חבר´ה קדימה להתעורר!

oshratush

New member
חבר´ה קדימה להתעורר!

פורום חביב שלי מה קורה איתכם מה קורה עם המפגש פורום למה הכל מתפוגג אני בטוחה שכולכם הייתם בלחץ של הבגרות אבל זו לסיבה! התגעגעתי לדברים שאתה כותבים זה חסר לי:) אוהבת אתכם אושרת

yanivca

New member
חשבתי לכתוב איזה משהו כזה

שכולם היו חייבים להגיב עליו מרוב שהוא היה מרגש ויפה, אבל אחרי שכתבתי כמה שורות זה נשמע לי מגוחך, והבנתי שאין לי כשרון (הוא ברח יחד עם ההגיון...) אז ויתרתי. אבל אושרתוש, אני מסכים איתך ב-100%
אני עומד מאחורייך (בתקווה שתלכי ראשונה, ואת תספגי את המלכודות
)
ועד לפעם הבאה- להתראות!

ש ק ד ב ת

New member
אדון יניב היקר../images/Emo26.gif

חוששני שאתה תהייה צריך לקבל קצת מכות ממני
כדי להבין כמה אתה כן מוכשר
לפעמים צריך להראות לאנשים דברים בדרך הקשה,או שזה רק לחברי המאדים?!
אתה רוצה שאני אכריז עלייך רשמית,כולם שמעו והאזינו
: יניבוש ,שלנו מוכשר מאין כמוהו,הלוואי שלרובנו היה חצי מהכשרון שלו,ילד שקצת בטחונו ירד לטמיון ולכן בזאת ארשה לי לקרוא בקולי קולות,ילד יש לך במה להתגאות. או שאולי אתה רוצה שאני אכריז עלייך,כמעלה המורל של הפורום-זה מוכר לך מאיזשהו פורום?! אם זה לא היה משכנע,תמיד אני יכולה להתקשר למשרד החינוך שיצהירו על כך בפומבי-הרי יש לי כבר קשרים שם(כזכור לי)
כאן-יניב אתה צריך לסיים לקרוא את ההודעה,לכל השאר אתם מוזמנים להמשיך או יותר נכון עדיף שתמיכו. רק רציתי לגלות לכם בסוד בסוד,בשקט,בשקט כך בינינו,שיניבה חוגג מחר 18,כן כן ילד גדול של אמא..שמונה עשרה מחר ליניב -שקד,שקצת משעמם לה בשעה שש ועשרה בבוקר,ומנסה לשעשע את עצמה-

yanivca

New member
ררררררר../images/Emo70.gif

דבר ראשון, שקד... תודה רבה על המחמאות...
אבל כמו שכבר הספקת להבין - אני לא ממש מסכים איתך, אבל נגיד שאני כן... מותר שגם לי יצא מתישהו משהו שאני לא אוהב, נכון
ואת גילית את הסוד... הולך להיות פה מחר בלאגן...
איזה יופי...

ש ק ד ב ת

New member
אני לא אוהבת את הררר.. הזה

לאאאאאלאאא אניחולקת על דעתך
אני לא אדגים לך כמה פעמים לטענתך יצאו לך דברים לא כשרוניים או לא איכותיים... מהיום אנחנו פותחים סדנת "חשיבה חיובית"
.. ואתה פושע קטן..היה אסור לך לקרוא את זה
טוב נו..נסלח לך ילד יומולדת של מחר..
שקד

