חבר´ה שימו לב

fantasia2000

New member
חבר´ה שימו לב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני פותחת אתר לאגדות אורבניות מפחידות ובכלל לסיפורים מפחידים. אני מבקשת ממכם שתרשמו בשבילי אגדות אורבניות מפחידות בלבד, או לפחות מפחידות עד לסוף... פרי עטכם, או אם אתם שמעתם אגדה מפחידה יעזור לי מאוד גם. כמובן שינתנו לכם זכויות יוצרים, שמכם יהיה רשום מתחת לסיפורכם, אלא אם כן אתם לא רוצים. אנא עיזרו לי בהקמת האתר ואני מקווה שאני אעלה אותו כמה שיותר מהר. תודה מראש. נו עוד לא התחלתם?

scooby4

New member
איך גונבים לי כאן רעיונות!

אני הראשון שרצה לפתוח אתר, אל תדאגו, התחרטתי... אבל אני שמעתי שזיושי וtony hawk 3 רוצים אתר כזה, ועכשיו גם את.. גנבים!!!! טוב, לצערכם, אני אספתי לעצמי 20 אגדות אורבניות, ואני רוצה לשמור אותם למאמרים, אז בגלל שאני לא יכול לתת לכם אותם, וגם לא בא לי... תתרגמו לבד! הלך עליכם! סתם, אם העלבתי, תתעלמו. אבל 20 אגדות אורבניות קשה להשיג ואני לא רוצה לזרוק אותם ככה, כמו סתם לבנות אתר אגדות אורבניות... Sorry!!!!!

OmriEd

New member
אם אתם אוצים יש לי קצת ידע

בבניית אתרים... הייתי מראה לך מה כבר בניתי אבל הורידו אותו מהרשת...

fantasia2000

New member
אני?!

אני לא גונבת רעיון. זה סתם שעשוע. לבנות אתר עם סיפורים מפחידים. חוצמזה אתה צריך להיות גאה בעצמך. קיבלתי "השראה" מאתרים של אגדות אורבניות. זאת אומרת שקיבלתי השראה גם ממך. תהיה גאה אבל אם לא בא לכם לרשום לי אגדות פרי עטכם אני לא מכריחה, אני פשוט ארד מהעניין ואחפש שעשוע אחר...

Idan91

New member
את יכולה לטייל

קצת בפורום, אני בטוח שתמצאי, יש כאן הרבה כאלה...

למעלה