חבר´ה...שמתי
ש...

חבר´ה...שמתי ../images/Emo23.gif ש...

היו לכולכם הרבה שאלות שלא נענו על ידי מר גלעד... בכל אופן-אני אשמח אם תפנו את אותם שאלות אליי-ואני אשתדל לענות על מה שאני יודע..נתנו לנו מספיק הרצאות על סמסונג... אז יאללה!

eranavni

New member
שאלה ראשונה

מתי יכנסו לשוק ( לא יוכסולשוק
) מכשירים צבעוניים? ומה המכיר שלהם צפוי להיות?
רן,,
בני

ממממ..אני מאמין שבעתיד הלא רחוק

אבל מה שבטוח-שהם יהיו די יקרים בגלל הטכנולוגיה המתקדמת...

geostant

New member
כמה שאלות יוכסושלוק ?

זה מאוד תלוי מתי זה ה"סוף". אם יש תחרות אז המחירים יורדים מהר כי כל חברה רוצה למכור כמה שיותר (כמובן). אם אין תחרות אז אין סיבה להוריד מחירים מהר כי אין לאן לרוץ, אבל יש תחרות ויש הורדות מחירים. אי אפשר להאריך מתי מורידים מחירים... זה שיקול פנימי בחברה, זה יכול להיות על היום הראשון שיתחילו במחיר נמוך וזה יכול להיות רק אחרי חצי שנה לאחר השקת המוצר. כמו כן אם יוצא כמה זמן אחרי השקת המוצר X דגם X+ (יענו משופר) ויש מלאי גדול, אז מורידים מחירים ועושים מבצעים על מנת להפטר מהמלאי ולקנות את הדגם החדש והמשופר - דבר מאוד נפוץ בארץ. ככה שבתכלס שיש 1002 סיבות להורדת מחירים ומבצעים.

idan3k

New member
זה בטח תוכל לענות...

כי זה קשור לאורנג´, 1. מתי יצא ה-714 נדמה לי (הכוונה לA400)? 2. יש עודמ מכשירים של סמסונג שיצאו בתקופה היחסית קרובה באורנג´ - חוץ מ- 514,515,914,614,714? ובלי קשר לסמסונג: אילו מכשירים נמצאים כרגע בבדיקה באורנג´? יוכסושלוק בקרוב?

eranavni

New member
אם אני לא טועה

המשווקת עושה את הבדיקות ולא החברה

geostant

New member
מפעילי השירות עושים את הבדיקות...

ז"א סלקום, פלאפון אורנג´ וכו...

eranavni

New member
סתם שאלה אין לה קשר

ואני שואל אותה מתוך סקרנות למה עושים בדיקות למכשירים כלומר כשמיצרים אותו בחברה עצמה בודקים שהכל תקין לא? אז למה בחברה עושים עוד הפעם בדיקות?

geostant

New member
יוכסושלוק אתה לא ישן אף פעם ?

אתה רוצה לקנות מחר אוטו... אתה לא תבדוק אותו לפני קנייה ? הרי אני יכול להגיד לך שבדקו אותו במפעל כשיצרו אותו לפני 50 שנה אז מה... נכון שזה לא דוגמא הכי מתאימה אבל זו דוגמא ליוכסושלוקים כמוך... בקיצור החברה הקונה רוצה לראות שזה מתאים לרשת שלהם ולדרישות שלהם (אתה יודע לא צריך לפרט).

eranavni

New member
אה אוקיי ועוד שאלה אחרונה שהיא../images/Emo32.gif

איך אני יקרא לך הרי זה לא פיר כי אתה כל הזמן קורא לי יוכסושלוק אז איך אני יקרא לך? למישהו יש הצעות איך לקרוא ל geostant?
רן,,
בני

geostant

New member
יש עוד זמן...

חכה שאני יפול בשגיאות כתיב כמוך ואז תמצא שם
יוכסושלוק מסכן..

פגעסוס

Well-known member
אמנם לא שגיאת כתיב אבל...

דקדוק... אומרים "חכה שאני אפול", ולא "חכה שאני יפול"... GYXOIO

Nokia Fan

New member
יש לי! יש לי ! יש לי!

קרא לו סטאנטלר (Stantler), זה שם של פוקימון שנראה כמו צבי (לא Turtle אלא Deer)! ירון יוכסושלוק תחמן

למעלה