ש ק ד ב ת

New member
שש בבוקר

ואני ערה, אולי החמסין הזה משפיע,אך נתקפתי במצב רוח רע רען לע מצב רוח,למרות שלפי במציאות אני אמורה לשמוח אך לעיתים הכאב הזה בתוכו מכלה את כל השמחה. שקועה אי-שם, עמוק בתוך הבועה שלי לא לגמרי מבינה או יודעת מה קורה איתי מילים אין, הכל מלא רק בבועות ריקות רק מקווה לצאת מהר ולמצוא שוב את הכוחות לא מצליחה להסביר לא יכולה להבהיר לא מסוגלת לסבול את המגע אבל לא יכולה להגיד, שאף אחד לא יפגע שקועה לי אי-שם, עמוק עמוק בתוך בועה וכבר לא ממש יודעת מה באמת אני רוצה או מה עוד יכולה.. שתתפוצץ הבועה? או אולי שתמשיך להתעופף במרומים? שום דבר לא ברור מול פני מונח איזה מסך שמערפל את הכל המילים לא יוצאות לא בבהירות, או שבעצם לא בכלל כאן ולא כאן מבולבלת פגועה מתוסכלת כואבת ותוהה ופשוט...פשוט לא יכולה. סליחה,על אי האופטימיות שבמיכתב זה, שיהיה לכולכם בוקר מצויין -שקד,שאיבדה את האופטימיות שלה כרגע-

yanivca

New member
שקד...

ילדה שלי.... את לא צריכה להתנצל על שום דבר. את לא אמורה להיות תמיד שמחה ומאושרת. לפעמים המצבי רוח הרעים מחזקים אותנו. עוזרים לנו להתגבר עם הבאים, גורמים לנו לראות איפה אנחנו עומדים. ומה מצבנו. ואחרי תמיד השמחה נראית יותר טוב
ובשביל זה אנחנו כאן - כולנו כאן, שקד, בשביל לתמוך, לעזור, לעודד לשמח, להצחיק ולהעלות לך את המורל מתי שאת צריכה. כמו שאת תמיד עושה בשביל אחרים. לכן, המעט שאנחנו יכולים לעשות. הוא לנסות לעודד אותך.
מקווה שהצלחתי,

ש ק ד ב ת

New member
כמובן ששיפרת לי את ההרגשה ,

איך אפשר שלא.. לכל אחד, ישנם רגעים בהם המילים נעלמות ונאלמות. אני מכירה את הרגעים האלה באופן אישי. אני לא רוצה אף אחד, לא רוצה לדבר ולא רוצה להיות בכלל... אבל זה עובר. ההרגשה נעלמת. ואז מגיעים הכוחות המחודשיים ושוב אותה התמודדות עם הקושי, התמודדות שלעתיים מצליחה ולעייתים גם לא כל כך מצליחה. אבל הכי חשוב שנתמודד, שלא נברח, שלא נשקע ועוד יותר חשוב, שנרצנ, ונאמין!! "לראות את הכאב ולהביט לו בעיניים להיצמד אל החיים חזק לא לוותר להאמין בכל הלב שיהיה עוד טוב ושלמרות הכל אנחנו נתגבר"....

ש ק ד ב ת

New member
"ואם זה לא עזר"../images/Emo8.gif

העיניים יודעות (מילים ולחן - דוד ד´אור) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מילים רבות נאמרות מבלי לגעת מילים רבות ואת בעולמך שוקעת את הזמן שעובר ומטביע בי שנים את אותו החלום אבל לא אותן פנים העיניים רואות העיניים יודעת והלב מתעקש מסרב להודות ואני שנמשך בכוח למוכר ומושך את הסוף עד כמה שאפשר העיניים רואות העיניים יודעות והלב מתעקש מסרב להודות מגלה בעינייך אומר מוזר שלא מסתיר דבר הסודות שתמיד ניגלו לי מאוחר והרבה אתמולים שחיכיתי למחר העיניים רואות העיניים יודעות והלב מתעקש מסרב להודות מגלה בעינייך אור מוכר שלא משאיר דבר... רוצה להקדיש את השיר הזה לכולכן כאן, בתקווה שלא תחכו לעוד אתמולים עד שתמצאו את הכוח לעצור ולצאת מהבור. אוהבת ומחבקת ... שקד

למעלה