לפורום! -זה אולי נישמע מסובך אבל זה ממש לא

יש פורום ויש קהילה

אם אתם רוצים להיכנס לפורום ישירות אתם יכולים להקליד את הכתובת הבאה ואז תגיעו ישירות לפורום, ולא תצטרכו לעבור דרך האתר. לשיקולכם

timon1

New member
אהה, לא הבנתי...

בכלל אין לי את כל הכפתורים האלה שאתם אומרים במסך המלא...

למעלה