חבר´ה - תעבירו מסר לכל החברים

חבר´ה - תעבירו מסר לכל החברים

מכיוון שאתר War4Ring מצוי בבעיות מה, ויתכן שישאר ככה זמן מה, ומכיוון שהפורום מיועד לשחקני תפקידים יודעי-דבר, ואינו נמצא ברשימת הפורומים של תפו"ז, אתם מוזמנים להעביר Forward-Spam-Mail לכל חבריכם בעלי עניין שיפיץ את הURL הבא - שהוא למעשה הURL של הפורום שלנו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=224 אתם גם מוזמנים לכתוב מילה או שתיים על הפורום, על מה אתם חושבים עליו יחד עם טיזר להיכנס לפורום, ולצרף את זה לURL בהודעת דוא"ל, ICQ, Messanger או כל מדיה שתבחרו לעבוד בה. תודה. נץבץ - או, ואם כבר פתחנו את זה - 1)הייתי שמח לקבל בשרשור כאן פדבק מכם. 2)תרגישו חפשיים להעלות לדיון כל נושא שקשור למשחקי-תפקידים חיים.

Sern

New member
אממ...

קודם כל, הפורום כן מופיע ברשימת הפורומים (במקום מאוד מכובד בראש רשימת פורומי הבידור, בגלל ששמו באנגלית). אני אכן אעביר מסר... אבל אני חושב שזה שאנחנו מדברים על האר כאן, וכמעט ורק כאן, דופק אותו קצת. מה אם האנשים שהם לא ממש קוראי פורומים מטבעם? מה אם אלה שאין להם ממש אפשרות לקרוא עברית ברשת (נאלצתי להשתמש באקספלורר, ואף להתקין גרסה חדשה יותר שלו כדי לדבר בפורום). ושלא לדבר על אילה שאין להם גישה קבועה ומסודרת לרשת? אם אתה פועל בשיטה של זכות הראשונים, אני חושב שזה לא פייר להשתמש בפורום זה כמעט בלבד כ Source לאינפורמציה. וחוץ מזה - יוזמה נפלאה... היינו צריכים ´דבר גדול´ כבר הרבה זמן. ישר כוח. ארם.

מסכים.

חשוב לך לשתף אחרים? חשוב גם לי. אבל - חשוב לי עוד יותר שלא יהיו אלה החברים שלי שיקודמו הכי הרבה, ולכן, אני לא פונה ישירות אליהם - מה שיצור מצב שהחברים שלי הופכים בקלות לאלים-עליונים וכל שאר הבררה מתבעס לו למטה ורוקם מזימות הגדלות על מצע של מרמור - אלא, פונה אליכם. אתם מוזמנים לערב את החברים שלכם בניין, פשוט בכך שתשלחו להם לדוא"ל קבצים מועתקים מהמאמרים, למשל, ומהסיפורים שכבר רצים. אתם מכירים אדם שאינו מקוון שעדיין יכול להיות פעיל טוב? אין בעייה! הדפיסו לו כמה דפים בתור טיזר, והניחו לו להתחיל לעבוד. שלחו לי בשמו דוא"ל או הודעה אישית עם מספר טלפון שלו - ואני אצור איתו קשר, ואייסד ערוץ תקשורת איתו, ואסיר מפניו מכשולים העומדיפ בפניו. וכמו ששאל לפני Sir מה-שמו: מה עוד אתה מציע?

Sern

New member
אני חושב שאתה כבר עובד עליו...

אתר מסודר עם כל ההיסטוריה והרקעים שאושרו, ואם Log של הקטעים העיקריים בפורום. ראיתי הודעה על כך ש Shery התנדבה לעזור לך - אז אני לא אתלונן ואחכה בסבלנות. כמובן שזה לא פוטר את הבעייה של האנשים שאין להם גישה לרשת, אבל זה משפר את הנגישות של האינפורמציה. בנוסף, אני מציע שינוי קל באופן זכות הראשונים. אולי במקום לתת לכל מי שרוצה (נגיד) מונופול על המסכר בצד זה או אחר של העולם ישר את המונופול בגלל שהוא ביקש ראשון... תגיד "בסדר, נרשם. אם אף אחד לא יפנה אלי בתוך (שבוע? שבועיים?) אז זה שלך. אם כן, אז תדברו ביניכם ותנסו לשלב את הרעיונות איכשו". למרות שפייר, ראיתי את זה מתבצע לפני כמה ימים - והתרשמתי לטובה. אבל התחושה שאני מקבל לפחות, היא שאם אני לא אכתוב את ההיסטוריה של המדינה\דת\גילדה\גן ילדים\whatever שלי מהר, אז מישהו אחר ייקח לי פרט חשוב מהרעיון (כמו מונופול מסויים, או שפה), ואני אצטרך לעשות שינויים כואבים. אם אני (שאני בודק את הפורום בתדירות די דחופה בזמן האחרון) מרגיש כך, אני מפחד לחשוב מה מישהו שיש לו גישה לרשת רק בסופי שבוע למשל, מרגיש. מה שאני אומר, זה שעד שיהיה אתר (וגם כשיהיה אתר, למעשה) אולי נאט קצת את הקצב ולא נעשה החלטות כל-כך דרסטיות מיום ליום? ארם.

זכות ראשונים - נקודה יפה.

למעשה, אני מתפקד בתוך ניגוד אינטרסים מסויים: מצד א´ אני מחפש מנהיגים מהירי החלטה ויכולת ביצוע. מצד ב´ אני לא רוצה להפסיד את מי שאין לו יכולת לפעול מהר. במידה ולקחו לכם את ´זכות-הראשונים´ הביטו בתמונה וראו שזה לא כל כך מפחיד: כל החלטה במשחק מתקבלת בתמיכת השחקנים האחרים, כך שבמידה וניתנה זכות ראשונים כל שהיא, אופוזיציה מתאימה יכולה לשנות הכל. ואם לא עכשיו - אז תוך כדי משחק. מנהיג אמיתי, גם אם אינו בוחר לפעול כמנהיג במסלול הנהגה מדיני או דתי צריך להיות בטוח מספיק בעצמו שיוכל לקחת את השליטה גם על זכות ראשונים. וזה מוביל אותי לדבר נוסף - לקחו לכם? זה סיבה לקחת בחזרה. ב-In-Play כמובן...

למעלה