חבר´ה ( תקראו )

אדיר ב-י

New member
חבר´ה ( תקראו )

מזמן לא הייתי בפורום , שמתי לב שכבר שמעתם על לריסה .. אבל יש דבר אחד שאולי לא שמתם לב אליו ... תסתכלו בתמונה שהכנסתי ותקראו מה שכתוב ( חירשת אילמת ) לא נראה לי שזה נכון שהיא אילמת אז כולם בוא תתלוננו לעיתונים שכל הזמן כותבים את המילה אילם ליד המילה חירש וכבר מזמן זה כבר שני דברים שונים יש חירשים שלא אילמים ויש אילמים שלא חירשים אז למה תמיד לכתוב ת´שני מילים יחד כל הזמן ??? תגובות בבקשה ...

בדיוק.

אבל זה בגלל שהרבה חרשים מדברים רק בש"ס ולא מדברים הרבה.. ולפעמים אף שוחכים איך בדיוק מדברים אז כותבים שהם אילמים. אבל זה באמת מעצבן!!!!!!!!!!!!!!!

היי ,אדיר ,אל תגנוב לי הודעה

אני לא מסכים יקחו ממני הודעות סקרות ללא רשות זה דבר אישי מבין , אני עבדתי קשה בשביל סריקה ואתה בסלבט לוקח מה שמתחשק לך

סקורות -סרוקות

אנימתכוון לתמונה של לוריסה אולי את תלך לבית ידעות אחרונות ותבקש מהם שיסרקו

המרחפת

New member
לדרור ואדיר

לא חושב שזה מוגזם? הוא העלה נקודה אחרת לגמרי, והשתמש בקטע הסרוק לשם הדגמה בלבד. האמת היא, שהקובץ הוא אפילו די שולי. העובדה שאתה סרקת אותו לא מקנה לך בלעדיות עליו, בטח לא כשהקטע המדובר הוא מעיתון בתפוצה ארצית. אדיר- אתה צודק לחלוטין. ולכם חברי הפורום, מה דעתכם על "הפצצה" קטנה? אני אמצא את הכתובת, וכל אחד מאיתנו יכתוב מכתב לעיתון, עם ההתנגדות שהביע אדיר לשימוש בביטוי "חרש אלם".

להמרחפת,זה בסדר

לא קרה כלום עכשיו אני הבנתי אני לא מרוגז כל כך זה לא השפלה כמו שהיה לפני חצי ,לגבי קטינה ולהבא ,אני נותן לכם לקחתמה שנוח לכם אם אני שם תמונות או קטעים העיתון ,אזזה מותר ואם זה אישי ,אז בהחלט לא הייתי עושה זה מולפורומים לגבי חברת העיתון ידעות אחרונות נמצא ברוחב מסגר-מוזס ואני נותן לך קישור שלו ושם תנסו לברר מקווה שאת לא כועסת לגבי מנהלות ניהול פורום,אתן לא חייבת לספר לי,

וגם איפשרל הזמין כמה מתכבי ידעות

לארגונים של חרשים ולהוכיח להם שאנחנו לא אלמים באמת לא ידעתי אם היא לא אילמת,ואז זאת טעות גדולה בהצלחה במאבק

אדיר ב-י

New member
חבר´ה

הסתכלתי על התגובות אבל אין שומדבר שעניין אותי .. נו באמת מה אתם מתווכחים על חלב שנשפך ?

למעלה