חבר´ה- תודה לגבי הארנבים!!!!

חבר´ה- תודה לגבי הארנבים!!!!

היום הגיע הראשון ויש לו פוטנציאל לא רע להיות מחונך- הוא מאוד אוהב מגע וכששיחררתי אותו בבית הוא לא עשה צרכים אלא רק כשחזר לכלוב!! אני מקוה בסופ"ש הבא עלינו לטובה לסיים את בניית פינת החי בחוץ, ולכן יש לי עוד שאלות: האם ארנבים מסוגלים לחפור בור באדמה ולצאת מתחת לגדר?! ו-אם יש למישהו טיפ מה לעשות עם פינת חי בחורף מבחינת מיגון. תודה לכולם על העזרה!!!

קיפוש

New member
../images/Emo19.gif ארנבים..

פעם היה לי אחד כזה, הוא מת.. קיבלתי חדש.. הוא חי.. (אבל כבר לא אצלי) סתם קפצתי לביקור וראיתי את השאלה שלך. אז ככה, ארנבים יכולים לחפור באדמה (מנסיון)

מאריאן

New member
ארנבונים בחוץ,

אני לא מגדלת ארנבונים, אז אני לא יודעת מניסיון, אבל אני יכולה להגיד לך ממה שקראתי באתרי אינטרנט - מאוד לא רצוי לשחרר ארנב בחצר, אפילו אם זאת פינת חי מגודרת. לארנבים יש סף קליטה מאוד רגיש לגירויים, וכשמשחררים ארנבים בחצר זה מאוד מפחיד אותם בגלל שיש המון רעש (יחסית לבית סגור), ומכל מקום אורבת להם סכנה. האמת שלי זה נשמע קצת מוזר שלא כדאי לשחרר ארנבים לחצר, הרי בטבע הם חיים בחוץ... אבל זה מה שקראתי. ועוד משהו - את לא מפחדת שאיזה חתול שכונתי יחמד לצאן?

האם שאלת בפורום

וטרינריה בוואלה לגבי העניין? אם כן, עניתי לך לגבי גדר תחתית מתוך נסיון של אחרים. אגב, בהחלט מומלץ לעשות את הגדר העילית ה"רגילה" עם גג כלשהו- 1.כדי שלא יהיו לך ארנבים צלויים בקייץ; 2. " " " מתמחי שחיה בחורף; 3. גם אם אין חתולים בסביבה כעת, יכול להיות שיצוצו מאי שם, ואז... תאלצי למצוא דיירים חדשים ל"הילטון" שעמלתם עליו כה רבות. בהצלחה! (shanty.G)

G@lit

New member
עצה....

ארנבים יכולים לחור באדמה. אבל אני לא חושבת שהם יכולים לחפור כל כך עמוק ולצאת מתחת לגדר. בכל מקרה לא כדאי להשאיר ארנב לבד בחצר. הם אוהבים להסתובב בחוץ. אבל זה יכול להיות מסוכן אם איזה חתול יחליט לבקר בסביבה. אני לא חושבת שכדאי להשאיר ארנבים בחוץ בחורף. הם יכולים למות מהקור. אלא אם כן דואגים שלא יכנס להם רוח.
עם פינת החי.

למעלה