חבר´ה שיהיה לך אחלה של יום לי יש

ארינה

New member
חבר´ה שיהיה לך אחלה של יום לי יש

היום יום די עמוס ואני תכף יוצאת לעבודה. הפיצוי הוא שיש לי לאכול היום ומחר כל היום גלידות איזה כיף לי?? שיהיה לכם יום פצצה ביי ארינה

ELY

New member
אני לא אוהבת גלידות...

אבל הצרה שאני אוהבת צ´יפס שזה יותר גרוע
לא נורא... אני אוכלת רק פעם ביום קצת צ´יפס בתוספת ספורט

ארינה

New member
מה זה?????....

איך אפשר לא לאהוב גלידות??????? צ´יפס זה פצצה אבל אסור לי ואני לא אוכלת. בקיצור התלבשתי לי על גלידה וטעים לי חבל על הזמן..

ELY

New member
מלוחים יותר שווה לפי דעתי...

מזון מלוח זה המזון הכי טעים עלי אדמות צ´יפס, סלט מלוח, חבל על הזמן !!! גלידות אני פחות אוהבת, אני זוכרת שכשהייתי קטנה לא אכלתי גלידות ואם אמא שלי קנתה לי גלידה לא הייתי גומרת אותה (אחותי שהיא קטנה ממני גמרה הכל) אבל - צ´יפס במקדולנדס, חבל על הזמן המבורגר אני לא אוהבת, צ´יפס? הייתה תקופה שהייתי הולכת כל יום ואוכלת צ´יפס ענק (שעולה אולי 13 שקל כיום וזה היה בתקופה שהייתי רזה) כיום אני מתחרטת כי מזה השמנתי חזרתי עכשיו מכושר, 3 שעות כושר, תענוג לא נורמלי! (שעה הליכה ושעתיים כושר עצמו) ומותר לי! מותר גם לכם! קצת מזון שאתן אוהבות, ´צת להתפנק.. לא נורא! מותר אפילו כל יום! כל יום לאכול קצת שוקולדים (קצת) ולעשות ספורט (שזה תענוג לא פחות מלאכול שוקולד לדעתי), אני אוכלת כל יום עוף או פיתה עם שניצל וצ´יפס! זה לא מעניין אותי אם זה משמין, אני אהנה! אני גם אוהבת ספורט ונהנת משני העולמות זהו לעכשיו, אעדכן מאוחר יותר ובהצלחה לכולן (וגם לכולם)!!

ELY

New member
שכחתי להוסיף...

שאם כבר אני לוקחת עוף או שניצל, זאת הארוחה הגדולה היחידה שלי ביום ככה שבבוקר אני שותה חלב ובערב קורנפלקס עם חלב שלא תגידו שדיאטה זה לאכול שניצל כל יום
אם כבר אני אוכלת אז המנה הזו משביעה אותי לכל היום עם ההתעמלות ככה שבערב אני יכולה להסתפק או בחלב 1% או בקורנפלקס ו... 4.5 קילו בחודש ירדו ממני... אין כף מזה!

פורומית

New member
באמת לא נורא

אם את אוכלת רק קצת, אפילו שמטוגן לא הכי מומלץ, אבל הכי חשוב ספורט, זה מעל הכל, זה הסוד להצלחה בדיאטה יותר מכל דבר אחר!

אה, בגלל תשעה באב? וואלה?

ואיך זה עבר עלייך, יקירתי? מתה לשמוע, או ליתר דיוק: לקרוא... אבל אני לא עד כדי כך קטנונית!!!!!!!!!!!!!!!!
עדי

פורומית

New member
אז מסתבר שכן ../images/Emo6.gif

זה באמת לא היה נורא, גם לקיבה מותר לנוח קצת לפעמים, היה חם ואולי הייתי קצת צמאה לקראת הסוף, אבל זה עבר די טוב כמו כל צום אחר, תודה על ההתענינות

למעלה