חבר´ה נחמדים ומקסימים!

pompii

New member
חבר´ה נחמדים ומקסימים!

אחרי שהרשתי לעצמי להתחנף קצת בנושא
אני צריכה עזרה אני רוצה לעשות דיסק עם שירי אמטיוי, חדשים וחדשים פחות, אבל לא ממש ישנים... בקיצור אם אתם יכולים לשים כאן רשימה של שירים שאהבתם אבל בלי רוק כבד, כי זה כבר יש לי בלי סוף אני ממש אודה לכם על העזרה!

RIP CURL1

New member
רשימה של שירים יפים

Kelly_Rowland-Stole Christina_Aguilera_F_Redman-Dirrty Jennifer_Lopez_F_Jadakiss_Styles-Jenny_From_The_Block Eminem-Lose_Yourself Puff Daddy feat. Mario Winans - Best Friend TLC - Girl Talk TATU-all think for she said Atomic Kitten - The Last Goodbye Darius Danesh - Rushes David charvet - Leap Of Faith justin timberlake-cry me a rive Michelle Branch - Goodbye To You avril lavigne-i´m whit you Nick Carter - Help Me Robbie Williams--Feel Vanessa Carlton - Pretty Baby

Shahafo

New member
אתה מביא אותה בשירים חדשים חבל"ז

ואתה גם חוסך לי את הכניסה לאתר המפגר של רדיו BU99FM . השיר של קלי ראולנד עוד לא יצא.. לא?? וגם TLC ומאיפה הבאת את השיר הזה? את טאטו, אטומיק קיטן ראיתי היום ב-mTV - Hits. אמינם ראיתי אתמול... כרסטינה כבר שמעתי עליה.. וזהו
אתה מעודכן חבל"ז שבחבלזי"ם.
..

Shahafo

New member
שאלה:

מה השיר הזה של ג´סטין? חדש/ישן הסינגל הבא שלא?! ושל אבריל לאבין..? הרגע יצא לה שיר חדש.. Sk8ter Boy עוד אחד...?

AndreaCorr ©

New member
ריפ קורל..../images/Emo168.gif

תגיד רגע זוכר שאמרת לי שיש ל jenny from the block גירסא בלי ראפ? יש לך אותה? או שאתה יודע איפה אני יכולה להשיג אותה?

למעלה